Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Dziewczyny! Bratowa mi wlasnie napisala,ze gin powiedzial, iz jak ktos w rodzinie bierze chemie to kobieta w ciazy powinna unikac z taka osoba kontaktu... przeciez moja tesciowa jest w trakcie czerwonej... jeszcze 2 przed nia... I co teraz?Nati89 wrote:w 21 dc a owu było około 17,18Melula wrote:cześć Kobietki!
Ja po monitoringu - jestem happy, choć lekko zszokowana, jak ten pęcherzyk mój szybko urósł i to w 12dc??????????
Monitoring 12dc - pęcherzyk rośnie, że aż strach - 21mm w prawym jajniku, endometrium 15mm - gotowe do owulacjiteraz tylko pozostaje działać
- TO SŁOWA MOJEJ GINKI
potforzasta wrote:Cześć dziewczyny
Może będę miała dobre wieści wieczoremLaura, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Potforzasta piśnij słówko, do wieczora dalekoooo.
Właśnie przeczytałam http://ksiazki.wp.pl/gid,16498006,tytul,Jak-moja-mama-urodzila-mi-syna-Przejmujaca-historia-pary-ktorej-nie-pomoglo-nawet-in-vitro,galeria.html
Pada deszcz i świeci piękne słońce. A ja piechotą dzisiaj w pracy. -
JAk mi się uda męża wyciągnąć to wizyta u gina. Koleżanka do niego z tarczycą chodziła i dzisiaj ma dzidzie po 1 miesiącu leczenia zaszłą. Ale Ciiiiii
Little Frog, sara_nar, Z., Laura, Ania07, Fidelissa, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Hej sisters:)bylam dzis na badaniu krwi...normalnie slabo mi sie robilo,4 probowki mi pobierala,a krew prawie czarna strasznie ciemna...gin mam 29 kwietnia i zobaczymy co i jak...pozdro:)
Laura, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nosz kur.... zaraz mie szlag trafi.. zrobiłam test owulacyjny.. wczoraj prawie pozytywny ale jeszcze troszeńkę brakowało do pozytywego ale naprawde minimum. A te co robiłam 3-4 dni temu bladziochy ze ledwo druga kreche było widać a dziś robie z pewnością te 100% pozytywny a tu ledwo widoczny bladzioch ...
czyli cooo owulka pojechała a wakacje ??? oby @ szybko przyszła.. jestem tak wkur .. ze szkoda gadać.
Przyszedł mi pasek św. Dominikajedynie to mnie cieszy
-
Monia chyba za bardzo sie spinasz teraz Monia skup sie raczej na czym innym przez te 3 msc staraj sie wyluzowac zyc pozytywnie itd...wiem ze ciezko ale zmus sie do tego najlepiej nie rob testow nie mierz temp bo widze ze bardzo sie tym stresujesz...zapomnij o tym ze sie staracie...leki na 3 msc napewno pomoga a calkiem mozliwe ze juz bedziesz w ciazy ale musisz odposcic monia zajmij sie czyms...
XxMoniaXx, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
no dobra bez łaski owulko jak tak to tak... juz nie mierze temp i nie robie żadnych testów.. i niech sie dzieje co chce ... już mi to jedno wszystko... a miałam tyle siły do walki .. wymiękam z gry..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 13:52
-
Monia nie chodzi o poddawanie sie!!!!! tylko o nie nakrecanie sie takie!! popatrz na mnie jestem w jeszcze gorszej syt niz wy a nie trace wiary czy sil...tylko bierz to wszytko rozsadnie na to trezba czasu wyniki nie poprawia sie tak szybko
XxMoniaXx, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Potforzasta, trzymamy zatem kciuki
Kasiu, nie chodzi o to, ze sie czyms zarazi ona czy ja... chodzi o fakt,ze chemia to chemia... ginekologowi chodzilo o to,ze nadmierny kontakt z os bioraca chemie moze prowadzic do poronienia w skrajnych przypadkach. Przeciez to sie wydziela przez skore itp... ja tam wole chuchac na zimne...musze myslec o mojej dwojce w brzuchu.
Ja od rana pakuje powoli rzeczy z mieszkania...poowijalam w gazety wszystko, co bylo szklane! Ale sterta! Jutro ma przyjechac facet, przewoznik i zabrac wieksze rzeczy do PL. Powoli czas zaczac zegnac sie ze SzwabiarniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 13:59
Ania07, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:wiem kochana ale mi jakoś gorzej.
mam tego dosyć.
nie dość że wyniki do dupy to jeszcze owulka sobie wczasy zrobiła..
żeby choć mi sie cykl skrócił jeszcze..
@ nadchodź..XxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️