Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:A Ty podczas stosunku to widzisz? Jak to się"ujawnia"?
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:powiedział to profesor że zaraz sie upłynnia i jak mój to mu przyniósł to powiedział że jak tylko spojrzał to widział że coś jest nie tak z tym, a ja to poznam że jak mąż dojdzie we mnie to to zaraz po chwileczce wylatuje w konsystencji wodnitej.
hmm no ze mnie też od razu "wylatuje", tylko teraz mamy taktykę i hop nogi do góry i dopiero podczas siusiu wylatuje... -
przedszkolanka:) wrote:hmm no ze mnie też od razu "wylatuje", tylko teraz mamy taktykę i hop nogi do góry i dopiero podczas siusiu wylatuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chodzi też o siedzący tryb życia, komputery, laptopy, telefony, mnóstwo urządzeń, które nie pozostają bez wpływu. Ludzie coraz mniej mają wspólnego z naturą... Spójrzcie teraz na te dzieci, które siedzą tylko w internecie, przy komputerze. Jakie problemy będzie miało takie pokolenie?
Ania07, Laura, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ania07 wrote:W tych czasach wiele ludzi prowadzi zły tryb życia i coraz więcej osób ma problemy z poczęciem..
Ja narazie tak pisze mam nadzieje ze jak sie okaze ze u nas tez zle wyniki to sie nie zalamie mam nadzieje ze jakie one nie beda dam rade i jakos to na kalte wezme...chociaz baaaardzo sie boje ale nie smutam narazie odpycham mysli o wynikach i staram sie myslec pozytywnieZ., Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Chodzi też o siedzący tryb życia, komputery, laptopy, telefony, mnóstwo urządzeń, które nie pozostają bez wpływu. Ludzie coraz mniej mają wspólnego z naturą... Spójrzcie teraz na te dzieci, które siedzą tylko w internecie, przy komputerze. Jakie problemy będzie miało takie pokolenie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:Kaśka28 a kiedy wyniki ? my mieliśmy po 3 godzinach od oddania
ale dam radeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️