Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Powiem ci ze to nie jest regula niestety...pelno osob tak jak my wszyscy staramy sie jesc zdrowo ruszac sie jemy witaminy dbamy o siebie i nam nie wychodzi a tacy co chleja na umor pala papierochy jak smoki i w ogole o siebie nie dbaja maja to szczescie i zostaja rodzicami...niesprawiedliwe to jest ale niestety takie zycie nie zmienimy tego...jak ma byc dzieciatko to bedzie nawet przy najgorszych wynikach...
Ja narazie tak pisze mam nadzieje ze jak sie okaze ze u nas tez zle wyniki to sie nie zalamie mam nadzieje ze jakie one nie beda dam rade i jakos to na kalte wezme...chociaz baaaardzo sie boje ale nie smutam narazie odpycham mysli o wynikach i staram sie myslec pozytywnie
Tak .. to jest ogromna niesprawiedliwość niestety ..
Ale mi chodziło też o to, tak jak Z. pisała. Ostatnio ciężko mi się wysławiać
Kochana nie martw się jesteśmy z Tobą i będziemy Cię tu wspierać. Najważniejsze to nie poddawać się i walczyć, bo cel jest piękny myśl pozytywnie i odganiaj te złe myśli. Ja wierzę, że wyniki będą dobre
Niech Cię nie opuszcza ta energia, którą nas tutaj zarażasz ;*Z., Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też mieliśmy wyniki M po paru godzinach, rano o 7 badanie mysielismy jechac 40km i wieczorem po wyniki o 18 też
to mówicie że też miałyście bóle miesiączkowe?
mam mocniejsze niż wcześniej
cyce bolą
to też może być wpływ tego femostonu co teraz bioreFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:My też mieliśmy wyniki M po paru godzinach, rano o 7 badanie mysielismy jechac 40km i wieczorem po wyniki o 18 też
to mówicie że też miałyście bóle miesiączkowe?
mam mocniejsze niż wcześniej
cyce bolą
to też może być wpływ tego femostonu co teraz biore
Tak, tak, tak sobie to tłumacz a ja Ci mówię, że fasolka się zadomawiaAnusiaM, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny