Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Mnie też dziś pęcherz budził w nocy, później psinka na łóżko się wdrapywała.
Bolą mnie piersi kolejny dzień, w nocy lekko brzuch na @ a jej nadal nie ma
Przy tym bólu najchętniej chodziła bym cały czas w staniku żebym się nie ocierała o nie ... Dziwne rzeczy się dzieją z tym moim organizmem, drugi raz dopiero takie coś mam ..
ps. idę zrobić sobie kawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 08:27
Z., martusia1986, Fidelissa, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Witam i ja z rana. Lena87 a może to... ??
Wiecie, mnie sie udało zajsc w ciaze tylko jeden raz-poronilam. Ale takiej nadwrazliwości i bólu piersi nigdy wczesniej nie mialam jak wtedy i teraz jak wiem co on oznaczał, to w kazdym cyklu wypatruje. Nie da sie pomyslic z bólem przed miesiaczką (przynajmniej w moim przypadku).MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Żabko właśnie z tą kuzynką co mamy zaproszenie, to nie. Bardziej mamy kontakt z jej mamą i siostrą. Więc średnio mi się chce iść. Poza tym oni na naszym weselu nie byli, bo miała wesele w rodzinie narzeczonego.
Wlałam w siebie już trzy herbaty. Zaraz pęknę, ale z gardłem ciut lepiej. -
Dzień dobry w ten ponury dzień...
Znając życie taka pogoda utrzyma się na majówkę.
Mnie dziś kusiło żeby zrobić test, ale poszłam szybko rano do toalety i po sprawie
Wczoraj czy tam przedwczoraj, spojrzałam nadrabiając na suwaczek Bursztynki i patrzę a tam 8 tydzieńA wydaje mi się jakby to wczoraj było! Ależ ten czas szybko leci
Życzę wszystkim miłego poniedziałku!
Lena87, Little Frog, Macierzanka:), Kaśka28, Bursztynka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Witam i ja z rana. Lena87 a może to... ??
Wiecie, mnie sie udało zajsc w ciaze tylko jeden raz-poronilam. Ale takiej nadwrazliwości i bólu piersi nigdy wczesniej nie mialam jak wtedy i teraz jak wiem co on oznaczał, to w kazdym cyklu wypatruje. Nie da sie pomyslic z bólem przed miesiaczką (przynajmniej w moim przypadku).
Nie to nie jest to .. z nieba pęcherzyków i owulki nie wezmę
Również poroniłam, ale pamiętam że wtedy miałam twarde sztywne piersi i żadnych innych odczuć nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 08:58
-
Juz jestem przy kawusi,glodna jak wilk ,ale po chleb nie chce mi sie isc. U nas pogoda zapowiada sie ładna,bezchmurne niebo i sloneczko
sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
To i ja poproszę o kawkę. Zapomniałam wziąć z domu i inką muszę się zadowolić.
U mnie ciepło i słonecznie, ale tylko dzisiaj, bo od jutra przez cały tydzień ma padać
M.dziś i jutro ma wolne, wtedy kiedy ja mam do pracya jak ja w środę już wolne to on do pracy. Wkurza mnie, to że dają mu wolne wtedy kiedy im pasuje, a kiedy M. chce,to nie może, bo akurat wtedy to koleżanka z pracy ma wolne.
-
Ja dopieor wyszłm spod prysznica wiec lece po kawusie pozniej kompa do swojego biura przenosze i biore sie za prace .. o tyle dobrze ze moge pracowac dzis w domku
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis robie barszcz biały ..b strasznie mi sie chce
a maz powiedzial ze tez by z checia zjadl..wiec sie nie wysilam ddzis
-
sara_nar wrote:Ja ostatnio z braku chęci zrobiłam fasolkę a`la po bretońsku. Fasolka z puszki, kiełbaska, ananas, przecier pomidorowy. Szybko i smacznie
Alka wow w majówkę stuknie Ci 12 tydzieńsuper.
Wedlug gina dzisiaj 11 tydz,tu 3 dni za szybkoTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
spadam,musze wstac z wyra w koncu ,bd pozniej. Milego dnia i wiruski **************************************************************************************************************************************************************
Ania_84, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.