Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć Kobietki!
Ja po monitoringu - jestem happy, choć lekko zszokowana, jak ten pęcherzyk mój szybko urósł i to w 12dc??????????
Monitoring 12dc - pęcherzyk rośnie, że aż strach - 21mm w prawym jajniku, endometrium 15mm - gotowe do owulacjiteraz tylko pozostaje działać
- TO SŁOWA MOJEJ GINKI
XxMoniaXx, Nati89, sara_nar, Z., Laura, Little Frog, Macierzanka:), Misty87, Malinowa Panienka, Ania07, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
Tylko 15 dni ? Toż, to ponad 2 tygodnie
Właśnie zakupiłam sobie żelazko (przyda się porządne) i mikser taki do ciasta, spodobał mi się kolor czarny
ooooo Melula, to do dziełapierwsza pozytywna wieść dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:55
-
Melula wrote:cześć Kobietki!
Ja po monitoringu - jestem happy, choć lekko zszokowana, jak ten pęcherzyk mój szybko urósł i to w 12dc??????????
Monitoring 12dc - pęcherzyk rośnie, że aż strach - 21mm w prawym jajniku, endometrium 15mm - gotowe do owulacjiteraz tylko pozostaje działać
- TO SŁOWA MOJEJ GINKI
Takie endo z clo to mega rzadkość
Z. wrote:Hejo
Cóż za paskudna pogoda! U Was też? Mam nadzieję, że na święta się poprawi!
Dam sobie głowę ściąć, że jeszcze śnieg napada na Dyngusa
Wczoraj wzięłam ostatnie clo, a tak mnie jajniki bolą, że masakra. Nawet nie umiem opisać tego bólu. Do gina dopiero w poniedziałek, ale mam dziwne wrażenie, że będzie już po owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:55
Z., Laura, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
XxMoniaXx wrote:Gratulacje tak pięknego pęcherzyka i powodzenia
zawsze miałaś tak szybko owulkę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:58
-
Another wrote:Dam sobie głowę ściąć, że jeszcze śnieg napada na Dyngusa
Wczoraj wzięłam ostatnie clo, a tak mnie jajniki bolą, że masakra. Nawet nie umiem opisać tego bólu. Do gina dopiero w poniedziałek, ale mam dziwne wrażenie, że będzie już po owu.
Śnieg na dyngusa to nic nowego... mam fotki moich bratanków jak ostatniej Wielkanocy rzucali się śnieżkami he he he
Mnie też bolą jajniki od kiedy biorę CloTakże chyba tak ma być. Dzięki Clo mam piękny pęcherzyk, pierwszy widoczny na usg, a to mój ostatni cykl wspomagany...
-
Dzień dobry Kochane!
Wczoraj znów padłam bez pożegnania
Melula dobre wieści! To miło usłyszeć coś miłego w ten deszczowy, ponury dzień!
Działaj więc dzielnie
Nati i z Tobą łączę się w bólu, bo niespełna tydzień temu umyłam okna i mi teraz po nich leje...
Zetko możesz być jezcze Zuzią
Another niestety muszę odrzucić Twoją propozycję, bo idę sobie postać w kolejce do lekarza... na NFZ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 12:54
Little Frog, Z., Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość