Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Obejrzalam moje seriale...moge isc spac
Poklocilam sie z mezem. Nawrzucalam mu ile wlezie, szok ale mialam nerwy!
Faceci to ufoki!
Macierzanko z kregoslupem to nie zarty. Ja sie o swoj martwie. Od dawna mi ciagle strzyka, lamie itp... ale boje sie gdziekolwiek isc. Az bedzie za pozno... -
Macierzanko akro jest fajna ale moje stawy są w stanie rozsypki... niestety
zaczyna się ból pleców u mnie - moja fizjo mówiła, że jutro będę umierać i robimy dziś mega delikatnie (boję się poznać mocno w jej wydaniu)...Z. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
No to Misty musisz się wziąć za to po porodzie koniecznie, bo nie ma żartów!
Ja sobie teraz mądrkuję, ale sama to olałam, bo już od dłuższego czasu miałam z tym kłopoty, a jakieś sto lat temu byłam nawet na jakiejś rehabilitacji...
a teraz boli mnie czasem, ale zawsze to miałam gdzieś...
No Lena też mam taką nadzieję, ale jak to zwykle bywa, jak nie urok...
No leci, ale chyba trochę lepiej leci, co?
-
No basenik!
chodziłam chwilę, ale też potem olałam, bo nie miałam z kim... wiem, wiem, zaraz nadstawię tyłek
Fidelisko, zdrówka i Tobie!
Malinowa, no to jest chyba urok bycia sportowcem, że gdzieś to później niestety szuka sobie ujścia...
Więc niech i Ciebie nie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 23:49
Little Frog, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Macierzanko kręgosłup to nie żarty na bank... ja się wystraszyłam pierwszy raz, jak miałam lat 19 i lekarz sportowy powiedział, że mi książeczki nie podpisze bo boi się, że usiądę na wózek inwalidzki... wówczas mocno wzięłam się za siebie, potem rowery i nowa pasja i super lata aż mając lat 29 postanowiłam, że nie może mnie boleć ciągle, że muszę móc mieć ruchomość barków, że nie mogę płakać z bólu lędźwiowego kręgosłupa i dziś mam efekt - ból na masażu okrutny - krzyczałam i płakałam z bólu. Teraz czuję luz w barkach ale zaczyna się ból mięśni i są siniaki na plecach
rób porządek bo to się może zawsze źle skończyć[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macierzanko ja też tak zrobiłam a teraz cierpię i płacę... masaże póki co co 2 dzień muszą być - acz na następny czekam na wtorku - mięśnie muszą szok przeżyć a ja muszę zacząć się ruszać
Paaa LenaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 00:04
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Maniuś wrote:Misty a czemu to tak sie pokluciliscie?szkoda nerwow...
Another where are you?
To ja uciekam w takim razie
Dobranoc!Macierzanka:), Another lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Macierzanko, dobrze, że zabrałaś się za ten swój kręgosłup i że trafiłaś na kogoś, kto ma na uwadze Twoje starania i chce się zająć fachowo
Lenko, w końcu wpadłaśTęskniłyśmy!
Misty, oj nawet tego pakowania zazdroszczę! Chociaż moja mama zawsze się śmieje, że jak przyjdzie mi się przeprowadzić albo coś, to tira będziemy musieli wynająć, bo tylko wywozimy ;]
Potworzasta, to będziemy trzymać kciuki w poniedziałek też!
Another zbudowała napięcie i WYMIĘKŁA
A u mnie pogoda okropna. Aż się nie chce nosa wychylać za drzwi. Ale najważniejsze, że dziś piąteczek i od weekendu dzieli mnie już tylko kilka godzinekUffff....
Laura, Z., Macierzanka:), Misty87, dżona, Another lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
To gdzie Wy mieszkacie kobitki??:D:D:D u mnie słonecznie, ani jednej chumrki, trochę zimno, ale może się rozkręci:D:D:D
Macierzanka zdrówka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:19
Macierzanka:), Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny