Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:Ja ma mieć mniej więcej tego dnia owulację więc mój pęcherzyk pęknie z wrażenia na Twoje dwie krechy na teście
W każdym razie też czekam na ten dzień
Mam nadzieję, że szybko zleci
I to święta są, miałabyś małego zajączkaaa wielkanocnego
To wiesz jeśli tak miałoby zareagować twoje jajeczko to mogłyby być te dwie kreseczki
i mam nadzieję ze kochane moje koleżanki nie będziecie miały mi za złe bo wcześniej mówiłam że mój bociek jest zamówiony na maj albo czerwiec, że poczekam na was, no ale mamy teraz kwiatka fasolkowego to nigdy nie wiadomo być może on tak sprawi
Obraniam się kwiatkiem jakby co hehZ. lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:AAAAAAAA wlasnie sobie uswiadomilam ze jutro 7my...ja mam wizyte u szperacza wieczorem....a co najlepsze jeszcze mam @....
Z na tvp2 tecial the Voice poswiecony pamieci jednej z uczestniczek ktora niedozyla tego etapu bo rak ja pokonal... -
Laura wrote:Kasiu a może @ się wystraszy i uciecze
Z., Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Masakra jak mna trzepnal ten koncert, a chyba jeszcze bardziej slowa niektorych uczestnikow... niestety rak bedzie i to coraz czesciej, przeciez taka zdrowa zywnosc nam swiat serwuje na kazdym kroku...
Mezem tez ruszylo, bo przytulil mnie mega mocno i nic nie mowil, tylko glaskal... -
Kaśka28 wrote:wiesz juz sie konczy ale plamic jeszcze bede...ale nie wiem czy bedzie chcial robic badanie...bo ostatnio robil a ze tak wczesny dzien cyklu to nie wiem czy bedzie chcial tam zagladac...moze pogada z nami o wynikach i mozliwosciach ich poprawy...mam nadzieje ze da nadzieje...
-
Kasia, też mam nadzieję, że da Wam nadzieję i się Wami zajmą odpowiednio i będą chcieli pomóc
Jutro będziemy wieczorem czekać na relację
Macie głównie omawiać wyniki i rozmawiać o strategi na najbliższą przyszłość więc badanie chyba nie jest konieczne. A nawet jeśli? To końcóweczka więc powinno być okej
Laura, zaraz dostaniesz kopa, że nas tu próbujesz przepraszać nie wiadomo za co!My tu wszystkie przecież Ci życzymy z całego serducha żeby się udało już a nie maj, czerwiec!
I jak się uda to będziemy skakać z radości razem z Tobą!
Laura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Kasia, też mam nadzieję, że da Wam nadzieję i się Wami zajmą odpowiednio i będą chcieli pomóc
Jutro będziemy wieczorem czekać na relację
Macie głównie omawiać wyniki i rozmawiać o strategi na najbliższą przyszłość więc badanie chyba nie jest konieczne. A nawet jeśli? To końcóweczka więc powinno być okej
Laura, zaraz dostaniesz kopa, że nas tu próbujesz przepraszać nie wiadomo za co!My tu wszystkie przecież Ci życzymy z całego serducha żeby się udało już a nie maj, czerwiec!
I jak się uda to będziemy skakać z radości razem z Tobą!
i dziękuję wam bardzo
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Laseczki
Wpadłam się przywitać. Widzę, że tu dzisiaj spory ruchsuper! humorki dopisują?
Troszkę podczytałam, ale ciężko mi ogarnąć to wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 19:31
Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny witam ponownie mam mały problem właśnie jestem pi serduszkowaniu i mąż poszedł do toalety i zobaczył w wc parę krople krwi tak jakby mojej nigdy wcześniej się to nie zdazalo to mój 18 dc tak jakby około owulacji albo w trakcie ja u sibie póki fo nic nie widzę sorry za błędy ale pisze z tel trochę jestem spanikowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 21:52
-
Nati89 wrote:Dziewczyny witam ponownie mam mały problem właśnie jestem pi serduszkowaniu i mąż poszedł do toalety i zobaczył w wc parę krople krwi tak jakby mojej nigdy wcześniej się to nie zdazalo to mój 18 dc tak jakby około owulacji albo w trakcie ja u sibie póki fo nic nie widzę sorry za błędy ale pisze z tel trochę jestem spanikowana
Nati, ja w okolicy owu miewam plamienia. Niekiedy jest to koloru brązowego (zwiazane jest ponoć chyba z nagłym spadkiem estracośtam) a czasem w śluzie poprostu nitki krwi. Nie stresuj się czytałam, że to normalne jest.
Ale przy kolejnej wizycie, nie zaszkodzi wspomnieć o tym ginowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 21:55
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Plamienie w środku cyklu
Jeśli występuje często w okresie kiedy ma nastąpić owulacja - najprawdopodobniej jest prawidłowe. U pewnej grupy kobiet występuje tzw. plamienie okołoowulacyjne spowodowane nagłym spadkiem poziomu estrogenów podczas jajeczkowania. Plamienie zazwyczaj jest skąpe, ale może trwać nawet do czterech dni. Ustaje z chwilą wzrostu poziomu progesteronu.
Z. lubi tę wiadomość