Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok dziewczynki ja mykam do pracy do sklikania mysle ze dopiero w niedziele ale moze gdzies jeszcze na chwilke do was w miedzyczasie zagladne:D bo mysle nie wytrzymam:D
Nati kochana trzymaj sie wszytko bedzie dobrze:DWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 11:44
Nati89 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nati89 wrote:Hej kochane co tam u was? Ja jestem strasznie zmęczona i śpiąca .. nie wiem co mi jest, lewy jajnik mnie tak nawala, że przy chodzeniu go czuje
Normalnie jestem jakaś zdołowana i zalękniona..
może ktoś tam sobie mości miejsce w środeczku ?
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:Ok dziewczynki ja mykam do pracy do sklikania mysle ze dopiero w niedziele ale moze gdzies jeszcze na chwilke do was w miedzyczasie zagladne:D bo mysle nie wytrzymam:D
Nati kochana trzymaj sie wszytko bedzie dobrze:DW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Dzień dobry.
Spałam do 10, strasznie brzuch mnie boliwiecie, że u mnie w piątek żaden ginekolog w mieście prywatnie nie przyjmuje. Masakra. W dodatku jakoś ból w klatce czuję w okolicy serca
Miłego dnia, ja tym czasem zmykam na cmentarz, bo ładna pogoda i na zakupy. PA -
Ogarnelam moja sterte prasowania! Uff dzis przewoznik zabiera m.in. deske do pras.wiec musialam sie uwinac
Dziewczyny musicie dac na luz i nie sikac przed terminem @ po co sie dodatkowo stresowac. Przeciez wiecie,ze stres to najwiekszy wrog!
Moj wrocil z pracy 2h wczesniej. Mam focha nadal za wczorajszy wieczor.
Anotherka Ty tu nie mydlij oczutylko sie przyznaj,ze Cie sen zmozyl mieczaku
Nati tule mocno
Sara jaki to bol?? Jesli jak na @ to na poczatku normalne. Chociaz ja mocnych nie mialam...
Mowisz,ze juz piatek maja weekend?? Smiech na sali!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 13:26
Laura, Macierzanka:), Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
my po parku ale jeszcze na szkolenie idziemy...
masakra z psem jak z dziećmi - cały czas cośi w utrzymaniu wcale nie tańsze - zamówiłam obroże i smycze nowe i jestem bankrut
dodatkowo opłacić wystawy i benzynę
nie wspominam o noclegu w Mosznej bo to bije wszelkie rekordy
i worek karmy wczoraj przyszedł - poprzednia z rybami (pstrągiem i łososiem waliła tak rybą, że nie mam siły jej już nakładać do misek) teraz zamówiłam z koźliną i pachnie całkiem miło
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
A ja wróciłam z banku.
Wyprowadziłam się z sypialni bo mąż tak chrapie że ja nie mogę spaćMusi coś z tym zrobić bo ja nie zamierzam całe życie tutaj spać.
I wiecie co muszę uskładać 3 tysieNa nowy aparat. A potem kaska na kurs fotograficzny
-
potforzasta wrote:A ja wróciłam z banku.
Wyprowadziłam się z sypialni bo mąż tak chrapie że ja nie mogę spaćMusi coś z tym zrobić bo ja nie zamierzam całe życie tutaj spać.
I wiecie co muszę uskładać 3 tysieNa nowy aparat. A potem kaska na kurs fotograficzny
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Juz wiem,co mam zalatwiac u ksiedza na nasz slub
Nie dosc,ze moj ukochany kawalek, to jeszcze takie wykonanie
Jakby ktoras nie widziala jeszcze, to polecam
http://m.youtube.com/watch?v=XYKwqj5QViQLittle Frog, Lena87, Nati89, Laura, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:a jaki chcesz kupić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 13:58
-
Misty87 wrote:Juz wiem,co mam zalatwiac u ksiedza na nasz slub
Nie dosc,ze moj ukochany kawalek, to jeszcze takie wykonanie
Jakby ktoras nie widziala jeszcze, to polecam
http://m.youtube.com/watch?v=XYKwqj5QViQ
GENIALNE!
Masz takiego zdolnego księdza w parafii?
Też uwielbiam ten kawałekA najbardziej w tej wersji:
https://www.youtube.com/watch?v=nxuCwiTm_Z8Misty87, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
ja zamiast w pracy to w domu pod kocem
od rana boli mnie głowa , gardło i mam zapchany nos
ogólnie czuje się do dupybylam rano na wymazie wyniki chyba 18.04. dzisiaj zobaczylam ze mi sie cykl od hormonów wydłużyl, @ mialam co 23 dni a dzisiaj jest 25dc. dopiero mialam owu w poniedziałek wiec @ w okolicach poniedziałku za tydzień cykl 35 dniowy? nigdy tak nie mialam
może zasne chwile. ..
a kuchnia wygląda po obiedzie jak po wojnie. posprzątam pozniej , balagan nie zając nie uciekni A MÓGŁBY !!! -
potforzasta wrote:Teraz mam zwykłego canona nawet spoko ale na takie o pstrykanie.
wiesz co ja robię dużo fot Nikonem. jestem zadowolona z aparatu. może warto zainwestować w obiektyw? to taka moja sugestia
a jak chcesz wydać trochę na aparat do Nikon D7100 polecampotforzasta lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150