Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry
Wreszcie jest piątek piątunio piąteczek. Jeszcze nie wyszłam do pracy a już nie mogę się doczekać jej końca
W ogóle to mam chęć w weekend nic nie robić! Zawsze coś jest a to goście, a to wyjście, a to znowu goście, a to sprzątanie. Mam ochotę nie wstawać z łóżka i nie wypuszczać z niego męża. Tylko, że on baaardzo towarzyskie stworzenie i pewnie nic z tego nie wyjdzie i już on coś mi innego wymyśli :]
U mnie słonecznie więc przesyłam Wam promyczki i życzę miłego dnia
olka30, Malenq, alka89, Macierzanka:), Kaśka28, Laura, Misty87, dżona, Fidelissa, sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej. Nie było mnie wczoraj bo ja wiecznie jestem zmeczona,masakra. Zycze wszystkim miłego dnia. Ja oczywiscie leze w łozku,moj ma dzis wolne,wczoraj z reszta tez,bylismy na zakupach,ale nic nie kupiłam,jakos nie odnajduje sie w wielkim miescie,wole rynek u nas;-) Na obiadek robie fasolke po brytonsku...mmmTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Anutka wrote:dziewczyny nadal boli mnie brzuś
No tym razem sie uda,ja zaskoczyłam po bromergonie ,brałam go od 9 grudnia,a 8 marca juz pozytywny test,a miałam naprawde wysoka prlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:08
Anutka, dżona lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
To ja wczoraj padłam, ale nie w wannie
Lena, odpoczywaj!i odezwij się czasem żebym się nie martwiła!
Malinowa dzięki za dobre rady!
Żabko, no zobaczę co to ze mną zrobią, a pomyślałam sobie że przecież ból kręgosłupa może przeszkadzać nie tylko w staraniach, ale i w porodzie kiedyś...
Ja czasem jak kichnę to mam wrażenie jakby mi plecy pękały
Olka, odnalazłaś się
Co u Ciebie?
Dzięki Malenq, co u Ciebie?
Z. zabieram Twoje promyki i również życzę miłego dnia!
Alka, to wypoczywaj, a jak ci się chce spać to śpij i niczym się nie przejmuj! Ja dziś jadę na obiadek do mamy, więc mam wolne od garów
Anutka, kochana tempka odbiła! Może to nie będzie ból na @! Kiedy test?alka89, Anutka, Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:To ja wczoraj padłam, ale nie w wannie
Lena, odpoczywaj!i odezwij się czasem żebym się nie martwiła!
Malinowa dzięki za dobre rady!
Żabko, no zobaczę co to ze mną zrobią, a pomyślałam sobie że przecież ból kręgosłupa może przeszkadzać nie tylko w staraniach, ale i w porodzie kiedyś...
Ja czasem jak kichnę to mam wrażenie jakby mi plecy pękały
Olka, odnalazłaś się
Co u Ciebie?
Dzięki Malenq, co u Ciebie?
Z. zabieram Twoje promyki i również życzę miłego dnia!
Alka, to wypoczywaj, a jak ci się chce spać to śpij i niczym się nie przejmuj! Ja dziś jadę na obiadek do mamy, więc mam wolne od garów
Anutka, kochana tempka odbiła! Może to nie będzie ból na @! Kiedy test?
kochana 19 kwietnia -
Hej Macierzanka
U mnie ok, czekam na @, potem będę mieć laparoskopię i usuwanie endometriozy.. Jak nie urok to sraczka, zaczyna mnie to wszystko zniechęcać, ale chyba ogólnie jakoś tak obojętnieję na kolejne złe wiadomości.. Taka bezsilność mnie ogarnia.. Ale jakoś to leci, bo w sumie co innego ma robić?
Też mam problemy z kręgosłupem, od lat leczę się u neurologa, ale po tym jak na mnie ze dwa lata temu wyskoczył, że czego ja oczekuję - lepiej nie będzie! to u niego nie byłam.. Po co się leczyć, jak lepiej nie będzie?? Lekarze u nas to banda kretynówWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:12
-
Anutka wrote:43,06 zbiłam do 3,52 1x1 a teraz mam brać 1x0,5
Ja miałam 12 razy wieksza niz powinna byc,tez brałam pol tabl dziennie przed snem,temp masz ładna. mnie tez bolał brzuch jak na @,mysle,ze sie udało,a zamiast testu moze beta co? Wtedy bedzie wiadomo,pamietaj zeby z dnia na dzien nie odstawic bromku bo moze byc szok,z reszta gin Ci powie,ja obstawiam ,ze sie udało,a wiesz,ze zawsze jak ja to mowie to dziewczyny maja dwie kreskiAnutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.