Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Ania_84 jak walczysz z kg? Jakaś konkretna dieta?
Zaczełam systematycznie jjesc, przedewsztkim sniadania5 posilkow dziennie w mniej wiecej rownych odstepach
Sporo wody, min soli, min pieczywa bialego, ograniczylam produkty takie jk ziemniaki, makaron
A dwa duza role u mnei odegrala zmiana lekow na tarczyce z Euthyroxu na LetroxNatka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety tak mialam przy poczatkach leczenia i euthyroxie chodzilam na fitnes a waga zamiast spadac rosla lub stala w miejscu ;/
-
wiesz nie raz jets tak ze organizm przezjakis czas nie zrzuca.. ja tak mam czesto ze organizm przyzwyczaja sie np teraz od miesiaca mam 77 kg
i pewnie za jakis czas znowu bedzie spadalo bo tak u mnei to jest
-
nick nieaktualny
-
nie no jakos mi dzis dziwnie.. czuje jakbym miala naciagnieta skura podbrzusza.. i taki dyskomfort.. zarazem tak mi tam ciplo..nie wie czy ta cholera nieprzyjdzie wczesniej ..
ja nigdy diety nie umialam trzymac..dlatego dla mnie kazda dieta konczyla sie efektem jojoNatka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KOleznaka dostala ostrzezenie z Centrum zarzadzania kryzysowego ze okolo13 zapowiadaja burze z gradobiciem..cholera..moje truskawki ;/
Wiem ale niestety ja taka tempka mam co mesiaci zawsze mam ksiazkowe wykresy ciazowe.. wiec stwierdzam ze chyba w ciazy bede jak wykres bedzie nie ciazowy
Natka098, sara_nar, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:KOleznaka dostala ostrzezenie z Centrum zarzadzania kryzysowego ze okolo13 zapowiadaja burze z gradobiciem..cholera..moje truskawki ;/
Wiem ale niestety ja taka tempka mam co mesiaci zawsze mam ksiazkowe wykresy ciazowe.. wiec stwierdzam ze chyba w ciazy bede jak wykres bedzie nie ciazowy
Nie zmienia to faktu, że jest piękny, chciałabym żeby moje tak wyglądały, a nie jak nieskończona sinusoida:D U mnie wczoraj był grad, nawet taki dośc duży -
Kurcze a tak ladnie mi sie przyjely truskawki..ale moze u nas bedzie tylko burza ..i deszczyk ..
wiem nie raz to sie smieje ze oddalabym te moje wykresy dziewczynom co maja wieksze szanse ..Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Kurcze a tak ladnie mi sie przyjely truskawki..ale moze u nas bedzie tylko burza ..i deszczyk ..
wiem nie raz to sie smieje ze oddalabym te moje wykresy dziewczynom co maja wieksze szanse ..
Nie oddawaj nikomu, Tobie jeszcze będą potrzebneA ja znów siedzę na forum zamiast pracować, uciekam
-
hehe ja tez
ale wzialam za ten czas bukiet od meza troche zmniejszylam bo juz czesc tulipanow padla
ale te co jesczze ladne zostawilam
Beda potrzebne ale gdzies we wrzesniu
wiec do tej pory moge oddac kilka miesiecyhehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 12:43
-
nick nieaktualny
-
Nie dziwię sie że siedzicie tu
mi tez nie bardzo sie chce pracować i jak uzależniona podgladam co tu się dzieje
Aniu a objawy masz takie jakby rzeczywiście tam jakiś cud się wykluwal
Lenka co dobrego na obiad wymyśliłas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 12:55
Lena87, Ania_84, Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
za kilka dni sie wyasni..
choc mam dreszcze i uczuie zimna..a to zazwyczaj u mnei zapowiada @
zrsezta jak ma sie stac cud o sie stanie predzej czy pozniej
A co dojajeczek..to zastanwiamy sie z mezem czy jak sie uda to czy jesli beda zdrowe i zdatne to czy nie oddamy do banku .. bo jest taka mozliwosc a wteyd para ktora od strony kobiecej nie bedzie mogla miec dzieci bedzie miala szanse
taka refleksja mnie natchnela odkad zastanwiamy sie nad dawca ansienia:)Z., olka30, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Nie powiem lepiej by bylo..bo jakos tak .. ostatnoi trzymalam wiele dzieciaczkow na rekach i ehhh...
ten zapach niemowlaczka
Little Frog, Z., olka30, sara_nar, Macierzanka:), Natka098, Fidelissa lubią tę wiadomość