Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety masz Olka rację, chociaż ja na neurologa trafiłam fajnego, ale muszę kawałek do niego dojechać wg tradycji.
Może akurat po laparo Twój organizm zacznie funkcjonować jak należy!
Dobrze, że Ci to usuną!
Trzymaj się kochana najlepiej jak umiesz
Zawsze możesz wpaść tutaj się wygadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:16
olka30, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:Ja miałam 12 razy wieksza niz powinna byc,tez brałam pol tabl dziennie przed snem,temp masz ładna. mnie tez bolał brzuch jak na @,mysle,ze sie udało,a zamiast testu moze beta co? Wtedy bedzie wiadomo,pamietaj zeby z dnia na dzien nie odstawic bromku bo moze byc szok,z reszta gin Ci powie,ja obstawiam ,ze sie udało,a wiesz,ze zawsze jak ja to mowie to dziewczyny maja dwie kreski
-
aaaaaaaaaaaa. łażę po lekarzach, biorę masę leków, żeby wyhodować piękny 21mm pęcherzyk, który lada dzień pęknie, a mój małż strajkuje z
wczoraj go miziałam, a on że miał rano ochotę, jak ja miałam mieć monitoring rano, a teraz mu się nie chce i już! a rano dziś, jak go obudziłam, abyto fochnął i nic z tego. Cholera. Pierwszy pęcherzyk i tuż przed owulacją, a on ma to gdzieś! No żesz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:21
-
Anutka wrote:teraz jestem 4 dni przed @
Nie wiem,tylko jak test nie wyjdzie to bedziesz miała doła,dasz rade wytrzymac 2 dni? Bo testy pozno pokazuja czasem,jak mnie zaczał tak bolec brzuch to zaczełam brac luteine na ewentualne podtrzymanie,nie zaszkodziło bo ona działa,jak jestes w ciazy to utrzyma ja ,a jak nie to wywoła miesiaczke.Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Tylko bromka się nie odstawia na własną rękę!
Melula, jakbym siebie słyszała czasem!
Walcz kochana, walcz! Użyj wszelkich kobiecych sposobów
Dziewczynki miłego dnia!
Wpadnę później!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:22
Anutka, alka89, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:Nie wiem,tylko jak test nie wyjdzie to bedziesz miała doła,dasz rade wytrzymac 2 dni? Bo testy pozno pokazuja czasem,jak mnie zaczał tak bolec brzuch to zaczełam brac luteine na ewentualne podtrzymanie,nie zaszkodziło bo ona działa,jak jestes w ciazy to utrzyma ja ,a jak nie to wywoła miesiaczke.
Z. lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Tylko bromka się nie odstawia na własną rękę!
Tak,to gin musi ,a najlepiej gin-endyk,mi gin kazał odstawicAnutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Anutka wrote:wytrzmam do 16 dpo - @ przychodzi ok 12 dpo... wczesniej nie siknę
ale dzielna jestes.Jak mowisz,ze wytrzymasz to zrob test w dzien @,ale pomysl nad wizyta u gina,moze luteina by sie przydała...
Melula wrote:aaaaaaaaaaaa. łażę po lekarzach, biorę masę leków, żeby wyhodować piękny 21mm pęcherzyk, który lada dzień pęknie, a mój małż strajkuje z
wczoraj go miziałam, a on że miał rano ochotę, jak ja miałam mieć monitoring rano, a teraz mu się nie chce i już! a rano dziś, jak go obudziłam, abyto fochnął i nic z tego. Cholera. Pierwszy pęcherzyk i tuż przed owulacją, a on ma to gdzieś! No żesz!
Rozumiem Cie,jak ja mojego zsciagnełam z zagranicy bo prl spadła i gin mowił,ze teraz sie musi udac,to on przyjechał z łaska,ale tez nie miał ochoty na serduszka,mowił ciagle,ze jutro i jutro,a ja mu tłumaczyłam,ze moze byc za pozno i głupio mi mowic,ale go zmusiłam w kłotniTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Melula wrote:aaaaaaaaaaaa. łażę po lekarzach, biorę masę leków, żeby wyhodować piękny 21mm pęcherzyk, który lada dzień pęknie, a mój małż strajkuje z
Rozumiem Cie,jak ja mojego zsciagnełam z zagranicy bo prl spadła i gin mowił,ze teraz sie musi udac,to on przyjechał z łaska,ale tez nie miał ochoty na serduszka,mowił ciagle,ze jutro i jutro,a ja mu tłumaczyłam,ze moze byc za pozno i głupio mi mowic,ale go zmusiłam w kłotniAnutka lubi tę wiadomość
alka89 wrote:Rozumiem Cie,jak ja mojego zsciagnełam z zagranicy bo prl spadła i gin mowił,ze teraz sie musi udac,to on przyjechał z łaska,ale tez nie miał ochoty na serduszka,mowił ciagle,ze jutro i jutro,a ja mu tłumaczyłam,ze moze byc za pozno i głupio mi mowic,ale go zmusiłam w kłotni
z musu też działają
alka89, alka89, Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:chciałam w 6 tygodniu żeby fasolke byó widac
Rozumiem,ale na te bole brzucha i zeby wszystko sie utrzymało moze nie obejdzie sie bez luteiny? U mnie mysle,ze to ona pomogła bo zawsze dawałam w dni plodne i nigdy nic,w koncu @ przychodziła,a jak wziełam lutke to sie udało. Duzo osob pisało o tymTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.