Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie po małej przerwie:)
Kiepsko sie czuje..mdłości i ciagle zmęczenie...
Meczy mnie nawet krótki spacer.
Od jedzenia mnie odrzuca chodź wiem, ze jesc trzeba poza tym jak długo nie jem mdłości sie nasilają...
Złota kciukasy za wynki:)
Z , dziękuje:))
Pozdrawiam Was serdecznie i słonecznie:)
O 10 pierwsza lekcja prawo jazdy. Trzymajcie kciuki:))
Tradycyjnie rozsyłam wiruski.dżona, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
to wynik badania męza może być odpowiedzią też kochana..
oczywiście życzę jak najlepszego wyniku
ale u nas właśnie problem z nasieniem.. bardzo złe wyniki.. poprawiamy je narazie i próbujemy..
u mnie sie chyba bezowulacyjny zapowiada (niestety musze mierzyć o róznych porach bo mąż do pracy wstaje a ja sie budze z nim żeby nie zaspał.) zawsze owu była ok 20 dc a testy jakoś mi jej nie wykrywają jak na razie.
Złota jakbym była Tobą to chyba wysłałabym te termometr w cholereFidelissa lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane. Musze sie przyznac ,ze nie nadrabiam zaległosci. Wczoraj nie wrociłam bo moj wrocił o 17,mielismy grilla,a potem wylegiwanie...Milego dnia wszystkim zyczeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Fidelissa wrote:Miałam niesamowicie realistyczny sen o bliźnakach chłopiec i dziewczynka:))
Hej Mamusko. Jak sie czujesz? Opowiadaj bo nie jestem na bierzaco,kiedy miałas wizyte?Ile ma małe Bejbe?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Złota wrote:Cześć Kochane,
poddaje się, nie mam już sił. Rozpoczynamy 14 cykl starań. Będę do Was zaglądać, będę podczytywać, ale nie mam siły się udzielać i być optymistką. Nie będę dla nikogo wsparciem. Jest mi źle i mam zamiar pogrążyć się w otchłani rozpaczy.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, tym, którym się udało, życzę spokojnej pełnej radości ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
Może tu wrócę, na razie potrzebuję czasu dla siebie. Konta nie kasuję.
Jest mi źle.
Pamietam jak to jest....żałoba co miesiąc jak nadchodzila armia czerwona......
Jutro będzie słoneczko:)) nowy dzien....
Nabieraj sił
Moze czas na wakacje od wykresu chociaż na miesiąc?
Złota, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Czesc Wam
Mój idealny wykres właśnie się skończył
Daje sobie 2 dni na ogarnięcie i walkę z bólem, a potem zobaczymy. Dzisiaj nie jest dobry dzień na myślenie... bylebym w pracy przetrwała.
Miłego dnia dla Was
Ps. Złota zaczynamy razem, będzie nam lżej i raźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 09:20
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Czesc Wam
Daje sobie 2 dni na ogarnięcie i walkę z bólem, a potem zobaczymy. Dzisiaj nie jest dobry dzień na myślenie... byłabym w pracy przetrwała.
Miłego dnia dla Was
Ps. Złota zaczynamy razem, będzie nam lżej i raźniejdżona lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Alka 2 tyg temu. Teraz idę 15:))
Wtedy 7mm:))
A jak u Ciebie?
Ja tez byłam dwa tyg temu i mała miała 4,6,a gin mowił,ze 6 tydzien czyli teraz mam 8 i jutro wizyta. Nie moge sie doczekac bo w ogole nie mam zadnych objawow,kompletnie nic no i musze zapytac po co caly czas luteine musze brac? Przeciez nie badał mi progesteronu.Nie wiem,moze dlatego,ze dał mi ja jak juz pekl mi pecherzyk ...hmm.
Fidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
dżona wrote:Czesc Wam
Daje sobie 2 dni na ogarnięcie i walkę z bólem, a potem zobaczymy. Dzisiaj nie jest dobry dzień na myślenie... byłabym w pracy przetrwała.
Miłego dnia dla Was
Ps. Złota zaczynamy razem, będzie nam lżej i raźniej
SpróbujemyAle dziś się nie nadaję do niczego.
dżona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,bedzie dobrze. Zawsze wychodzi słoneczko. Wiem co mowie bo przy moich długich staraniach to juz w głowe mi zachodziło,dosłownie. Co miesiac wpadałam w szał,nie nawidziłam calego swiata ,a na mojego nie mogłam juz patrzec,odpusciłam chyba i moze to pomogło...wytrwałosci zycze
dżona lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Hej sloneczka moje:)
Zlota,Dzona ja mialam taki kryzys 2 msc temu,myslalam ze juz nie dam rady,nie chce,nic nie rozumiem...itd.Wiem co czujecie...moja propozycja dla Was,to termometry w odstawke,zadnych wykresow i sex z przyjemnosci...
Jesli teraz nam sie nie udalo to tez zaczynamy 12 cykl...jestem z Wami i wspieram Was duchowo*_*dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny