X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    no dobra kaśka28 :) siknę dopiero 16 dpo albo jak zacznę plamić, aby się upewnić, ze to 2 A NIE ... WIECIE :)
    Anutka testuj w dzien spodziewanej @ ale jak starczy ci cierpliowsci to poczekaj:D ale 10dpo to ciut za wczesnie moim zdaniem ale kazdy organizm jest inny:D po prostu pislam tak zebys uniknela niepotrezbnego stresu bo jak w 10dpo bedzie jedna kresta to moze faktycznie okazac sie ze nic niema ale moze tez byc za wczesnie wic i tak czy siak mozesz nie wiedziec na czym stoisz a jak bedzie te 12dpo to juz wynik powinien byc batrdziej miarodajny...ale kochana to twoja decyzja:D

Anutka lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam naprawde ksiazkowe cykle 28dni kazdy, wtedy tez wszystko latwiej sprawdzic, obliczyc itp...

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,

brzuch dalej jak na @ pobolewa, śluzu dużo - mam dość niech @ przychodzi szybko i mnie nie wkurza bo martwię się, że mi po nogach będzie ciekło :D

miłego dnia lecimy spacerować!

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja zazwyczaj 27 dni czasem 30 ale to juz max nie tak jak teraz zaraz na 40dc wejde

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wiem co czujesz wiem w jakiej sytuacji jestec kilka msc temu sama mialam podobnie...zycze ci zeby sie szybko sytuacja wyjasnila...oczywscie trzymam kciuki za fasoleczke ale wiesz nawet jak sie okzae ze niestety to jie ten cykl to widze ze w przyszlym amasz miec stymulacje wiec im szybciej bys zaczela cykl to dla ciebie lepiej prawda?

Magdas ja mialam zawsze regularnie a odkad sie staram to raz mialam64dncylk teraz ostatno ten moj ladny 35...takze chyba za duzo stresow zwiazanych ze staraniem ciaglym mysleniem itd...ale teraz juz jest w miare ok nie przejmuje sie temka itp :)

Laura gdzies znikla?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 11:17

Laura lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura pewnie bawi sie swoim peniskowym kwiatkiem :D
    Magdas musisz czekac na rozwoj sytuacji...moje wiruski musza zadzialac!

Kaśka28, Magdas, Laura, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:))

siedzę w pracy. wkoło remonty. na ulicy dłubią, na parterze remont i na drugim remont. oszaleje....

ja testowałam w 13dp i wyszły dwie grube krechy i tak jak u Misty przed testowaniem spadla mi tempka

ciesze sie na weekend jedziemy do Wrocka

macie juz kwiatki na balkonach? bo zastanawiam sie czy przed swietami posadzic czy to za wczesnie?

mnie tez wszystko smierdzi
    a nalezy to rozumieć WSZYSTKO: papierosy, kawa, mleko, asfalt, perfumy, spaliny, obiad. odrzuca mnie od miesa....

Laura super sen, oby sie spelnil:)))

Malula dzisiaj bedzie ok, nas tez czasami zżerał stres, na sile jest okropnie...
    spróbuj wyluzowac, zrobic atmosferke, moze idżcie do kina?:))

zycze Wszystkim fasolowych prezentow swiatecznych.
    Trzymam kciuki za te ktore testuja:))

i wysylam wiruski

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Kaśka28, Misty87, Laura, Z. lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Magdas wiem co czujesz wiem w jakiej sytuacji jestec kilka msc temu sama mialam podobnie...zycze ci zeby sie szybko sytuacja wyjasnila...oczywscie trzymam kciuki za fasoleczke ale wiesz nawet jak sie okzae ze niestety to jie ten cykl to widze ze w przyszlym amasz miec stymulacje wiec im szybciej bys zaczela cykl to dla ciebie lepiej prawda?

