Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też bym chciała zostać u jednego, ale cięzko mi chodzić do gościa, który leczy mi tylko prolaktynę, bo twierdzi, że mam czas...
a inny powiedział na pierwzej wizycie, że w razie czego dadzą mi nasienie dawcy...
Za to endo mi się trafił świetny za pierwszym razem
W każdym zawodzie, są fachowcy i konowały!
Na to nie ma złotego środka!
Lena będzie dobrze!
Laura lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Już Mnie nudzi szukanie dobrego lekarza
jeżdżenie opowiadanie cały czas tego samego ..
Ona jako jedyna ze wszystkich lekarzy robi monitoring - tak wiem pisałam to już
Owulki w ogóle nie ma ..
Nie mam ochoty walczyć, Nie mam ochoty czekać na zbawienie ..Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Jestem, jestem.
Rzadko piszę, bo przeważnie źle się czuję. Kilka dni było w miarę ok, ale wczoraj wróciły mdłości i wymioty. Na dodatek w pracy cieżkie dni, dużo pacjentów, w tym niektóre trudne przypadki, które spędzają mi sen z powiek.
Podczytuję Was i jestem w miarę na bieżąco.
Aniu, odpisałam Ci na priv.
Lecę spać, co prawda spałam przed chwilą 3 godziny, ale muli mnie okrutnie.
Dobrej nocy! :*Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A się nastraszyłam
Gadam z koleżanką, która się też stara i mówię, że biorę clo teraz i że miałam skąpą @ przed clo. A ona się mnie pyta o wynik bety. Mówię że 15 dpo było <1,2, a ona do mnie, że to mogła być wczesna ciąża. Niemożliwe prawda? Namieszała mi tak w głowie, że aż się popłakałam ze strachu....
@edit: poczytałam wujka google i ta beta oznacza brak ciąży. Niepotrzebnie mnie tylko nastraszyła. Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 00:29
Z., Ania07 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej dziewczyny
Ponuro za oknem ale już pierwszy psi spacer za mną
zaraz ziółka i kawka
Another - ta beta nie oznacza ciąży więc luzikdżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć Kochane,
poddaje się, nie mam już sił. Rozpoczynamy 14 cykl starań. Będę do Was zaglądać, będę podczytywać, ale nie mam siły się udzielać i być optymistką. Nie będę dla nikogo wsparciem. Jest mi źle i mam zamiar pogrążyć się w otchłani rozpaczy.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, tym, którym się udało, życzę spokojnej pełnej radości ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
Może tu wrócę, na razie potrzebuję czasu dla siebie. Konta nie kasuję.
Jest mi źle.
-
Złota wrote:Cześć Kochane,
poddaje się, nie mam już sił. Rozpoczynamy 14 cykl starań. Będę do Was zaglądać, będę podczytywać, ale nie mam siły się udzielać i być optymistką. Nie będę dla nikogo wsparciem. Jest mi źle i mam zamiar pogrążyć się w otchłani rozpaczy.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, tym, którym się udało, życzę spokojnej pełnej radości ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
Może tu wrócę, na razie potrzebuję czasu dla siebie. Konta nie kasuję.
Jest mi źle.
Złota kochana, wiem co czujesz... wypłacz sie i nabierz sił do walki .
A badania robiliście jakieś?
jesteśmy z Tobą i wspieramy i rozumiemy. Będziemy tu na Ciebie czekaćdżona lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Hej wszystkim
Złota kochana, wiem co czujesz... wypłacz sie i nabierz sił do walki .
A badania robiliście jakieś?
jesteśmy z Tobą i wspieramy i rozumiemy. Będziemy tu na Ciebie czekać
Cześć Monia. Od ponad roku jestem na badaniach co 2 miesiące, mam stymulowane cykle bo bez tego mojej jajniki nie pracują. nie mam owulacji, a mojemu lekarzowi kończy się wena twórcza. Mi się skończyła nadzieja. Ostatnie badania w sobotę - badamy nasienie męża.
Uprzedzając pytanie|: to jest jedyny lekarz, który się podjął racjonalnego leczenia. poprzednicy tylko wzruszali ramionami.
Mam dość.