Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:O to to to
mam to samo!
Mocz i krew 2tyg temu oddawalam i nikt nic nie mowil. Wczoraj mi jeszcze z palucha pobrala
Będziesz miała fajną kapele ze HejMisty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie zmieniajcie awatarków jak rękawiczki
bo potem dostaje oczopląsów! Ja mam postanowione, że moim nowym awatarem będzie mój ciążowy brzuch!!! I tej wersji się trzymam.
Kasiu, ja się czuję dobrze, ale jestem skołowana okrutnie!
Czy Z. to Zygfryda?Chyba nie jestem na bieżąco.
Anusia, ja to zwykle mam bardzo niskie ciśnienie i powinnam być przyzwyczajona i aż wstyd się przyznać, ale po pracy padłam na dwie godziny, nawet nie wiem kiedy.
Jeśli bociek ma tyle werwy co ja, to sie nie dizwię, że się tak opier***a!
Aniu, dziękuję że nie naskrobałyście dużojakoś to ogarnę.
Jak Twoje samopoczucie?
Nie mogę się doczekać aż nam powiecie (mówię o mamusiach wszystkich)
jaka będzie płeć dzieciaczków
Żabciu, Twój mąż jest teraz bardzo naprawionywięc się na pewno nie zepsuje
A co do fb, to ja mam tak samo, co go odpalę, to jakaś nowa dzidzia...
Alka, a u Ciebie jak? Ciche dni minęły? Bo u mnie też jeden był, ale nie wytrzymaliśmy i postanowiliśmy pogadać
kasia_czarna jak samopoczucie?
Melula, trzymam kciuki za monitoring!
A ja nie mogę oglądać programów o ciążach i małych dzieciach, bo mi męża wtedy roznosi, nie wytrzymuje tego za bardzo...
Fidelissa ja też jestem staroświecka... ale może i to przy okazji moje zboczenie zawodowe, chociaż kto wie jaką będę mamą. Z boku wszystko wygląda inaczej
Misty, ja to chyba przyjadę pod wesele do Ciebie za miesiącLaura, Misty87, Ania07, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
juta wrote:Witam mam pytanie 27 mialam okres trwa zawsze 5 dni
4 dni po okresie
Odbylam z partnerem stosunek a dzisiaj czuje bol prawego jajnika
A nigdy po tylu dniach mnie nie bolaly dodam ze cykle mam 27-30 teraz mialam
29?? -
udało mi się zarezerwować domek na majówkę
a więc jedziemy w moje ukochane i najpiękniejsze Karkonosze
na szlaki, gdzie psy mogą hasać
nie było to łatwe bo na kilkanaście wysłanych maili tylko ten jeszcze wolny się ostał
a nie chcieliśmy hotelu czy pensjonatu ze względu na psy i ich wolność
Laura, Ania07, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Macierzanka:) wrote:Isee you too
co u Ciebie Laura?
Znalazłam tego bocianka operdal...acza
Odliczam czas do teściku, wyszukując objawów( jak nigdy)
A Awatarka nie zmianie nie ma mowy, ponieważ na tego boćka nie ma co liczyć to chociaż kwiatek nam zostanie
A co u Ciebie? jak twoje plecy? ostatnio jestes zapracowana..... -
Lura jak tam ból brzucholca? bo u mnie pojawia się i znika i znika... bawi się ze mną w ciepło zimno[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMacierzanko widzę, że jesteś niskociśnieniowcem, mam to samo .. zwłaszcza przy zmianach pogody
normalnie tragedia. W sumie to teraz codziennie po południu muszę się obowiązkowo zdrzemnąć chociaż godzinkę i obowiązkowo z rana kawa inka - bo innej nie mogę. U gina miałam ciśnienie 86/48 więc się nie dziwię czemu mnie nosiło po ścianach .. wrrr
A ogólnie jak się czujesz? Jak plecy?
Malinowa to czeka Was piękna majówkasuper!
dżona lubi tę wiadomość
-
Aniu, plecy dużo lepiej, leki działają, ale i tak mnie jeszcze czeka wizyta, bo muszę zrobić RTG...
Ciśnienie mam podobne do Twojego, czasem ciut wyższe, a od kawy to ja jestem uzależniona chyba, nauczyłam się robić różne rodzaje i smakidla urozmaicenia mojego nałogu
Laura, zapracowana jestem, nawet bardzo, ale to mnie trochę "odpręża", a raczej odciąga od innych rzeczy...
A jaki ból brzucha, chyba coś pominęłam, bo czytałam na szybko bardzo.
Malinowa, majówka napewno będzie udanaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 23:17
Ania07, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Aniu, plecy dużo lepiej, leki działają, ale i tak mnie jeszcze czeka wizyta, bo muszę zrobić RTG...
Ciśnienie mam podobne do Twojego, czasem ciut wyższe, a od kawy to ja jestem uzależniona chyba, nauczyłam się robić różne rodzaje i smakidla urozmaicenia mojego nałogu
Laura, zapracowana jestem, nawet bardzo, ale to mnie trochę "odpręża", a raczej odciąga od innych rzeczy...
A jaki ból brzucha, chyba coś pominęłam, bo czytałam na szybko bardzo. Ból brzucha?
Malinowa, majówka napewno będzie udana -
juta wrote:Odpowie ktos
Ból może być owuacyjny, albo owulacja była wcześniej, albo i żołnerzyki mogą poczekać w jajowodzie na komóreczkę i też może dojść do zapłodnienia. Przy 29 dniowym cyklu, współżycie w 9dc to realna szansa ciązy. Kto kto wie... może tam się dziać i coś więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 23:22