Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:Monia moim zdaniem jest że też miało znaczenie!!
a czy któraś z Pan w stanie błogosławionym miała przed terminem @ częste i mocne bóle miesiączkowe??
ja tak mam
co chwile ;/
Kochana ja miałam przed terminem @ bóle miesiączkowe. Okresu nie dostałam, brzuch nadal bolał przez następne dni. Cały czas je praktycznie mam, z tym, że teraz są delikatniejsze, a wcześniej były tak silne, że musiałam leżeć. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:powiedział żeby być na badaniu 4 dni po wytrysku. A ten warunek spełniliśmy przecież .
dzień przed do wytrysku nie doszło przysięgam
W zależności od tego ile plemników było w preejakulacie, stosunek mógł jednak zakłócić badania, nawet jeśli do wytrysku nie doszło. Najlepiej chyba powtórzyć, i tym razem ręce przy sobieMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Justeck wrote:W zależności od tego ile plemników było w preejakulacie, stosunek mógł jednak zakłócić badania, nawet jeśli do wytrysku nie doszło. Najlepiej chyba powtórzyć, i tym razem ręce przy sobieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:w mililitrze 1,2 mln plemników
Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:No to teraz rączki trzymajcie przy sobie, niech Twoje Kochanie Cię nie molestuje i jeszcze raz powtórzcie badanie. Zobaczysz, że wyniki będą zupełnie inne