Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też rano muszę wstać - moją górę prasowania poskładać
mamie chleb upiec - obiecałam a na 11 na masaż idę
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
I ja witam z rana, jestem od 6:55, ale musiałam nadrobić. Oczywiście siedzę w pracy, umieram. Spałam z mężem na podłodze i przewracałam się z boku na bok. Teściowa wczoraj wróciła z holandii i nocowała u nas. To będzie ciężki dzień
Ale brzuch mi wywaliło. Jeszcze się nie ważyłam, ale pewnie 2kg na plusie jak nic. -
Cześć dziewczyny, u mnie ponury poranek, ale muszę wziąć się dzisiaj za okna. Później jadę na zakupy, muszę jakieś spodnie sobie kupić. Chciałabym przestać brać tą luteinę, bo piersi mi rozwala z bólu, masakra, a o sutkach nie wspomnę, nie wiem jak dzisiaj stanik ubiorę
-
Nati89 wrote:Cześć dziewczyny, u mnie ponury poranek, ale muszę wziąć się dzisiaj za okna. Później jadę na zakupy, muszę jakieś spodnie sobie kupić. Chciałabym przestać brać tą luteinę, bo piersi mi rozwala z bólu, masakra, a o sutkach nie wspomnę, nie wiem jak dzisiaj stanik ubiorę
-
nick nieaktualny
-
Hejo
Cóż za paskudna pogoda! U Was też? Mam nadzieję, że na święta się poprawi!
U mnie jak zwykle leń. Do pracy się nie chce iść, chętnie poprasowałabym te Wasze góry prania w zamian za to, że ktoś będzie za mnie pracował
Poza tym dziś wreszcie mi się skończył jakiś kosmicznie długi okres - 6 dni krwawienia + 2 dni plamieńCzuję się przez to wyposzczona...
Macierzanko, ja mogę być i Zdzisia i Zygfryda i Zofia i po prostu Zetka i jak tam Wam się podobaAle widzę, że Zygfryda przypadła Laurze do gustu
Misty, a mi się wydaje tak jak dziewczynom, że to nie może mieć aż takiego wpływu. A nawet jeśli to podejrzewam, że chodzi głównie o te 2-3 pierwsze dni zaraz po podaniu chemii. One rzeczywiście są intensywne i potrafią bardzo zmęczyć osobę przyjmującą chemię... Później myślę, że powinno być okej. Zapytaj o to szczegółowo lekarza. Wspieram
Pozdrawiam Was mimo zimna za oknem, bardzo cieplutko
Misty87, Laura, Macierzanka:), Ania07, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
hejo, zabieram się za chleb dla mamy, ogarnąć poprasowane rzeczy i lecę na masażyk
sara_nar, Laura, Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Spiochy wstawac
Pracusie odpoczac
Ja dzis musze tez moja sterte ubran ogarnac, skoczyc na zakupkitez spozywka, ale lukne na dzieciece, bo maja mega promocje czasem
Nati mowisz,ze ryzykujesz jak Another i myjesz dzis okna
Z. jak czytam Twoje posty to wlasnie Zetka mysle o Tobie
Sara na podlodze? Uuuu wspolczucie! Moj kregoslup tego by nie wytrzymal!
Witam wszystkie dziewczynyLaura, Z., Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Spiochy wstawac
Pracusie odpoczac
Ja dzis musze tez moja sterte ubran ogarnac, skoczyc na zakupkitez spozywka, ale lukne na dzieciece, bo maja mega promocje czasem
Nati mowisz,ze ryzykujesz jak Another i myjesz dzis okna
Z. jak czytam Twoje posty to wlasnie Zetka mysle o Tobie
Sara na podlodze? Uuuu wspolczucie! Moj kregoslup tego by nie wytrzymal!
Witam wszystkie dziewczynyi pada deszcz
Lubię to
Misty87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
kuurczę mam duuużo śluzu przypominającego ten z dni płodnychzgłupieję w tym cyklu
to już 37 dc mój życiowy rekord...Dobrze,że w sobotę lub poniedziałek jadę do gina niech coś zaradzi...
Nati ja jak umyję okna to mam deszcz jak w bankuto chyba dziedziczne bo moja mama też jak umyje okna to zaraz pada
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty niestety na podłodze, ja miałam co prawda gąbkę taką z wysuwanej części narożnika, bo M. ostatnio wymieniał, ale poduszka jak kamień i zasnąć nie mogłam. W dodatku teściowa chrapie jak traktor
ale nadrobię w spaniu. Jutro wolne !
Hehe przy okazji zaliczyliśmy z mężem podłogę łazienki i pralkę
W poniedziałek byłam w Tesco. Zakochałam się w tych ubrankach dla dzieci. Nie wiem dlaczego,ale oglądałam tylko te dla chłopcówJak dostanę wypłatę chyba coś kupię .... z drugiej strony może lepiej nie zapeszać.
Magdas a nie masz luteiny w domu ? żeby wziąć na wywołanie @ ?
http://www.youtube.com/watch?v=NKl0MTW-dtk wpadła mi w uchoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:30
Laura, Little Frog, Misty87, Z., dżona lubią tę wiadomość