Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Fidelissko a ja czytalam,ze nie mozna sera koziego w ciazy...
Ja i tak nie lubie! Capem mi to jedzie -
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Misty to sa serki Owcze i kozie z mleka pasteryzowanego. Jadły babki w ciazy i niemowlaki. Pokazywali tez mleko dla małych dzieci w kartonie....
To ja juz nie wiem
Ta czy tak wole łoscypecki i korboce i bunc
Aniu, kapela swietna prawda? Mam nadzieje,ze wesele bedzie udane
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Mi tutaj w DE robią kiedy chcą
i nigdy na czczo, dlatego pytam
mam to samo!
Mocz i krew 2tyg temu oddawalam i nikt nic nie mowil. Wczoraj mi jeszcze z palucha pobralaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 22:22
Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:To ja juz nie wiem
Ta czy tak wole łoscypecki i korboce i bunc
Aniu, kapela swietna prawda? Mam nadzieje,ze wesele bedzie udane
Na pewno jest naturalne, ekologiczne i nie pasteryzowanewiec nie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 22:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:A jeszcze wisienka na torcie będzie rachunek. Bo chodzę prywatnie wiec za badania tez płace.
No to Cię troszkę pociągnie .. jak to prywatnie
Ja chodzę do prywatnego lekarza, ale na ubezpieczenie. Za nic nie płacę. Tyle już mi badań robili, że szok. Jedyne za co przyjdzie mi płacić na kolejnej wizycie 29 to badania prenatalne 120 euro .. -
Korboce to te takie potocznie zwane warkocze, nitki z serka owczego a bunc to tez rodzaj sera owczego o lagodnym smaku
to taki bialy ser.
Dobranoc Fidelissko
Ja zjadlam pol sloika ogorow kiszonychmaz sie smieje ze mnie
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:No to Cię troszkę pociągnie .. jak to prywatnie
Ja chodzę do prywatnego lekarza, ale na ubezpieczenie. Za nic nie płacę. Tyle już mi badań robili, że szok. Jedyne za co przyjdzie mi płacić na kolejnej wizycie 29 to badania prenatalne 120 euro .. -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Mi powiedziala 140e + 35e za Laborkosten! Kosmos! Ja i tak sie wciaz zastanawiam,czy je robic. Jak juz to w PL
Misty pewnie, że tak, jak wracacie do PL to zróbcie tam. To są duże koszty, ale jak to mówią, mieszkasz zagranicą to nie przeliczaj -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Misty pewnie, że tak, jak wracacie do PL to zróbcie tam. To są duże koszty, ale jak to mówią, mieszkasz zagranicą to nie przeliczaj
Ania07 lubi tę wiadomość