Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:A takiego
jeden z nich bedzie moj ktorys bialy bo brazowy to suczka a my jednak pieska wolimy:D
musimy poczekac bo jeszcze malutki i niech bedzie przy mamie:D
tylko teraz sie zastanawiam czy moge tu na mieszkanie wziec pieska niby dostalismy mieszkanie z urzedu ale nie jest nasze wlasnosciowe...hmmmm mam nadzieje ze nie bedzie problemu...musze sie pytac zarzadcy budynku? -
Kasia też będę miała pieska ale na razie przy mamusi musi być
Ania ja też mam maraton18 i 25 maja kominie, 9 sierpnia wesele kuzynki a 20 września wesele siostry
Ania_84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
A my sie zastanawiamy nad partnerem lub psiaspsiolka dla naszej kici
bo jaksama zostaje to jej smutno ..
-
potforzasta wrote:Kasia też będę miała pieska ale na razie przy mamusi musi być
Ania ja też mam maraton18 i 25 maja kominie, 9 sierpnia wesele kuzynki a 20 września wesele siostry
Na szczęście w tym roku z imprez mamy dwie : 11 maja komunie
I 11 listopada narodziny)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 22:13
Ania_84, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Hej wróciliśmy - padnięci ale baaardzo szczęśliwi
poliki i czoło spalone słońcem
Jakieś kropeczki zielone są?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja się właśnie wzruszyłam
Prawie beczę moja rodzinka nawet nie wiedziałam a modlą się z nas aż milutko na serduchuNatka098, Laura, Z., Little Frog, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Dziewczynki ja się właśnie wzruszyłam
Prawie beczę moja rodzinka nawet nie wiedziałam a modlą się z nas aż milutko na serduchu
Miło coś takiego usłyszeć, moja teściowa ciągle powtarza, że to ona wymodliła taką dobrą żonę synowi.Z., potforzasta, Little Frog, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Weekend minął tak sobie, w sobotę byliśmy na wsi u mojego dziadka więc trochę się dotleniliśmy, niedziela zaś deszczowa, mnie dłuższy czas ból gardła męczy i nic nie pomaga.
Dzisiaj od 7-19 w pracy. Nie wiem jak ja wytrzymam.
My mamy zaproszenie na wesele 5lipca, ale nie chce mi się iść tym bardziej, że kasa nam potrzebna, a to wydatek rzędu 700zł. Więc na jeden wieczór szkoda mi kasy. Chociaż M. chce iść bo to jego kuzynka. ...sama nie wiem.
Nie wiem co jest. Cały czas strasznie pobolewają mnie jajniki. Jak przed @. -
Dzień dobry
ja zaraz lece po kawke
Na szczescie dzis praca w domu bo wolne mama..oo niby wolne bo prace wzielam do odmusara_nar, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja oczywiscie o 3 w nocy zostalam wybudzona przez moj pecherz ..nawet kocie mne dzis nie budzilo tez odleciala i spala
-
Dzień dobry!
A ja też jakaś obolała dziś jestem. Czuję się jakby ktoś mi taki szeroki pas zaciągał, bo na tej samej wysokości zarówno na brzuchu jak i na plecach odczuwam taki dziwny ból...
Sara, a to taka kuzynka, z którą macie jakiś lepszy kontakt?