Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
To by było dobre, gdybym nadal mieszkała tam gdzie skończyłam studia, ale mieszkam na drugim końcu Polski, tu nie mam znajomych weterynarzy, a jak już mam, to nie pracują w zawodzie.
Jakoś dam radę. Nie mam wyjścia. Położyłam się, ale nie moge zasnąć, zimno mi okrutnie, ciągle ktoś wchodzi albo dzwoni, do dupy nie podobne... -
nick nieaktualnysara_nar wrote:DZiewczyny doradźcie, chcę jakiś pakiet telewizyjny co by mieć TLC, tvn style i inne. Co byście poleciły. Tak poza tematem. Wybaczcie. Zastanawiam się nad pakietem rodzinnym za 19,90zł z Cyfrowego Pols..atu. Warto ??
postaram się troszke Was nadrobić...
Sara ja też nie doradze bo mam kablówke za 35zł i nie narzekamy bo można ja podłaczyc do ile telewizrów się chce a mamy wszystkie polsaty, tvn-y i jakies tam inne, nie za duzo ale za ta kase moze być
Monia Skrarbie nie denerwuj się!! :*
to na prawde nic nie pomożeja juz tez zaczełam luzować bo nie wyrabiam psychicznie. Mąż wyniki ok, jak chodze 2 razy w tyg do gina sprawdzam , potwierdzam, leki biore i nic. i co zrobie? nie wsciekne sie bo to nic nie da
Santocha nie wiem o co chodzi ale leż i też się nie denerwuj!! Ty masz dzidzie w brzuszku musisz leżeć i wypoczywać żeby dzidzia spokój miała
Laura lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki ja po zakupach, itp. Właśnie się okąpałam, jestem strasznie zmęczona i spać mi się chcę .. w sobote ten panieński, nie chce mi się iść, a taka byłam ochoczo nastawiona. Monia nie denerwuj się, wiem, że Cie szlak trafia, ja już wyluzowałam, co ma być to będzie, oczywiście przechodzi mi przez myśl, a może się udało, a kiedy i w ogóle, ale jakoś stoję z boku. Santoocha wypoczywaj ile się da.
-
Msty proszę bardzo - mówiłam, że zapytam
mojej mamy przyjaciółka miała syna leczonego chemią i ciąża w 4 miesiącu obumarła
nie ma żartów
matko oklejone taśmami barki bolą trochę... niestety dają się we znaki lata tańca i akrobatyki, a także później pochylona pozycja na MTB. Sport to zdrowie dokąd nie jest uprawiany wyczynowo - ale nie żałuję[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie
Podczytywałam troszkę. Niestety nie ogarniam większości, bo mam ciężki dzień. Rano wymiotowałam.. większość dnia przespałam i dalej ciulowo się czuję. Chyba się wcześniej położę. Póki co chwilę z Wami posiedzę
Pogoda dalej deszczowa. Ile może padać ja się pytam? gorzej jak w Anglii
Melula działajcie Kochana! Trzymamy kciuki
Santoocha, jakbym słyszała moją teściową i teksty w stylu: ciąża to nie choroba, jak ty się możesz źle czuć, dlaczego masz mdłości, dlaczego brzuch cię boli, dlaczego plamisz, nie powinnaś tyle spać, powinnaś chodzić na spacery, dlaczego robicie remont i z sypialni robicie pokój dla dziecka itd .. masakradosyć mam
Wypoczywaj i nie przejmuj się, źle zrobiła, że za Twoimi plecami robiła wyrzuty mężowi
Co do pracy, mam nadzieję, że kogoś znajdziecie.
Misty czyli już zwarci i gotowisuper!
Bursztynka świetne wieści! Niech maleństwo zdrowo rośnie
Żaba, to jest niepojęte co się dziejebrak mi słów ..
Misty87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
dzięki, będziemy działać... ale na wszelki wypadek i dla pewności zakupię chyba jutro testy owu...
Stare, ale dla mnie hit dnia (na dziś)
http://www.youtube.com/watch?v=GIQn8pab8Vc&feature=kp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 20:54
-
Ja czytamte Wasze akcje z mdlosciami, wymiotami czy bolem glowy to ja dziekuje Bogu,ze u mnie tak swietnie od samego poczatku! A kazdy powtarzal, przy mnogiej to 2 razy mocniejsze objawy, sratatata
Bidulki moje trzymajcie sie dzielnie! Cel warty poswiecenia :*
Ja wciaz cierpie na brak apetytu
Aniu gotowi do startu. Wyjezdzamy niestety dopiero w czwartek wieczorem...na najwieksze korki.Ania07 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Malinowa biedaku ty sie tak nie przemęczaj.
ale nic moja cudowna fizjoterapeutka powiedziała, że będzie dobrze
ale mamy jeszcze do zrobienie odcinek lędźwiowy - tylko dziś nie ruszała bo nie wstałabym ze stołu w ogóle
P.S. Nasze dzieci na bank będą miały coś wspólnego ze sportem - taka karma rodzinnaFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witajcie
Żabko podziwiam twój wykresbrawo cieszę się, życzę zieloności Kochana
i troszkę objawów zauważyłam, aaaa i widzę że z opuźnieniem @
Na pewno nie przyjdzie!!
Toć to ten bocianek do ciebie leci bo pewnie zgrzewkę browarka już za okno wystawiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 21:05
Little Frog, Z., Macierzanka:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość