Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:no wiec mam wyniki i nie padne mam <2,0
-
Magdas wrote:no nie w tym miesiacu ale w nastenym padne
Padnij Kochana i niech Cię mąż zbiera i podrzuca, tak jak wcześniej pisałam
Uporaj się szybko z nadejściem @ i będziesz Naszą Majóweczką
Magdas, Laura, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Laura wrote:Madziu, ja obawiałam się trochę po tych twoich negatywnych testach że możesz mieć pozamaciczną ciążę, czytając wtedy że testy nie wykazują ciąży a może być pozamaciczna.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
no więc mam plan od gina
powiedział,żebym jeszcze może poczekała na @ bo on wolałby nie pakować narazie leków chyba,że się źle czuję to żebym przyjechała do niego. Jeśli w tym tygodniu nie przylizie to w poniedziałek mam jechać do niego i będzie wywoływał. I powiedział tak : no to czekamy na @ bierzemy clo i następny test będzie pozytywny
XxMoniaXx, dżona, Laura, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magda, no to teraz trzeba zakończyć tego tasiemca. No i ciekawe czemu tak się podziało. I kochana startuj tam szybko z nowym cyklem. I będziesz już miała dzidzię młodszą od mojej o rok
Ja ostatnio tak siedzę i rozkminiam, bo planowany termin mam na 7.12. I tak myślę sobie, kurde jak spadnie jakiś wielki śnieg i drogi zasypie, albo mrozy wielkie i samochód nie odpali? Mam 30km do szpitala!!! Będę chyba koczować pod szpitalem
Magda, trochę dziwnie że nie chce wywoływać przy takim późnym dniu cyklu, ciekawe czy sama @ przyjdzie... No ale w sumie to może już urodzisz na roztopyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 18:02
dżona lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:no więc mam plan od gina
powiedział,żebym jeszcze może poczekała na @ bo on wolałby nie pakować narazie leków chyba,że się źle czuję to żebym przyjechała do niego. Jeśli w tym tygodniu nie przylizie to w poniedziałek mam jechać do niego i będzie wywoływał. I powiedział tak : no to czekamy na @ bierzemy clo i następny test będzie pozytywny
dżona lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:o dobra startuje
ale niekoiecznie o te 5-cio raczki , starczy dwoje albo jedno
Monia, ponoć jeden wystarczy, a może Ty postartuj o 5 mega sprawnych i 'płodnych' skurczybyków plemników, żeby odwalili kawał dobrej roboty, a Ty żebyś załapała się na majóweczkę?? hmmm
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Bursztynka wrote:Magda, no to teraz trzeba zakończyć tego tasiemca. No i ciekawe czemu tak się podziało. I kochana startuj tam szybko z nowym cyklem. I będziesz już miała dzidzię młodszą od mojej o rok
Ja ostatnio tak siedzę i rozkminiam, bo planowany termin mam na 7.12. I tak myślę sobie, kurde jak spadnie jakiś wielki śnieg i drogi zasypie, albo mrozy wielkie i samochód nie odpali? Mam 30km do szpitala!!! Będę chyba koczować pod szpitalem
Magda, trochę dziwnie że nie chce wywoływać przy takim późnym dniu cyklu, ciekawe czy sama @ przyjdzie... No ale w sumie to może już urodzisz na roztopy -
dżona wrote:Monia, ponoć jeden wystarczy, a może Ty postartuj o 5 mega sprawnych i 'płodnych' skurczybyków plemników, żeby odwalili kawał dobrej roboty, a Ty żebyś załapała się na majóweczkę?? hmmm
więcej zrobić nie umiem
-
Dziękuje dziewczyny
Pierwszy miesiac był fatalny ciagle ryczałam. stracilam klienta.. i wogole ale..poznije jak zaczelismy latac z mezem polekarzach.. to przesatwilam sie na inny tryb myslenia .. najwazniejsze jest zdrowie meza,..nasz zwiazek .. a jesli sie uda to i dziecko ..
Duzo pomogl mi moj maz ktory od razu podjal sie wszytskim badaniom nie musialam go namwaic.. widac bylo ze sam chce szukac pomocy
a dwa..chyba juz dosc zlych infoteraz chcemy slyszec tylko dobre
dżona, Laura, Macierzanka:), Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:robimy co możemy
więcej zrobić nie umiem
Monia, robicie bardzo dużo i wszystko co w Waszej mocy, a to jest najważniejsze
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
skoro caly czas jest pod gorke to widac jestescie juz na szczycie i pozniej bedzie juz tylko z gorki
Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Magda, no to teraz trzeba zakończyć tego tasiemca. No i ciekawe czemu tak się podziało. I kochana startuj tam szybko z nowym cyklem. I będziesz już miała dzidzię młodszą od mojej o rok
Magda, trochę dziwnie że nie chce wywoływać przy takim późnym dniu cyklu, ciekawe czy sama @ przyjdzie... No ale w sumie to może już urodzisz na roztopyW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.