Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ja chcę i naleśnika i gofra
smaka robicie z samego rana
Misty dziękuję Ci bardzo za tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle wiruskówWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 10:25
Misty87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
dżona wrote:Witajcie dziewczyny
Nadrobiłam trochę, ale z moją koncentracją kiepsko
U mnie nie jest najgorzej, antybiotyk nie będzie potrzebny, choć wczoraj rano nie zapowiadało się na poprawę, ale już powoli wychodzę z przeziębienia, wszelkie moje siły zostawiam w pracy, a jak wracam padam na pyszczek
Dzisiaj do kolekcji przyszedł katar i chrypka, a kaszel czai się za rogiem, może się rozmyśli, bo taki nieśmiały jakiś
Na szczęście jeszcze parę godzin i mam trochę wolnego
Mąż wraca i będzie mnie dziś grzał
Buziaki dla każdej z Was i duuużo uśmiechu
Miłego dnia, weekend idzieAnother, dżona, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nie ma za co, wiruskuje z mila checia, zeby kazda z Was byla szczesliwa :*
Ja mam kanapeczki z dzemem brzoskwiniowym, ale gofrow nic nie przebije
Najchetniej to bym nic nie jadla...powoli wchodze w II trymestr, a wciaz nie mam apetytu...
Pamietajcie, dzis nie ma smutania!Z. lubi tę wiadomość
-
Misty chętnie bym się z Tobą zamieniła bo ja od paru dni tylko chodzę i ruszam buzią...Aż mąż zdziwiony,że tyle jem masakra zjem obiad i zaraz jestem głodna znowu
jeszcze do tego wysypało mnie jak nastolatkę i mąż się śmieje,że chyba dojrzewam
Misty87, Fidelissa, Driada0102, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Jestem zwyciężczynią, moje gofry górą - to już drugi raz na tym forum
Jupi!
Raz wygrałam trojaczki - pamiętacie? Raczej mało prawdopodobne, bo jest jeden pęcherzyk i jak się udato składam "zamówienie" na jednego, małego pulchnego bobasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 10:34
Z. lubi tę wiadomość
-
Magdas czyli stosujesz diete obrotowa? gdzie sie nie obrócisz tam coś zezresz? ja na takiej bylam przez ostatniii hmmmm rok moze dluzej ale biore sie za siebie hehe
Another, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hmm gin napisał mi smsa,żebym wykonała jeszcze jeden test ciążowy zanim do niego przyjadę... no więc przyda się ten co mąż kupił w sumie robiłam tydzień temu ostatniW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Melula wrote:Jestem zwyciężczynią, moje gofry górą - to już drugi raz na tym forum
Jupi!
Raz wygrałam trojaczki - pamiętacie? Raczej mało prawdopodobne, bo jest jeden pęcherzyk i jak się udato składam "zamówienie" na jednego, małego pulchnego bobasa
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:hmm gin napisał mi smsa,żebym wykonała jeszcze jeden test ciążowy zanim do niego przyjadę... no więc przyda się ten co mąż kupił w sumie robiłam tydzień temu ostatniDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Magdas czyli stosujesz diete obrotowa? gdzie sie nie obrócisz tam coś zezresz? ja na takiej bylam przez ostatniii hmmmm rok moze dluzej ale biore sie za siebie hehe
o to tono ja też się hamuję chyba muszę sobie porozstawiać szklanki z wodą to jak się obrócę to trafię na wodę
Kaśka28 lubi tę wiadomość
Magdas wrote:o to to
no ja też się hamuję chyba muszę sobie porozstawiać szklanki z wodą to jak się obrócę to trafię na wodę
Z. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:o kurcze to ja o tym nawet nie pomyslalam kurcze ale superasny pomysl hehe tylko moj jest wodolubny i mysle ze ja bede miala wiecej sprzatania bo same puste szklanki wszedzie beda:D
dokładać sobie roboty to tak nie bardzo nie :p ? trzeba wymyślić inny sposób
haha mój mąż powiedział,że jak ja bym miała taki apetyt w ciąży to do porodu musiałby mnie toczyć normalnie ależ on kochany
Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
Kasia kiedys pisala, ze stres zawsze zajada. Ja natomiast w takich syt.nic nie jem. Kiedys w 2mc schudlam 8kg! Czulam sie jak mloda bogini! Wtedy dopiero zaczelam szalec
Teraz np czesto czuje glod, ale nie dam rady jesc...jedynie co to owoce. W ogole smierdzi wszystko
Draznia mnie najzwyklejsze zapachy, ktorych wczesniej nawet nie zauwazalam!
Magdas mnie to tak na dniach wysypalo, jakbym faktycznie dojrzewala. Nigdy nie mialam nic na plecach, a teraz to nie moge wytrzymac! Chociaz maz mowi,ze niewiele,ale ja widze i mnie to wkuuuurza! -
Dzień dobry dziewczyny
Dzisiaj miałam piękny sen. Śniło mi się że w tym cyklu się udało i urodziłam synka
. Śliczny, malutki i bardzo grzeczny
. Poczułam ja być mamą
. Bardzo bym chciała żeby ten sen się spełnił
Życzę miłego dnia
Dżona dużo zdrówka życzę
Magdas, Melula nie smutaćMisty87, Fidelissa, Little Frog, dżona, Z. lubią tę wiadomość