Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:GENIALNE!
Masz takiego zdolnego księdza w parafii?
Też uwielbiam ten kawałekA najbardziej w tej wersji:
https://www.youtube.com/watch?v=nxuCwiTm_Z8
Tez rewelacja... ja moge tego utworu w roznych wykonaniach sluchac nonstop!
Co do ksiedza...hm moze byc ciezko haha ale tak jestem zdania,ze w naszym polskim kosciele brakuje spontanicznosci i radosci. Wszystko jest tak odklepane, czasem nudne...
Kocham GospelKaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Dopiero zaczęłam zbierać ale już wiem do kogo się zgłosić jak coś[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Misty87 wrote:Tez rewelacja... ja moge tego utworu w roznych wykonaniach sluchac nonstop!
Co do ksiedza...hm moze byc ciezko haha ale tak jestem zdania,ze w naszym polskim kosciele brakuje spontanicznosci i radosci. Wszystko jest tak odklepane, czasem nudne...
Kocham Gospel
Zdecydowanie!
Przydałoby się czasami babciom rozruszać stawy
A nie wstawać i klękać jak roboty i klepać bez zastanowienia zdrowaśkipotforzasta, Misty87, sara_nar, Macierzanka:), Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:No właśnie nie mam lustrzanki tylko zwykła cyfrówkę. W podpisie masz link do moich zdjęć jakbyś chciała
a w czym obrabiasz foty - jeżeli obrabiasz? photoshop jest drogi więc na początek proponuję pobawić się picas albo PhotoScape
ja nie mam jakoś mega dużo fot na żadnym blogu...
cardimania.blogspot.comWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 14:29
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
dobra lecę na szkolenie - popatrz na moje psie fotografowanie
dawno nic nie robiłam ale czas wrócić
będę później[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Potforzasta faktcyznie lepiej na kurs, a potem pomyśleć co i jak
Mój mąż teraz kupił canon 60d, bardzo sobie chwali, przedtem mięliśmy 350d, ale właśnie wczoraj go sprzedałam. Małymi kroczkami i do celu
Ja dalej czuje się jak wyciągnięta z pralki, masakraNie wiem co jest cały czas boli mnie ten lewy jajnik, wydaję mi się jakby był 5 razy większy, ale nie widać, nic, że mam nabrzmiałe czy napuchnięte, takie mam odczucie .. masakra
-
Ja też polecam Canony, obiektywy do Nikonów to masakra cenowa, a w cale lepsze nie są.. A photoshopa można pokombinować nie do końca na legalu
bo w programach typu picassa to nie jest obróbka zdjęć.. Photek rządzi
Niezłymi aparatami dla pół-profesjonalistów są też Sonówki.. Znam kilku profesjonalnych fotografów, którzy mają i sobie chwalą.. Ale ja kocham CanonaLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam w sklepie i na cmentarzu, pochodziłam trochę. Dotleniłam się i od razu lepiej się czuję.
Obiad gotowy więc mam chwilę dla siebie.
Brzuch boli jak na @ bardziej, ale i jajniki dają czadu. Ale tu ostatnio cisza i spokój. Pewnie dopiero jutro, któraś rozbije bank na czworaczkiMacierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:mnie jest zimno, mężowi ciepło, więc coś ze mną nie tak:)
Jak Wam dzień mija? Ja dziś nie wymiotowałam, za to głowa napieprza mnie koncertowo. Paracetamol nie pomógł, więc męczę się dalej.
Sara, a Ty nie masz mdłości? Nic przed testem nie wzbudziło Twoich podejrzeń, że jesteś w ciąży?Little Frog, Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Co do aparatów to co kto lubi
ja miałam i Sony i Canony i zostałam wierna Nikonom
generalnie ceny obiektywów to masakra, jak i cały sprzęt
photoshop to oczywiście najlepsze rozwiązanie i lubię go bardzo ale laikom proponuję zacząć od prostych programów gdzie ciutkę coś można pokombinować i pouczyć się co i jak można ze zdjęciem zrobić. Owszem nie możemy wyciąć kogoś ale rozjaśnić, przyciemnić czy przyciąć
a my po szkoleniu - psy padły, ja mądrzejsza, Yuma grzeczniejsza ale pracy przed nami jeszcze trochę. Za to Biba pięknie bez smyczy trzyma się nogi. Jestem dumna z dziewczyn ale też zmęczona[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
santoocha przed testem to na @ czekałam 46 dni i to dziwne plamienie miałam. A tak, to wolałam się nie nakręcać, tym bardziej, że byłam pewna iż nie miałam owulacji.
Mdłości póki co niewiadomo jakich nie mam, rano jak wstaję to mi trochę niedobrze i taki niesmak mam, ale nie narzekam. Ale zauważyłam, że co raz częściej boli mnie głowa i brzuch
http://www.youtube.com/watch?v=dcP2mdnYbcw - coś na poprawę humoru. Misty bliźniaki, to pikuśMisty87, Little Frog, Macierzanka:), Z., Lena87, Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość