Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nie było mnie cały weekend i szkoda mi czasu na czytanie wstecz tyle stron - może ktoś streścić? przepraszam, ale wolę tu z wami posiedzieć niż czytać zaległości
Jakieś nowe fasolki?
Ja jutro mykam na monitoring w 10dc, moim zdaniem za wcześnie, ale jak lekarz kazał to pojadę...
Jak ten weekend szybko minął. Zaraz zabieram się za mycie okien... cóż święta idą -
Jestem! Zyje!
8ki juz nie ma! Dostalam miejscowe znieczulenie, pan doktorek zapewnial, ze absolutnie nie szkodzi dzieciom w brzuszku! Balam sie panicznie, klepalam w glowie tylko 'Boze czuwaj nade mna'
Trach i wyszedl pieknie, bez zadnego bolu i problemu!
Ahhh swiat jest cudowny
U nas gorac! Jak w lecie...Z., sara_nar, Ania07, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
my po 2,5 godzinie wróciłyśmy z parków(tak tak mam 3 obok siebie) :)nogi mi w dupskao wchodzą[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
no cholera jasna już mnie szlag trafia (ale ostre wejście zrobiłam cooo
)..
czy te testy mi wyjdą kiedyś pozytywne ?
zrbiłam owulac dziś (18dc) i cooo ? testowa ledwo widoczna.. wczoraj i przedwczoraj też.. jeszcze tych nie miałam z allegro (takie zielone z różowym kwiatuszkiem i słoneczkiem po prawej stronie opak.) to coo bezowulacyjny ??? ooo jeszcze tego mi trzeba.. z reguły owulke mam ok 20,21 dc. ale to czym była bliżej to co dzie to mi sie robiła testowa coraz ciemniejsze.. wrrrrrrrrZ. lubi tę wiadomość
-
Witam
ALe ja miałąm dzisiaj piękny senA jaki realistyczny po przebudzeniu sprawdzałąm czy to tylko sen.
Śniło mi się że adoptowaliśmy 2 dzieciaczków 2 letniego chłopca i maleńką dziewczynkęAle tak weszliśmy nawet nie wiem co to było jakiś szpital czy co i zobaczyliśmy tego malucha i chcieliśmy go wziąć ze sobą i cooo od razu nam go dali a że ja chciałam mieć 2 dziecko to też niemowlaczek od razu się udał.
XxMoniaXx, sara_nar, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Witam
ALe ja miałąm dzisiaj piękny senA jaki realistyczny po przebudzeniu sprawdzałąm czy to tylko sen.
Śniło mi się że adoptowaliśmy 2 dzieciaczków 2 letniego chłopca i maleńką dziewczynkęAle tak weszliśmy nawet nie wiem co to było jakiś szpital czy co i zobaczyliśmy tego malucha i chcieliśmy go wziąć ze sobą i cooo od razu nam go dali a że ja chciałam mieć 2 dziecko to też niemowlaczek od razu się udał.
-
potforzasta:
Sen ten może oznaczać, że czujesz się samotny i opuszczony, pragniesz bliskości drugiego człowieka, chcesz czuć się potrzebny i kochany
adopcja dziecka: wróży bogactwo, wyższe stanowisko, zamążpójście.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
potforzasta wrote:Ja nie sprawdzam znaczenia bo i po co mi to
a interpretacjami mojej mamy przyjaciolka sie zajmuje - kurna zawsze sie sprawdza
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150