Laura gdzies znikla?
    Kasia no ja jestem przekonana ,że to nie ten cykl dlatego chciałabym już wyjaśnić sytuację i zacząć clo bo zaraz mi recepta straci ważność :D a u Ciebie co się okazało przyczyną braku @? i jak temu zaradzili ? ja mam nadzieję,że gin coś mi przepisze co pozwoli mi zacząć w koncu ten nowy cykl bo w tym momencie to ja już powinnam skończyć clo i latać na monitoring :P

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łapię od każdej z Was wiruski :D aleeeeeeee jak już zacznę nowy cykl to poproszę o świeże ok ? :)

Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Laura pewnie bawi sie swoim peniskowym kwiatkiem :D
    Magdas musisz czekac na rozwoj sytuacji...moje wiruski musza zadzialac!
    no Ty masz podwójne wiruski to tu moment i każda zafasolkuje :D

Misty87 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Kasia no ja jestem przekonana ,że to nie ten cykl dlatego chciałabym już wyjaśnić sytuację i zacząć clo bo zaraz mi recepta straci ważność :D a u Ciebie co się okazało przyczyną braku @? i jak temu zaradzili ? ja mam nadzieję,że gin coś mi przepisze co pozwoli mi zacząć w koncu ten nowy cykl bo w tym momencie to ja już powinnam skończyć clo i latać na monitoring :P
    mysle ze przyczyna u mnie byl stres zwiazany z choroba mamy...i jeszcze kilkom aproblemami w moim zyciu pewnie wplyw mialo tez ze sie zablokowalam bo lekarz gadal ze jak sie baaaardzo chce to wychodza takie cyry....a na wizyte u lekarza dluugo czekalam dlatego nie moglam poradzic na dlugosc cyklu...a przepisal mi luteine i dostalam @ pozniej juz bylo normalnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 11:25

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chętnie przyjmę wiruski na owulacyjny weekend :)

Fidelissa, Kaśka28, Magdas, Misty87, Z. lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:

tez bylam przekonana, ze to nie ten cykl hehe:))
    ale Cie nie nakrecam:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    mysle ze przyczyna u mnie byl stres zwiazany z choroba mamy...i jeszcze kilkom aproblemami w moim zyciu pewnie wplyw mialo tez ze sie zablokowalam bo lekarz gadal ze jak sie baaaardzo chce to wychodza takie cyry....a na wizyte u lekarza dluugo czekalam dlatego nie moglam poradzic na dlugosc cyklu...a przepisal mi luteine i dostalam @ pozniej juz bylo normalnie...
    mhm no to Ty przyczynę miałaś kurczę jak stres może namącić w organizmie
    myślę,że może i u mnie też się skonczy na luteinie

• Magdas Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    tez bylam przekonana, ze to nie ten cykl hehe:))
    ale Cie nie nakrecam:))
    nononono nie nakręcaj ;D

Mi gin powiedział,że zobaczymy na usg co tam się dzieje, bo jest możliwość,że za mało mi hormonu tego ciążowego do moczu przenika nawet nie wiedziałam,że tak może być

Aaaaaaaaaa jeszcze Was coś zapytam bo już gina nie chciałam pytać przez telefon bo ja mam śluz bialusienki i czasem sa takie grudki, kulki no nie wiem jak to nazwać ale nic mnie ani nie swędzi ani nie piecze no nic kompletnie to może to być jakaś infekcja? wiecie coś może?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 11:32

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz przynajmniej nie bedziesz sie wiecej nakrecac i chwytac nadzieii :d ale ja ciagle licze na fasole u ciebie wiesz ze zycze ci tego z calego serducha:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Wiesz przynajmniej nie bedziesz sie wiecej nakrecac i chwytac nadzieii :d ale ja ciagle licze na fasole u ciebie wiesz ze zycze ci tego z calego serducha:D
    ja się nie kręcam ani nie robię sobie nadziei ja to się cały czas boję jakiejś torbieli zawirowań hormonalnych czy jakiegoś innego dziadostwa. ;)
    ale za życzenia dziękuję bardzo :D

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmmm mowisz sluz bialusienki...hmmmm moze nasze zafasolkowane cos wiecej ci na ten temat powiedza;)

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie z taka nadzieja sle te wirusy, ja mam podwojne, wiec z jednego wirusa powinny wykielkowac 2 fasole! :D

Coraz wiecej tu mamusiek, wiec chwila moment i temat zmieni sie na ciazowy! Zobaczycie! <3

Magdas, Kaśka28, Laura, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam bardziej kremowo-mleczny i bylo go na prawde wyjatkowo duzo! Czulam, jakby mnie @ zalewala i nonstop gonilam do wc sprawdzac! :)

1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 388 389 390 391 392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