Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:a ja dziś miałam kontrole policji i dmuchanko .
to Ci się trafiła poświąteczna łapanka
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
jadę z mamą kupić jej lapa - mam nadzieję, że mi nikt nic z autem nie zrobi
Magdas, Z., dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
A ja własnie pisze maila do Novum w sprawie badan klinicznych
wtedy koszty leczenia, badan, konsultacji i ICSI mielibysmy za darmo
-
Z. wrote:O przepraszam już widać
ale chodzilo nie o serducha a o tempke
bo zawsze mialam taki powolny i slaby wzrost tempki że zastanawiałam sie nad zbadaniem progesteronu. A tu teraz taki duzy skok ze u mnie szok i nawet nie czuje kiedy rymuje
A Laura co u ciebie?, dzisiaj na wizycie lekarz powiedział że po gonalku moga ale nie muszę wychodować się nawet 3
łoooo trojaczki??Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
dżona wrote:A dziekuję, nawet nieźle, znaleźliśmy nawet trochę czasu dla siebie między obżarstwem i odwiedzinami rodzinki
Jutro jadę zobaczyć jak tam moje jajeczko w pęcherzyku się ma, liczę na skok tempki jutro własnieZ., dżona lubią tę wiadomość
-
inseminacja - tokoszt okolo 2000
bo to moze zrobic prawei kazda klinika bez wielkiego zaplecza
In vitro koszt okolo 15tys
ICSI + biopsja + mrozenie nasienia to koszt okolo 25tys - i my to musimy miec.. biosja i mrozenie bysm tylko pokrywali - czyli okolo 2500 -
a mi tam nie urósł brzuch z przejedzenia. jakoś nie ma apetytu. chyba jednak moja zasada sprzed dwóch miesięcy MŻ działa i skurczyło mi żołądek. teraz tylko surówkę z mięskiem zjadłam i się przejadłam jednym kawałkiem kurczaczka... ooooooooo
w ogóle mam brak apetytu, ale czekoladę pochłonę w każdej ilości...
-
Laura wrote:
Jest ryzyko jest zabawa!trzymam kciuki ♥
Laura, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ania_84 wrote:inseminacja - tokoszt okolo 2000
bo to moze zrobic prawei kazda klinika bez wielkiego zaplecza
In vitro koszt okolo 15tys
ICSI + biopsja + mrozenie nasienia to koszt okolo 25tys - i my to musimy miec.. biosja i mrozenie bysm tylko pokrywali - czyli okolo 2500
masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 17:18
-
Zalezy jaka kliniki- u nas w poradni lecznei nieplodnosci inseminacje byly na NFZ
ale warunki fatalne..po dwie dziewczyny byly robione na raz.. w jednym pokoju ..poraznka ;/
wiem ze w niektorych sa tez po 1000 zlwiec zalezy jaka klinika
-
Melula wrote:jest, ja np. zapisałam się do poradni leczenia niepłodności i tam robią na nfz
-
masakra.. zero prywatności ... chociaż jakby mi ktoś powiedział ze sie napewno uda to mogłoby tam być i 10 dziewczyn na raz robionych ... ale wiecie coooo no przegięcie pały na maxa .. czyli sex zbiorowy sztuczny zrobili .. no spoko ..polska
Ania_84, dżona lubią tę wiadomość
-
Dlatego zrezygnowalam jeszcze ida z dwoma probkami.. i sobie pomyslalam no tak 50/50 czy sie nie pomyla .. na dodatek zero monitoringu robili tak na pale ;/ bez HSG, zastrzyk na pekniecie na oko podawany.. porazka..i co najwazniejsze to chcieli nam zrobic inseminacje 6 razy nas namawiali pzy braku plemnikow ;/ tu juz przegieli ;/ jak po 9 miesiacach sie dowiedzialam ze robili nas w bambuko przez te miesiace dawali nam nadzieje i jeszcze.. chcieli inseminacje robic cale szczescie ze cos mnie tknelo ze chialam probowac naturalnie ;/