Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja mam jeszcze ale do projektu kuchni
kurna chyba nigdy nie zrobimy... a to i tak do mieszkania, które i tak opuścimy i będziemy wynajmować. Muszę kupić jakieś spodnie dresowe na psie spacery bo nie mam w czym chadzać
a w niedzielę jadę do Lublina na wystawę psówYuma zaczyna przygodę w klasie młodzieży
Lena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Jestem i ja
przyjechali przewoznicy z PL, jeden jaaaaki przystojny
wzieli jeszcze wiecej naszych rzeczy, niz bylo w planie
super
Moje plany...zapewne posiedze tu dzis, albo przed tv. Meza juz wywialo do sasiada...
Ostatni weekend w DE...
W sobote pewnie ostatni raz na flohmarkt, pozniej moze do znajomych. Niedziela, wybieramy sie do Kolonii, bo kumpel tam chwilowo przebywa.
Manius nie pij za duzo
Nati udanej biby jutro
Kasia chyba tez idzie na panienski
Malinowa te Twoje psiurki to jak dzieciLaura, Z., Macierzanka:), Maniuś, Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Misty, zazdroszczę, zazdroszczę, zazdroszczę
Pewnie już chodzisz szczęśliwa i o niczym innym nie myślisz
Nati, niestety czuję to już w kościach, a szczególnie w krzyżu....
Laura, czai się, czai...sama wypiła browarka i zaspała, dlatego przyjdzie lekko spóźniona ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:32
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Siemanko Z!
Jak tam wieczór mija?
Na mnie czai się @ gdzieś za rogiem i powoli daje o sobie znać. Myślę, że do jutra powinna się ulokować na stałe...
Aj ale pierniczysz głupotytemperaturka utrzymuje Ci się na ładnym poziomie, trzeba mieć nadzieję
A u mnie spokojnie, doleciały do mnie testy owu więc będę sobie na nie sikać
Laura wrote:Hej hej
Zygfrydka gdzie uciekłaś?
Żabko nie ma jej, ona się wogóle nie czai.....Browarek podziałał na bocianka
Misty czy będziesz tęskniła?
hej hej
A czytałam o niskim progesteronie na wątku z temperaturami czy jaki to tam dział, ale uciekłam bo się przestraszyłam i nie chcę się chyba więcej dowiadywać
EDIT: O z newsów to mój mąż zadeklarował całkowite odstawienie alkoholu do zafasolkowania! ŁAŁ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:34
Little Frog, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z, właśnie przeczytałam Twój PS
No no no.....ukłony w stronę męża
Babeczki, przyznawać się, która podgląda i się nie udziela?
Ja za chwilę będę musiała uciekać, ale nie będę narzekać na poranną lekturęPoza tym jak dobrze pójdzie, to może jeszcze dziś któraś z nas rozbije 400
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:40
Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Z, właśnie przeczytałam Twój PS
No no no.....ukłony w stronę męża
No właśnie nie wiem skąd mu ten pomysł do głowy strzelił
Dziś do niego napisałam czy ma świadomość, że to może być miesiąc, dwa, pięć, rok? A on mi na tooooo...
.... że to nic! i że trzeba mieć priorytety
No zobaczymy, zobaczymy
A jak się ogólnie czujecie?jak nastroje? plany weekendowe?
Mnie czeka zmiana kółek w autku, bleeeLittle Frog, Misty87, Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Niby fajnie,ze wracamy. Wreszcie do rodziny i znajomych! Do swojego kraju...ale strach jest...czlowiek sie boi wrocic do swojej ojczyzny,bo ta ojczyzna nic nie oferuje
Bede tesknic, ale tylko za € i za latwiejszym tu zyciem.
Zetka lej na wszystko
Mezus zrobil mi popcorn! MniaaamLittle Frog, Z., Laura, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:No właśnie nie wiem skąd mu ten pomysł do głowy strzelił
Dziś do niego napisałam czy ma świadomość, że to może być miesiąc, dwa, pięć, rok? A on mi na tooooo...
.... że to nic! i że trzeba mieć priorytety
No zobaczymy, zobaczymy
A jak się ogólnie czujecie?jak nastroje? plany weekendowe?
Mnie czeka zmiana kółek w autku, bleee
A ja dziś pierwszy raz sama tankowałam tu samochódTu na stacji jak się płaci kartą, to przy dystrybutorze się płaci, albo się idzie z kasą i tankuje, a jak zatankujesz za mniej to znów się idzie po resztę
Ale ja ogólnie nie lubię tankować, bo zawsze się boję, że któregoś pięknego dnia pomylę ten "pistolet"
Kumpel opowiadał, że się zagapił i zatankował sobie do busika za 500 zł, a później musiał to wypompować i zbiornik jeszcze czyścić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:47
Misty87, Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Ojej....jakie to piękne! Aż serce rośnie!
A ja dziś pierwszy raz sama tankowałam tu samochódTu na stacji jak się płaci kartą, to przy dystrybutorze się płaci, albo się idzie z kasą i tankuje, a jak zatankujesz za mniej to znów się idzie po resztę
Ale ja ogólnie nie lubię tankować, bo zawsze się boję, że któregoś pięknego dnia pomylę ten "pistolet"
Kumpel opowiadał, że się zagapił i zatankował sobie do busika za 500 zł, a później musiał to wypompować i zbiornik jeszcze czyścić.