Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:O ludu, aż 5 dni? U mnie w mieście jak się dowiadywałam to na drugi dzień już można by było odbierać.
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia zazdroszcze tego że nie możecie przed badaniem wytrymac
my kiedys codziennie
a teraz przez to ze nie moge zajsc mam mega nerwy i mi się odechciewa
kiedys było dla przyjemności a teraz jest dla zrobienia dziecka i nic z tego nie wychodzi wiec mi się nie chce ;/
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:Monia zazdroszcze tego że nie możecie przed badaniem wytrymac
my kiedys codziennie
a teraz przez to ze nie moge zajsc mam mega nerwy i mi się odechciewa
kiedys było dla przyjemności a teraz jest dla zrobienia dziecka i nic z tego nie wychodzi wiec mi się nie chce ;/
Wiem jak się czujesz, też to przechodziłam
Kochana spróbujcie zrobić jakiś wypad na weekend, miło spędzić czas, zorganizować romantyczny wieczór, żeby troszkę myśli odgonić i ponieść się chwiliMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie! Wyluzować, odstresować porządnie i nie skupiać się przez miesiąc, dwa na obserwacjach tylko iść na żywioł!
Podejrzewam, że gdybym nie była przekonana o moim rzekomo bezowulacyjnym cyklu to pewnie nie była bym w ciąży, bo dalej bym myślała o tym czy się udało czy nie i czekała z niecierpliwością na kolejne mierzenie tempki, doszukiwałabym się objawów itd. A tak to proszę jaki suprise
Spróbujcie! Wiem, że ciężko się mówi, ale faktycznie, to pomaga! -
nick nieaktualny