Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty no strasznie wkurza
mi zawsze przed @ na dekolcie wyskoczyło parę krosteczek a teraz mam na twarzy masakra już parę lat nie miałam tak
Laura ja nie smutammoże troszkę bo boję się test robić ale jak każą to trzeba....
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Melula ja fajki zawsze wyczuwalam na kilometr
Nie znosze, nie toleruje, nie cierpie!moj niestety podpala czasem. Ale zapowiedzialam mu,ze ma czas do porodu, jak sie nie oduczy to nie bedzie mogl sie zblizyc do dzieci
to tak w zartach, ale modle sie za niego codziennie,zeby rzucil
Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Laura z całego
życzę Ci żeby sen się sprawdził
Mi ostatnio śniło się,że maiałam II kreski na teście aż wstałam i szukałam tego testu co robiłam i miałam I kreskę bo myślałam,że może mi się wydawało bo strasznie realistyczny sen byłLaura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:Melula ja fajki zawsze wyczuwalam na kilometr
Nie znosze, nie toleruje, nie cierpie!moj niestety podpala czasem. Ale zapowiedzialam mu,ze ma czas do porodu, jak sie nie oduczy to nie bedzie mogl sie zblizyc do dzieci
to tak w zartach, ale modle sie za niego codziennie,zeby rzucil
Misty87 lubi tę wiadomość
Ja w ogole nam wszytkim zycze fasoli a te co niedlugo testuja maja miec prezent na siweta!!! bo inaczej znajde tego kicaja i zag;aszcze na smierc za to ze wam jaj nie podrzucil:D
Magdas, Laura, Another, dżona, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Melula wrote:ja też nie znoszę fajaczy. Moja mama kiedyś paliła i stąd mam awersję. Teraz ciepło się zrobiło to sąsiedzi na balkony wyłażą i pod klatki schodowe a ja czuję w domu...
Magdas ja tez tak mialam, ze na @ kilka wychodzilo, ale niewiele...pozniej jak jeszcze nie wiedzialam o ciazy, to mnie tak obsypalo w roznych miejscach,ze juz cos bylo na rzeczy. Moj maz dopiero teraz widzi,ze ciaza wplywa absolutnie na wszystko!Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:O wlasnie to, jak sasiad pali, z mieszkania pod nami,to ja juz czuje, bo moja kuchnia jest nad jego, a on tam z reguly kopci! Wrrrr glupota!
Magdas ja tez tak mialam, ze na @ kilka wychodzilo, ale niewiele...pozniej jak jeszcze nie wiedzialam o ciazy, to mnie tak obsypalo w roznych miejscach,ze juz cos bylo na rzeczy. Moj maz dopiero teraz widzi,ze ciaza wplywa absolutnie na wszystko!
ja to się boję,że mi hormny coś poszalały bo i ten brak @ i te krosty. ale kurczę już nie mogło mnie wysypać nie wiem na plecach lub dekolcie zamiast na twarzyW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas,zeby tak mozna bylo wybierac to ja sie smieje nie raz do meza,ze na dupie mogly wyjsc a nie twarz czy plecy hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 11:01
Magdas, Z. lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Magdas a czemu nie mierzysz tempki? moze by nam powiedziala cos wiecejW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Kaśka28 wrote:Misty przypomnij jaka ty mialas tempke? bo cos mi sie zdaje ze tez w tych granicach co Magdas prawda?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.