Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:tak to jest z tymi lekarzami
na pierwszej wizycie mówił że jak się okaże że jestem w ciąży to mam przestac brac ten femoston
teraz w poniedziałek mówił że jak zajde to nie przerywac wziasc 3 op do konca
ja też już nie wiem ;/
TuuuuleTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny ma bardzo głupie pytanie. Współżyłam z męzem dzień przed badaniem nasienia ale nie było wytrysku wcale. Czy myślicie że to mogło też być powodem do tak złych wyników ?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny ma bardzo głupie pytanie. Współżyłam z męzem dzień przed badaniem nasienia ale nie było wytrysku wcale. Czy myślicie że to mogło też być powodem do tak złych wyników ?
To normalne pytanie,wydaje mi sie,ze tak ,od 2-5 dni,wiec proponuje wstrzymac sie 4 dni i powtorzycTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
XxMoniaXx wrote:powiedział żeby być na badaniu 4 dni po wytrysku. A ten warunek spełniliśmy przecież .
dzień przed do wytrysku nie doszło przysięgam
moj mnie nie molestowal od 25.02 i lekarz mowil,ze mam sie wstrzymac...moze przez luteine...,a mi tak sie chce
zazdroszcze molestowaniaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Dziewczyny ma bardzo głupie pytanie. Współżyłam z męzem dzień przed badaniem nasienia ale nie było wytrysku wcale. Czy myślicie że to mogło też być powodem do tak złych wyników ?
Pewnie, że tak! Wstrzemięźliwość min 3 dni powinna być. Musicie powtórzyć badanie -
nick nieaktualny