Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, jak popołudnie u was? Ja znowu chwytam jakiegoś doła u mnie to chyba przychodzi z pogodą .. Cały czas boli mnei okolica prawego jajnika, najbardziej przy chodzeniu, w ogole nie mam coś humoru, wszystko mnie drażni .. chciałabym zeby @ przyszla w ten czwartek i zebym mogła to clo zacząć już brać.. to czekanie mnie dobija, co chwile latam do łazienki czy już przyszła, na razie to sluz kremowy, tak mi poleciało, ze myślałam ,że to @, miałam nadzieję że luteina skróci mi cykl ..
-
Nati89 wrote:Hej dziewczyny, jak popołudnie u was? Ja znowu chwytam jakiegoś doła u mnie to chyba przychodzi z pogodą .. Cały czas boli mnei okolica prawego jajnika, najbardziej przy chodzeniu, w ogole nie mam coś humoru, wszystko mnie drażni .. chciałabym zeby @ przyszla w ten czwartek i zebym mogła to clo zacząć już brać.. to czekanie mnie dobija, co chwile latam do łazienki czy już przyszła, na razie to sluz kremowy, tak mi poleciało, ze myślałam ,że to @, miałam nadzieję że luteina skróci mi cykl ..
Ania_84, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no bo to juz jest niemozliwe.. jeszcze do tego sie auto zepsuło.. no świetnie..
-
Ania_84 wrote:Magda moze i dobrze ze poki co chce sie obyc bez lekow.. a to nie byl czasem bezowulacyjny ?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Nie chcęsie właśnie nastawiać, a z testem czekam do piątku, chyba, ze wcześniej ból mnie przerośnie to podejdę na izbę przyjeć, pierwszy raz tak mam.. Do wszystko doprowadza mnie do szału, mam zrobić rtf zatok, a ja oczywiście głupia czekam, aż dostanę @ bo moze się udało, miałam plombować zęba ostatnio, stwierdziłam, ze na razie przełoże bo może jestem w ciązy .. Fuck teraz moje życie toczy sie tylko wokół jednej myśli.. cały czas mam nadzieję, dlaczego to jest takie skomplikowane, wiem, że zrobię test w piątek i się roczaruje..
-
Oj dziewczyny chciałabym się nie rozczarowac, ale czekam do piątku wtedy zrobię, chyba, ze @ przyjdzie o terminie, eh nie ma co gdybać.
Ja też miałam zamiar dzisiaj się wziać za rozpiske diety, ale nie wyszło pół białej czekolady poszło w mgnieniu oka -
Nati89 wrote:Oj dziewczyny chciałabym się nie rozczarowac, ale czekam do piątku wtedy zrobię, chyba, ze @ przyjdzie o terminie, eh nie ma co gdybać.
Ja też miałam zamiar dzisiaj się wziać za rozpiske diety, ale nie wyszło pół białej czekolady poszło w mgnieniu oka -
XxMoniaXx wrote:wiecie ze ja w tym roku nie widziałam jeszcze ani jednego bociana ?
a ja w niedzie jadąc do rodziców, widziałam chyba z 15 gniazd, z 10 bocianów, w tym dwa latające, a to wszystko w czasie ok 1,5 godz
tylko mąż się na mnie dziwnie patrzył, jak ja tak zwracałam uwagę na te boćki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 18:45
Ania_84, Macierzanka:), Laura, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Moze niedaleko robia gniazdo
ja w tamtym roku tyle widzialam i co .. zaden sie nie pofatygowal z dzieciakiem.. teraz to zasadze kolo domku kapuste moze tam znajdeLittle Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Moze niedaleko robia gniazdo
ja w tamtym roku tyle widzialam i co .. zaden sie nie pofatygowal z dzieciakiem.. teraz to zasadze kolo domku kapuste moze tam znajdenic
-
Rany, ale lecicie
Monia, ja widziałam jednego, latał w dodatku nad naszym blokiem...
ale chyba mnie nie widział jak stałam na balkonie
Jeśli chodzi o nawarstwienie problemików, to coś o tym wiem
ale zacytuję to co kiedyś mówiłam - 'po siedmiu chudych latach, przychodzi siedem tłustych' a u mnie taka cykliczność trwa ok. kilkunastu miesięcy...
Magda, ech...no alecoś trzeba z tym cyklem robić i skoro ufasz ginowi, to on tam cos poradzi!
Bursztynka, a może będzie taka zima jak w tym roku
Nati, może Monia ma racjęnie dołuj sie za wcześnie!
Laura, gratuluje pozytywnego nastawienia! Teraz juz musi być tylko lepiej, ale ja tam 500 stron podziękuję i tym razemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 18:45
Laura, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość