Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Poprosiłam nowej dziewczyny czy by przyszła na 2h za mnie do pracy i jeszcze nie odpisała, a pisałam o 8.
Jeju ale mam lenia. Najchętniej bym urwała się już z pracy.
Tak sobie myślę, chyba nie mam już siły żeby się starać o dziecko. Chyba sobie odpuszczę i zaczniemy z M. się zabezpieczać.Z. lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nie powiem lepiej by bylo..bo jakos tak .. ostatnoi trzymalam wiele dzieciaczkow na rekach i ehhh...
ten zapach niemowlaczka
Ja to sie rozplywam jak sobie myślę o takich malutkich bobaskach. Takie maciupkie raczki i nozki i paluszki
Niebawem bede miala takie w rodzinie wiec bede mogła sie nad takim malenstem rozczulacsara_nar, Ania_84, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
ja w ciagu 5 miesiecy powitalam 2 bable w mojej rodzinie wiec mamm gdzie wachac
a moj mezu uczy sie przewijac
bo co pojdie to sie pyta jak sie przwija myje itp itd
U nas barszczykZ. lubi tę wiadomość
-
hej. Ja na tel. Grr... A wiecie ,że niektórym parom wtrakcie starań zaleca się
współżycie z prezerwatywą w niepłodne?
Pozdrawiam! Dzisiaj do późnego wieczora.
Miłego dnia!Z., Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Sara popieram Anię. Nie staraj się jeśli czujesz obciążenie psychiczne ale zabezpieczenia sobie odpuść
Lena nic specjalnego ale pomidorowa jest przecież pycha!
Aniu niech się mąż uczy nie zaszkodzi mu a na pewno sie przydaDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
A ja bym sie nie zabezpieczkla bo np przerwatyw ani ja ani maz nie lubimy
nigdy jakos za specjalnie nie uzywalismy ich
Ojjj la mnie to baja ze sie uczybedzie mial wprawe
Z., Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Przyznam, że udało mi się już nawet podczas
nie myśleć o dziecku. Więc się cieszę.
Sama nie wiem, z jednej strony bym chciała, z drugiej nie. ... i bądź tu mądry. Może faktycznie odpuścimy, ale zabezpieczać się nie będziemy.
Heh i pewnie będę musiała do 19 gnić w pracyAnia_84, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej
) nie mogę zajść w ciąże staram się już od 6 miesięcy i nic
teraz zakupiłam tabletki FemiFertil biorę już drugi miesiąc .. powiem tak że miesiączka mi się wyregulowała mam dokładnie co 31 dni.. teraz powinnam mieć na 7 maja ... mam nadzieję że nie dotane)
na mojej osi wykazało że owulacje miałam 25.04 .. a dzień wcześniej kochałam się moim narzeczonym ..mam nadzieję że teraz mi się powiedzie..
)
któraś z was może miała jeszcze takie problemy jak ja ?Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
JA to nie wiem ale podczas
nigdy nie myślę żeby się udało dopiero jak mi wyznaczy owu to świruję że mogliśmy trafić. Ale nie umiem myśleć o dziecku w trakcie.A teraz to w ogóle nie myślę bo niby kiedy mieliśmy zrobić tego bobaska jak ostatnio znowu śpię sama.
A tak w ogóle to witam bo tak po chamsku się wepchałamAnia_84, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Starającasiee wrote:hej
teraz zakupiłam tabletki FemiFertil biorę już drugi miesiąc .. powiem tak że miesiączka mi się wyregulowała mam dokładnie co 31 dni.. teraz powinnam mieć na 7 maja ... mam nadzieję że nie dotane)
na mojej osi wykazało że owulacje miałam 25.04 .. a dzień wcześniej kochałam się moim narzeczonym ..mam nadzieję że teraz mi się powiedzie..
)
któraś z was może miała jeszcze takie problemy jak ja ?
Co do owulki- nia sie nie sugeruj bo widze ze temp mierzneia masz o roznych porach.. wiec nie jest miarodajna jelsi masz cykle 31 dni to moglas miec owulke ael nie musialas okolo 14 dni przed @ czyli 17dc
mam nadzieje ze wammsie uda jelsi jednak nie ..to zacznij mierzyc temp o jednej godzinie najpozniej o 8 po min 3h snuZ. lubi tę wiadomość
-
Starającasiee wrote:hej
)
któraś z was może miała jeszcze takie problemy jak ja ?
Witamymyślę że większość tu ma taki "problem". Niekotre wiekszy bądź mniejszy. Ale pamiętaj że nie u każdego działa złoty strzał za pierwszym razem. Glowa do góry i trzymam kciuki zeby tym razem glupia @ nie przyszła
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI znów mnie tu przywiało:D Zapach niemowlaka:D hehe, ja to mam tak że jak widzę takie małe dzieci to bym je chyba zatuliła na śmierć, albo ukradła je wszystkie:D Mój M. to śmieje się, że jak już będę miała to dziecko to oszaleje:D Wszystkie małe, póki nie pyskate dzieci kocham:D
Ania_84, Z., Little Frog, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noo przywiezli łózko tylko ze amam zastawiony caly przedpokoj i dostep tylko do kuchni i jednego pokoju
sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam stracha - jestem mega alergikiem i astmatykiem. biorę leki, Flonidan, dopiero teraz doczytałam na necie, że nie można brać w ciąży - myślicie, że to może zaszkodzić, brałam do wczoraj jedną tab na noc - od dziś nie wezmę ani grama, ale nie wiem jak przeżyję. Ależ zła jestem, że tak późno to sprawdziłam
W weekend zamieszanie z weselem, że zapomniałam sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 14:25
-
Melula spokojnie jedna tabl nie zaszkodzi na pewno..pozatym jeszcze chyba niema "przewodnictwa matka dziecko .. idz jaknajszybciej nawet do lekarza I go kontaktu i zapytaj sie co mozesz brac w ciazy