Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dopiero jestem po sniadanku i pije kawusie humor dobry mimo choroby i zepsutej pogody za oknem
Witam wszystkie kto pije kawusie ze mna?Lena87, Little Frog, alka89, Z., Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Hej laski. Mam pytanie,bardzo wazne.
Biore luteine rano dwie tabl i wieczorem ,nie mialam wspolzyc ,przemeczac sie itd,ale nie udalo sie. Pokochalismy sie troszeczke z rana,a juz pol godz wczesniej wlozylam luteinki,moj mnie nie zalal jak cos,nie czuje tabletek,gdzies dalej poszly czy rozpuscily sie i wlozyc jeszcze raz chociaz jedna?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Kaśka28 wrote:Alka moim zdaniem juz nie wkladaj zadnej tabletki i w tak wczesnej fazie ciazy nie kochajcie sie... mysle ze musicie poczekac troche
Tak wiem,ale tak troszke tylko bylo,leciutko juz nie bede,obiecuje;-)Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Alka jestem tego samego zdania co Kaska...skoro lekarz kazal na razie uwazac to po co ryzykowac,i chyba wydaje mi sie ze nie chodzi o to czy Twoj partner "dojdzie"w Tobie czy nie tylko o sam stosunek,ktory moze w tak wczesnej ciazy zaszkodzic...
-
Maniuś wrote:Alka jestem tego samego zdania co Kaska...skoro lekarz kazal na razie uwazac to po co ryzykowac,i chyba wydaje mi sie ze nie chodzi o to czy Twoj partner "dojdzie"w Tobie czy nie tylko o sam stosunek,ktory moze w tak wczesnej ciazy zaszkodzic...
poprawie sie,ale na prawde tak troszke i leciutko byloWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:22
Hej kochane Wczoraj was podczytywałam wieczorem na tel, ale nic nie skrobałam, bo zanim bym się wysłowiła przez tel to prędzej bym zasnęła U mnie też pogoda do d***, zjadłam śniadanko, kończę inkę i muszę zmykać do sklepu bo pieczywo, a tak mi sie nie chcę wychdozić, jeszcze sprzątanie mnie czeka ...
-
Nati89 wrote:Hej kochane Wczoraj was podczytywałam wieczorem na tel, ale nic nie skrobałam, bo zanim bym się wysłowiła przez tel to prędzej bym zasnęła U mnie też pogoda do d***, zjadłam śniadanko, kończę inkę i muszę zmykać do sklepu bo pieczywo, a tak mi sie nie chcę wychdozić, jeszcze sprzątanie mnie czeka ...
Nati89 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:poprawie sie,ale na prawde tak troszke i leciutko bylo
alka89 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:no ja tez musze generalnie posprzatac i najgorsze bedzie wynoszenie smieci tego nie lubie...wole juz np myc okna:D
To wpadne wyniesc u Cb smieci,a Ty u mnie okna umyjeszFidelissa lubi tę wiadomość
Maniuś wrote:No ja mysle:)wiem jak to ciezko jak sie chce a sie nie da:/ale pomysl o fasolce...ja teraz tez nie moge,ale biore antybiotyk dowcipnie...jeszcze 2 dni:/no ale co zrobic jak mus to mus...a Wy tez jeszcze troszke i bedziecie mogli:)
Nie moge sie doczekac wizyty w srode,oby bylo widac ciaze..Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:To wpadne wyniesc u Cb smieci,a Ty u mnie okna umyjesz
tylko uprzedzam mam duuuuzo workow bo mam kartony po meblach a mieszkam na 2 pietrze heheWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:29
Fidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzien dobry,
Kawkę piję ja
Pogoda u mnie też paskuuudna. Ktoś ukradł słoneczko jak tego kogos znaaajde to ja mu dam popalic!
Pozdrawiam was ciepło i życzę udanego dnia!Nati89, Kaśka28, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kaśka28 wrote:niema problemu
tylko uprzedzam mam duuuuzo workow bo mam kartony po meblach a mieszkam na 2 pietrze hehe
To mnie nie przeraza...ja mam duzo okien i nie byly myte od jesieniFidelissa lubi tę wiadomość
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.