Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:no dobra kaśka28
siknę dopiero 16 dpo albo jak zacznę plamić, aby się upewnić, ze to 2 A NIE ... WIECIE
Anutka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hejo,
brzuch dalej jak na @ pobolewa, śluzu dużo - mam dość niech @ przychodzi szybko i mnie nie wkurza bo martwię się, że mi po nogach będzie ciekło
miłego dnia lecimy spacerować![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Magdas wiem co czujesz wiem w jakiej sytuacji jestec kilka msc temu sama mialam podobnie...zycze ci zeby sie szybko sytuacja wyjasnila...oczywscie trzymam kciuki za fasoleczke ale wiesz nawet jak sie okzae ze niestety to jie ten cykl to widze ze w przyszlym amasz miec stymulacje wiec im szybciej bys zaczela cykl to dla ciebie lepiej prawda?
Magdas ja mialam zawsze regularnie a odkad sie staram to raz mialam64dncylk teraz ostatno ten moj ladny 35...takze chyba za duzo stresow zwiazanych ze staraniem ciaglym mysleniem itd...ale teraz juz jest w miare ok nie przejmuje sie temka itp
Laura gdzies znikla?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 11:17
Laura lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hej dziewczyny:))
siedzę w pracy. wkoło remonty. na ulicy dłubią, na parterze remont i na drugim remont. oszaleje....
ja testowałam w 13dp i wyszły dwie grube krechy i tak jak u Misty przed testowaniem spadla mi tempka
ciesze sie na weekend jedziemy do Wrocka
macie juz kwiatki na balkonach? bo zastanawiam sie czy przed swietami posadzic czy to za wczesnie?
mnie tez wszystko smierdzi
a nalezy to rozumieć WSZYSTKO: papierosy, kawa, mleko, asfalt, perfumy, spaliny, obiad. odrzuca mnie od miesa....
Laura super sen, oby sie spelnil:)))
Malula dzisiaj bedzie ok, nas tez czasami zżerał stres, na sile jest okropnie...
spróbuj wyluzowac, zrobic atmosferke, moze idżcie do kina?)
zycze Wszystkim fasolowych prezentow swiatecznych.
Trzymam kciuki za te ktore testuja:))
i wysylam wiruski
Kaśka28, Misty87, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Magdas wiem co czujesz wiem w jakiej sytuacji jestec kilka msc temu sama mialam podobnie...zycze ci zeby sie szybko sytuacja wyjasnila...oczywscie trzymam kciuki za fasoleczke ale wiesz nawet jak sie okzae ze niestety to jie ten cykl to widze ze w przyszlym amasz miec stymulacje wiec im szybciej bys zaczela cykl to dla ciebie lepiej prawda?
Laura gdzies znikla?a u Ciebie co się okazało przyczyną braku @? i jak temu zaradzili ? ja mam nadzieję,że gin coś mi przepisze co pozwoli mi zacząć w koncu ten nowy cykl bo w tym momencie to ja już powinnam skończyć clo i latać na monitoring
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:Laura pewnie bawi sie swoim peniskowym kwiatkiem
Magdas musisz czekac na rozwoj sytuacji...moje wiruski musza zadzialac!Misty87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Kasia no ja jestem przekonana ,że to nie ten cykl dlatego chciałabym już wyjaśnić sytuację i zacząć clo bo zaraz mi recepta straci ważność
a u Ciebie co się okazało przyczyną braku @? i jak temu zaradzili ? ja mam nadzieję,że gin coś mi przepisze co pozwoli mi zacząć w koncu ten nowy cykl bo w tym momencie to ja już powinnam skończyć clo i latać na monitoring
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 11:25
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:Kasia no ja jestem przekonana ,że to nie ten cykl dlatego chciałabym już wyjaśnić sytuację i zacząć clo bo zaraz mi recepta straci ważność
a u Ciebie co się okazało przyczyną braku @? i jak temu zaradzili ? ja mam nadzieję,że gin coś mi przepisze co pozwoli mi zacząć w koncu ten nowy cykl bo w tym momencie to ja już powinnam skończyć clo i latać na monitoring
tez bylam przekonana, ze to nie ten cykl hehe:))
ale Cie nie nakrecam:)) -
Kaśka28 wrote:mysle ze przyczyna u mnie byl stres zwiazany z choroba mamy...i jeszcze kilkom aproblemami w moim zyciu pewnie wplyw mialo tez ze sie zablokowalam bo lekarz gadal ze jak sie baaaardzo chce to wychodza takie cyry....a na wizyte u lekarza dluugo czekalam dlatego nie moglam poradzic na dlugosc cyklu...a przepisal mi luteine i dostalam @ pozniej juz bylo normalnie...
myślę,że może i u mnie też się skonczy na luteinieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Fidelissa wrote:tez bylam przekonana, ze to nie ten cykl hehe:))
ale Cie nie nakrecam:))
Mi gin powiedział,że zobaczymy na usg co tam się dzieje, bo jest możliwość,że za mało mi hormonu tego ciążowego do moczu przenika nawet nie wiedziałam,że tak może być
Aaaaaaaaaa jeszcze Was coś zapytam bo już gina nie chciałam pytać przez telefon bo ja mam śluz bialusienki i czasem sa takie grudki, kulki no nie wiem jak to nazwać ale nic mnie ani nie swędzi ani nie piecze no nic kompletnie to może to być jakaś infekcja? wiecie coś może?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 11:32
Wiesz przynajmniej nie bedziesz sie wiecej nakrecac i chwytac nadzieii :d ale ja ciagle licze na fasole u ciebie wiesz ze zycze ci tego z calego serducha:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Wiesz przynajmniej nie bedziesz sie wiecej nakrecac i chwytac nadzieii :d ale ja ciagle licze na fasole u ciebie wiesz ze zycze ci tego z calego serducha:D
ale za życzenia dziękuję bardzoW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Wlasnie z taka nadzieja sle te wirusy, ja mam podwojne, wiec z jednego wirusa powinny wykielkowac 2 fasole!
Coraz wiecej tu mamusiek, wiec chwila moment i temat zmieni sie na ciazowy! Zobaczycie!Magdas, Kaśka28, Laura, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość