Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:tak to jest z tymi lekarzami
na pierwszej wizycie mówił że jak się okaże że jestem w ciąży to mam przestac brac ten femoston
teraz w poniedziałek mówił że jak zajde to nie przerywac wziasc 3 op do konca
ja też już nie wiem ;/
TuuuuleTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny ma bardzo głupie pytanie. Współżyłam z męzem dzień przed badaniem nasienia ale nie było wytrysku wcale. Czy myślicie że to mogło też być powodem do tak złych wyników ?
bedzie dobrze
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny ma bardzo głupie pytanie. Współżyłam z męzem dzień przed badaniem nasienia ale nie było wytrysku wcale. Czy myślicie że to mogło też być powodem do tak złych wyników ?
To normalne pytanie,wydaje mi sie,ze tak ,od 2-5 dni,wiec proponuje wstrzymac sie 4 dni i powtorzycTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
XxMoniaXx wrote:powiedział żeby być na badaniu 4 dni po wytrysku. A ten warunek spełniliśmy przecież .
dzień przed do wytrysku nie doszło przysięgam
moj mnie nie molestowal od 25.02 i lekarz mowil,ze mam sie wstrzymac...moze przez luteine...,a mi tak sie chce
zazdroszcze molestowaniaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Dziewczyny ma bardzo głupie pytanie. Współżyłam z męzem dzień przed badaniem nasienia ale nie było wytrysku wcale. Czy myślicie że to mogło też być powodem do tak złych wyników ?
Pewnie, że tak! Wstrzemięźliwość min 3 dni powinna być. Musicie powtórzyć badanie -
nick nieaktualny