Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
uciekam... może małż się rozochoci, bo jak go miziam to mówi, że rano miał chęć, a ja się broniłam (a co miałam się nie bronić skoro miałam mieć rano usg - monitoring)
Misty87, Ania07, Laura, Z., Macierzanka:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chce juz do domu,do meza,do lozeczka,pod kolderke...a tu jeszcze 1,5h w tej zakchanej robocie:( Nie Lubie:(
Ale za to jutro juz piatek,piateczek,piatunio:) jak ktoras z Was kiedys pisala:)
I tak sobie teraz mysle,ze to w sumie bez sensu,plakac po kazdym przyjsciu @,zycie jest za krotkie zeby sie zamartwiac...od dzis moje motto brzmi:CO MA SIE STAC TO NIECH SIE STANIE I TAK NICZEGO NIE ZMIENIE...Laura, Misty87, Macierzanka:), Fidelissa, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
Misiaku do poniedziałku niedaleko
a ja po masażu mam siniki na plecachtż się śmieje, że nie wnika co my tam robiłyśmy ale ostro musiało być
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Jak Wam opowiem później/jutro jaki ze mnie i mojego chłopa zakręt to padniecie... Nas powinno się w zoo zamknąć i brać od ludzi kasę za oglądanie
Lecę się wykąpać i przyjdę napisaćZ., Misty87, Fidelissa, Little Frog, Laura, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Malinowa Panienka wrote:Misiaku do poniedziałku niedaleko
a ja po masażu mam siniki na plecachtż się śmieje, że nie wnika co my tam robiłyśmy ale ostro musiało być
-
Coś dzisiaj wieczorkiem cicho jakoś?? lecę zrobić kakao i przyjdę zobaczyć co Another wypisała
PS. dziewczyny dzisiaj jestem chora coś.....niestrawność mam czy cóś
Półforzasta poniedziałek tuż tużWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 22:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena zastanawiałam się co za Lena
a to avatarek nowy
ale zakręcona jestem
Lena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dziewczyny jestem tak na momencik...
Zdiagnozowana. Nestety mam wadę kręgosłupa, jakieś tam dupesrele i definicje, których nie rozumiem (póki co), ale niestety byłam pod RTG, więc w tym miesiącu nici ze staranek, bo bym się bała napromieniowanej komórki...
Lekarz bardzo ostrożny bo wie, że leki mogą kolidować ze straniami i wszystko będzie konsultowane z ginem i endo.
Boli juz zdecydowanie mniej, ale chyba się zaczynam sypać powoli na stare lata
Santoocha, kochana zdróweczkanie przejmuj się nikim! Tylko sobą i dzidzią!
Trochę beznadzieja z tą pracą, może jeszcze ktos się zgłosi...
Maniuś trzymam kciuki za badania! Niech tam porządnie pooglądają te twoje krwinki teraz
Monia, tylko spokój może nas uratować
Nati, skoro Ci się nie chce iść, to oznacza tylko jedno - będziesz się dobrze bawićzawsze tak jest! A i Tobie się przyda odskocznia... Boże, kiedy ja gdzieś byłam?!
Bursztynka gratuluję już tak sporego Fasola!
Zabieram wiruski i przechowuję na dobre czasy!
Aniu, mam nadzieję, że już teraz lepiej się czujesz!
A apropos chemii, to napewno musi mieć to wpływa, skoro Bisphenol A używany do produkcji wszelkiego rodzaju tworzyw sztucznych może powodować niepłodność...
Fidelissa, kopę latco u Ciebie?
Anuta, wykres ładny! Kiedy testujesz?
Alka, trzymam kciuki!Trzeba być dobrej myśli! Będzie dobrze!
Dżona, jak zdrówko? Lepiej już?tulam!
Magdas, jak tam Twój wykres? poodwiedzam Was innym razem bo juz prawie śpię.
Gratuluję udziału w projekcie! A historia... wzruszyłam się bardzo!
Złota tulę wirtualnie
Hej Laura! No ja też jestem ciekawa, co Another tym razem wymyśłiła
Hej Lena! Co u Ciebie? Też mi się dawno nie obiłaś o oczy
Potforzasta, no to byle do poniedziałku!
Malinowa, akrobatyka! WOW! Po cichu zazdroszczęchciałabym byc taka sprawna...
Laura, Lena87, Fidelissa, Malinowa Panienka, Maniuś, Little Frog, Nati89, Z., dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny