Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:tez sie zdrzemnelam malinowa))
Another a u Ciebie?
sa jakies nowe zielonosci? lub wiesci blizniakowe?Fidelissa lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
ooo no proszę a co tak Was wzięło na szybko? marzec już mamy sukni nie kupisz w tak krótkim czasie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
I ja nie śpię
Doczytałam i wpadłam się przywitać!
Anothet super!
eee Malinowa, załatwi
Brat z bratową załatwili wszystko w 3 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 00:20
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Suknie kupię bez problemu ( o ile znajdę swój rozmiar ) Zbieramy się już od dwóch lat, ale doszliśmy do wniosku, że nie ma co odkładać. Zawsze jak ustalamy datę w miarę daleką (6-8 miesięcy) to coś nam wypada. Dlatego postanowiliśmy "na już". Nie będziemy robić wielkiego wesela, tylko małe przyjęcie, kilku najbliższych nam ludzi, także nie powinno być problemu z dostosowaniem się gości do daty
Fidelissa, Lena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
o to ja tak nie umiem - ja muszę mieć wszystko ogarnięte, uszycie sukni itp ale my to w ogóle nie chcemy ślubu to zbędne - dla nas to tylko ppaier, który nic nie zmieni[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dla mojego narzeczonego też tak było do pewnego czasu. Któregoś dnia tak po prostu doszedł do wniosku, że chce, żebyśmy byli małżeństwem. Ja chciałam od zawsze, więc nie powiem, żeby mnie ta zmiana zdania zasmuciła
Little Frog, Lena87, Kaśka28, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:I ja nie śpię
Doczytałam i wpadłam się przywitać!
Anothet super!
eee Malinowa, załatwi
Brat z bratową załatwili wszystko w 3 miesiące
Pewnie, że da się ogarnąć w 3 miesiące wszystko. Ja ogarniałam ponad rok, ale ja to ja
A tak ogólnie, to dzień dobry!!
Ja po nocy czuję się jak zoombie. Przez wiatr nie mogłam spać. Masakra
Miłego dnia!!Z., Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Haaaaj
Zaba u nas tez mocno wieje!
Jutro wyjazd do DE
Musze sie pochwalic!
Wczoraj zaklepalam suknie slubna! Uszyja mi kobitki w niecale 2 mc robia wyjatek dla ciezarnych
Ah przymiezalam 5-6 ale wybralam najlepiej maskujaca moj juz na pewno spory brzuszek w maju
Bede miec piekne koronkowe bolerko
Zakochalam sie natomiast w tej! Nie chcialam jej sciagac ale niestety wyglada fajnie tylko teraz bez brzuszka wiec odpada...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b13c5fc39f93.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 08:22
Little Frog, Lena87, Kaśka28, Malinowa Panienka, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość