Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Misty, dokładnie o to mi chodziło!
Tu pracownicy to tak jak w normalnych sklepach (do 22), a nie jak w PL całodobowo. I automat stoi koło dystrybutora.
Z, myślałam, że tylko ze mnie taka ofiara losu, że się wzbraniam przed tankowaniem
Macierzanka robi wyliczenia, żeby rozbić 400 stronę, bo wpadły jej w oko te szkrabki podesłane przez Sarę
A ja Was trochę podglądałam, po czym postanowiliśmy z mężem pójść po winko, ale że sklep w którym jest Mogen był juz zamknięty, to poszlismy dalej i dlatego zniknęłam w trakcie podglądania
A mówicie żeby 4 stówy rozbić? Nie no bliźniaki byłyby wystarczająceWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 22:23
Kaśka28, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
a my domów szukamy - wolimy chyba się wprowadzić do gotowego
znaleźliśmy w Willi Kampinos jeszcze wolne 2 i zastanawiamy się. Nie jest łatwo podjąć decyzji no... patrząc na aferę o dom to chyba nigdy się nie wyprowadzimy stąd
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:a my domów szukamy - wolimy chyba się wprowadzić do gotowego
znaleźliśmy w Willi Kampinos jeszcze wolne 2 i zastanawiamy się. Nie jest łatwo podjąć decyzji no... patrząc na aferę o dom to chyba nigdy się nie wyprowadzimy stąd
-
Laura wrote:Mam pomysła czworaczki to za dużo hehe ale ta która rozbije 400 oznaczać będzie że w tym miechu zafasolkuje
tzn. to taka zabawa
Co wy na to? spróbujemy?? -
potforzasta wrote:Dobrze że ja nie mam takiego problemu mamy domek mały i jest ok.
niestety mieszkania są droższe od domów
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150