Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Dlatego zrezygnowalam jeszcze ida z dwoma probkami.. i sobie pomyslalam no tak 50/50 czy sie nie pomyla .. na dodatek zero monitoringu robili tak na pale ;/ bez HSG, zastrzyk na pekniecie na oko podawany.. porazka..i co najwazniejsze to chcieli nam zrobic inseminacje 6 razy nas namawiali pzy braku plemnikow ;/ tu juz przegieli ;/ jak po 9 miesiacach sie dowiedzialam ze robili nas w bambuko przez te miesiace dawali nam nadzieje i jeszcze.. chcieli inseminacje robic cale szczescie ze cos mnie tknelo ze chialam probowac naturalnie ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A moze jednak nie ??
a na dodatek owu oszalało bo na 30 dc mi wyzaczył owulacje hahahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 17:28
-
XxMoniaXx wrote:kochana a widziałaś mój wykres ? nie miałam raczej owulki
a na dodatek owu oszalało bo na 30 dc mi wyzaczył owulacje hahahahaha
a testy owulacyjne tez sa o kant dupska
mi wychodzily negatywne a owulke mailam potwierdzona monitoringiem
-
Ania_84 wrote:inseminacja - tokoszt okolo 2000
bo to moze zrobic prawei kazda klinika bez wielkiego zaplecza
In vitro koszt okolo 15tys
ICSI + biopsja + mrozenie nasienia to koszt okolo 25tys - i my to musimy miec.. biosja i mrozenie bysm tylko pokrywali - czyli okolo 2500Ania_84 wrote:Zalezy jaka kliniki- u nas w poradni lecznei nieplodnosci inseminacje byly na NFZale warunki fatalne..po dwie dziewczyny byly robione na raz.. w jednym pokoju ..poraznka ;/
wiem ze w niektorych sa tez po 1000 zlwiec zalezy jaka klinika
OMG... WOW! nie sądziłam, że to takie kwoty są i warunki takie i zależy gdzie się trafi różnie jest...100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Ania_84 wrote:Moze dlatgeo ze nie masz spojnych pomiarów
a testy owulacyjne tez sa o kant dupska
mi wychodzily negatywne a owulke mailam potwierdzona monitoringiem
-
Ale teraz kierujemy se juz do normalnie kliniki.mam taka nadzieje
do Novum w Wawie
zobaczymy moze sie uda
XxMoniaXx, dżona lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Ojej brak słów....Podejmując się inseminacji powinni sprawdzić drożność jajowodów jak najbardziej.
-
Ania_84 wrote:Ale teraz kierujemy se juz do normalnie kliniki.mam taka nadzieje
do Novum w Wawie
zobaczymy moze sie uda
i uda się bo traficie do dobrej kliniki (100 razy lepszej niż tamta)Ania_84, dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:nooo to fajnie ... nam zostało tylko dużo sie modlić o cud i zajśc naturalnie bo te kwoty są zabójcze..
-
XxMoniaXx wrote:ciekawe ilu parom sie udaje w taj klinice zajśc przy tym podejściu.. masakra
-
Ania_84 wrote:Ale teraz kierujemy se juz do normalnie kliniki.mam taka nadzieje
do Novum w Wawie
zobaczymy moze sie uda
To ja życzę żeby się udało i żebyście na normalnych i znających się na rzeczy ludzi tam natrafili, co by Wam pomogliAnia_84, XxMoniaXx, Laura, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Ania_84 wrote:Powinni..ale tego nie robia przynajemnj w Kielcach ;/ wogole leczenie tam opiera sie na 3 dniowympobycie w szptalu zrobieniu kompletu badan..i badaniu nasienia meza.. wszytskie z tej poradni wychdza diagnooza PCOS.. i jada jednym schematem CLO od 2-6dc pozniej okolo 15 dc oviterelle i jheja za dwa dni insemka ..
Ania_84, dżona lubią tę wiadomość