Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakiez to piekne prawda?potforzasta wrote:Ja się nie boję bo mogę spać do południa

ja jeszcze rok temu zastanawialam sie, jak to jest lezec w lozku nawet do 10.
5 lat prawie dzien w dzien na 7 do pracy chodzilam, tyle co niedziele mi zostawaly,ale szkoda bylo spac pol dnia.
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
noooo to by bylo cos i to puknac zaraz w kolejnym mozliwym cyklu!!Misty87 wrote:Gorzej jak ja pukne ta 400...

6 raczki juz niemozliwe, ale nastepna ciaza ... 4raczki! Kosmos!
Misty87, Laura, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Ogladalam wczoraj wspanialy film... chyba 'Wszystko bedzie dobrze'. O chlopczyku, ktory biegl znad morza do Czestochowy, bo zawarl pakt z Matka Boska,ze w zamian za to, jego umierajaca matka wyzdrowieje! Piekne!
Laura, Kaśka28, Z., Little Frog, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
hahahahah wiecie co chcialam zrobic?? tak czytam o tym lajkowaniu i zaczelam lajkowac wasze posty i dochodze do tego mojego powyzej i co ja lajkuj a tam wyskakuje edytuj...jakie moje zaskoczenie bylo!!!
Laura, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
a widzialam!!!!! kiedys go widzialam a to nie koterski tam biegl?? jakos mi sie kojarzy ze ktos znajomy...Misty87 wrote:Ogladalam wczoraj wspanialy film... chyba 'Wszystko bedzie dobrze'. O chlopczyku, ktory biegl znad morza do Czestochowy, bo zawarl pakt z Matka Boska,ze w zamian za to, jego umierajaca matka wyzdrowieje! Piekne!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
pozdrów Wro ode mnie - ja będę przed majówką na chwilunięFidelissa wrote:Kochane. Miłego weekendu. Pakuje sie. Jutro do Wrocławia:))
Zerknie w poniedziałek dopiero.
Trzymajcie sie:)
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kasiu nie w tym cyklu haha w nastepnym to bym się i może zgodziła bo kto wie ile jajeczek pojawi się po hormonkachKaśka28 wrote:eeeee a jak Laura puknie 400strone?? ooooo niech to bedzie ona hehe bedzie miala 4raczki

-
Nie nie... ten maly, co biegl to nieznany jakis. Film z 2007r. Polecam! Niestety mama zmarla pod koniec filmuKaśka28 wrote:a widzialam!!!!! kiedys go widzialam a to nie koterski tam biegl?? jakos mi sie kojarzy ze ktos znajomy...
-
o mamo to jak ma być tak dużo to zanim dom kupimy - żebyśmy odpowiednio większy kupili
Laura lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150

ta taka blonsia starsza no nie??