Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Niby fajnie,ze wracamy. Wreszcie do rodziny i znajomych! Do swojego kraju...ale strach jest...czlowiek sie boi wrocic do swojej ojczyzny,bo ta ojczyzna nic nie oferuje
Bede tesknic, ale tylko za € i za latwiejszym tu zyciem.
Zetka lej na wszystko
Mezus zrobil mi popcorn! Mniaaam
Misty, na ten czas co będziecie potrzebowali pomocy przy maleństwach to dobre rozwiązanie tak mi się wydaję. A jak maluchy podrosną to może jeszcze zdecydujecie się wyjechać? Trzeba się cieszyć chwilą która jest. Zawsze do czegoś tęsknimy. Ja mam z tym problem zawsze do czegoś dążę, zawsze na coś czekam. A później nachodzi mnie refleksja, że kurczee a wtedy to były czaaasy. I docenia się to dopiero później. Ja się każdego dnia próbuję tego nauczyćŻeby nie wybiegać za bardzo w przyszłość. Cieszcie się więc ciążą, cieszcie się rodziną, a co będzie kiedyś to będzie
Little Frog wrote:Ojej....jakie to piękne! Aż serce rośnie!
A ja dziś pierwszy raz sama tankowałam tu samochódTu na stacji jak się płaci kartą, to przy dystrybutorze się płaci, albo się idzie z kasą i tankuje, a jak zatankujesz za mniej to znów się idzie po resztę
Ale ja ogólnie nie lubię tankować, bo zawsze się boję, że któregoś pięknego dnia pomylę ten "pistolet"
Kumpel opowiadał, że się zagapił i zatankował sobie do busika za 500 zł, a później musiał to wypompować i zbiornik jeszcze czyścić.
Ja tankowałam tylko kilka razy w życiuZawsze robi to mąż. Bo ja to taka ciamajda jestem, że zawsze coś nie tak zrobię
Nati89 wrote:Zmykam do wyrka, do jutra :*
Dobrej nocki!Little Frog, Misty87, Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Misty87 wrote:Malinowa te Twoje psiurki to jak dzieci
w utrzymaniu teżaaa i przypomniało mi się - za dziecko do iluś lat w hotelu nie płacisz a ja za psy płacę zawsze - ostatnio w Czechach 45 zł/doba pies
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:54
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Misty, dokładnie o to mi chodziło!
Tu pracownicy to tak jak w normalnych sklepach (do 22), a nie jak w PL całodobowo. I automat stoi koło dystrybutora.
Z, myślałam, że tylko ze mnie taka ofiara losu, że się wzbraniam przed tankowaniem
Macierzanka robi wyliczenia, żeby rozbić 400 stronę, bo wpadły jej w oko te szkrabki podesłane przez SaręWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:54
Misty87, Z., Macierzanka:), Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
A ja tankuję od początku - zresztą kto zrobi to za mnie w trasie
nigdy się nie pomyliłam - zresztą pistolet do diesela nie wejdzie do benzyny
gorzej do diesela ale po czyszczeniu silnika będzie żyć
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:A ja tankuję od początku - zresztą kto zrobi to za mnie w trasie
nigdy się nie pomyliłam - zresztą pistolet do diesela nie wejdzie do benzyny
gorzej do diesela ale po czyszczeniu silnika będzie żyć
Nigdy się nie pomyliłam, ale też niechciałabym mieć pierwszego razu ;] A nawet nie wiedziałam, że pistolet do diesela nie wejdzie do benzyny
Z. lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Misty, dokładnie o to mi chodziło!
Tu pracownicy to tak jak w normalnych sklepach (do 22), a nie jak w PL całodobowo. I automat stoi koło dystrybutora.
Z, myślałam, że tylko ze mnie taka ofiara losu, że się wzbraniam przed tankowaniem
Macierzanka robi wyliczenia, żeby rozbić 400 stronę, bo wpadły jej w oko te szkrabki podesłane przez Sarę
Spoko też się na tym nie znam, taka chodząca sierotka ze mnie
W ogóle to nawet nie lubię jeździć bo się boję! Mieszkam w mieście i tu dużo wariatów jeździ. Taka dżungla można by powiedzieć w której trzeba walczyć o przetrwanie
A te maluchy chichrające niezłe. Ale wyobraźcie sobie jaki to musi być meksyk je karmić, przewijać, lulaćKosmooos
Little Frog, Misty87, Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja tam nie mam problemu z tankowaniem. Najpierw beznyniaka, teraz diesla.
I zawsze czułam jakąś taką dumę, że podjeżdżam na stację, sama tankuję, nie zapomnę korka zakręcić, zapłacę nawet i odjeżdżam zadowolona
Jem lody waniliowe Carte d'Or. Boże ale pychota!Little Frog, Laura, Z., Kaśka28, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Spoko też się na tym nie znam, taka chodząca sierotka ze mnie
W ogóle to nawet nie lubię jeździć bo się boję! Mieszkam w mieście i tu dużo wariatów jeździ. Taka dżungla można by powiedzieć w której trzeba walczyć o przetrwanie
wpadaj do Wawy spotkasz wariatówZ. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
A słyszałyście o tym wariacie co ostatnio pod prąd autostradą jechał?
To trzeba mieć nierówno pod sufitem...
Co do "bab za kierownicą" to głusi i ślepi emeryci nie są lepsi... No ale co zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 21:10
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:A słyszałyście o tym wariacie co ostatnio pod prąd autostradą jechał?
To trzeba mieć nierówno pod sufitem...ja ich już nie liczę
ostatnio Pani też prosto na mnie pod prąd wjechała - dobrze, że refleks mam bo staranowałabym jej Yarisa
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Z. wrote:Spoko też się na tym nie znam, taka chodząca sierotka ze mnie
A te maluchy chichrające niezłe. Ale wyobraźcie sobie jaki to musi być meksyk je karmić, przewijać, lulaćKosmooos
Nawet sobie tego nie wyobrażamSzczególnie, że jestem w trakcie czytania książki http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazka,4223,Dziecko-dla-odwaznych
Santoocha, zależy czym się podjeżdża
Moja mama się spotkała z kimś, co na rondzie pod prąd jechałto dopiero wyczyn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 21:16
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Santoocha, zależy czym się podjeżdża
Najlepiej to żeby nie podjeżdżać jakimś smrodkiem. Myć się trzeba!
A po opisie książki to widzę niezła antyreklama macierzyństwa
Ja zacznę czytać "dzieciowe" książki jak zajdę bo na razie za bardzo chyba chce i czuję, że to nie było by dobre na moją chorą głowęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 21:17
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Little Frog wrote:Moja mama się spotkała z kimś, co na rondzie pod prąd jechał
to dopiero wyczyn
mój tż mówi, że jego koleżanka środkiem pojechała przez rondoLaura, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:mój tż mówi, że jego koleżanka środkiem pojechała przez rondo
Mój mąż "spotkał na drodze" taką babę co z wewnętrznego pasa ronda stwierdziła sobie nagle, że skręci w prawoa co! prosto przed jego maską
Talent trzeba mieć i wyobraźnie
Ale przejechać środkiem ronda to też niezła sztuka! xDWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 21:26
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Wróciłam byłam na drodze Krzyżowej trwającej 2 h i przeszliśmy lekko licząc 4 km
wieczorny spacerek z około setką ludzi jak nie lepiej
Laura, Z., Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny