Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
tylko to jedna tabletka dziennie, biorę je od ponad 20 lat... ale na razie nie wezmę żadnej tab, najwyżej jak nie będę mogła wytrzymać (katar, łzawienie) to wtedy pójdę do lekarza. Jesteśmy teraz poza domem i nie mam możliwości pójść do swojego i zapytać, a tel też nie mam (nawet do ginki), bo zmieniałam poradnię... znów dylemat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 14:33
-
Fidelissa wrote:Kasiu to jest mieszaniec czy parson russel terier?potforzasta wrote:Kasia też będę miała pieska ale na razie przy mamusi musi być
Ania ja też mam maraton18 i 25 maja kominie, 9 sierpnia wesele kuzynki a 20 września wesele siostry
Lena87 wrote:Dzień Dobry
Mnie też dziś pęcherz budził w nocy, później psinka na łóżko się wdrapywała.
Bolą mnie piersi kolejny dzień, w nocy lekko brzuch na @ a jej nadal nie ma
Przy tym bólu najchętniej chodziła bym cały czas w staniku żebym się nie ocierała o nie ... Dziwne rzeczy się dzieją z tym moim organizmem, drugi raz dopiero takie coś mam ..
ps. idę zrobić sobie kawkęAnia_84 wrote:a dlazcego nie bedziesz mogla sie pochwalic brzuszkiem >>
Kurde jak ta kawa mi nie smakuje.. czuje jakbym kapcia polknela ..bleeNatka098 wrote:Ja cały czas walczę z kg i nic mi z tego nie wychodzi, jestem jakaś trafna:D Nawet zrobiłam sobie operację i co? i nic, mam koleżanki które pochudły a ja tylko parę kg i stoję, a nawet przytyłam.Starającasiee wrote:hej) nie mogę zajść w ciąże staram się już od 6 miesięcy i nic
teraz zakupiłam tabletki FemiFertil biorę już drugi miesiąc .. powiem tak że miesiączka mi się wyregulowała mam dokładnie co 31 dni.. teraz powinnam mieć na 7 maja ... mam nadzieję że nie dotane)
na mojej osi wykazało że owulacje miałam 25.04 .. a dzień wcześniej kochałam się moim narzeczonym ..mam nadzieję że teraz mi się powiedzie..
)
któraś z was może miała jeszcze takie problemy jak ja ?
a tak w ogole to hej wszytkim jestem, jeszcze w pracy za chwile mam zebranie z rodzicami...Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
siedzę w pracy do 18.
myslę cały czas o tych badaniach prenatalnych i sie stresuje....wrr
chce mi sie spac.
Kasiu wez takiego w łatki:))
witam nowa staraczke
nic mi sie nie chce
jestem zmeczona...spac
wokol ciagle jakies problemy i sprawy do zalatwienia
jak zwykle wszystko wisi na mnie.............
-
mam wynik bety HCG - 256 mIU/ml (4 tydzień ciąży)
Ależ jestem szczęśliwa - i mój małż też w końcu uwierzył
Nie wiem czy powtórzyć za dwa dni i zapłacić 30 zł albo poczekać do wt na wizytę i wtedy wziąć skierowanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 15:50
Fidelissa, sara_nar, Z., Ania_84, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:mam wynik bety HCG - 256 mIU/ml (4 tydzień ciąży)
Ależ jestem szczęśliwa - i mój małż też w końcu uwierzył
Nie wiem czy powtórzyć za dwa dni i zapłacić 30 zł albo poczekać do wt na wizytę i wtedy wziąć skierowanie?
rob po 48 godzinach bedziesz wiedziala czy prawidlowo przyrasta
mnie kazala gin potem jeszcze po 2 tygodniach i bylo ok:))Z. lubi tę wiadomość
-
Hej.
U mnie po staremu , @ brak.
Dzwoniłam dziś do gina. W środe wieczorem ide do niej i będzie mi wywoływać okres
boje sie ze od teraz to juz wszystko mi sie poprzestawia, owulka, okres , totalnie wszystkonormalnie ta zła passa u mnie trwa i trwa i nie chce sie skończyć
no to na testowanie mogę liczyć dopiero w czerwcu.. a miałam taką nadzieje ze do czerwca nie dojde.. no cóż .. norma.. trzeba sie przyzwyczaić.. czerwiec i połowa roku w d**ieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 16:03
-
XxMoniaXx wrote:Hej.
U mnie po staremu , @ brak.
Dzwoniłam dziś do gina. W środe wieczorem ide do niej i będzie mi wywoływać okres
boje sie ze od teraz to juz wszystko mi sie poprzestawia, owulka, okres , totalnie wszystkonormalnie ta zła passa u mnie trwa i trwa i nie chce sie skończyć
no to na testowanie mogę liczyć dopiero w czerwcu.. a miałam taką nadzieje ze do czerwca nie dojde.. no cóż .. norma.. trzeba sie przyzwyczaić.. czerwiec i połowa roku w d**ieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 16:17
-
Fidelissa wrote:a jak robicie pomodorowa z koncentratu czy z puszki pomidorow?
Ja robie z koncentratu bo kiepska ze mnie kuchareczka
Ale moja babuszka kiedys robila taka dobra na przecierze pomidorowym ktory robila sama ze świeżych pomidorkow mmmm... to dopiero była pomidorowa!
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Z koncentratu lub przecieru w kartoniku. Ale smaka narobiłyście pomidorową.
Chociaż szczawiowa za mną chodzi, nawet szczaw w lodówce mam, tylko brak chęcina gotowanie, ale jutro nadrobię
Sara robisz ja na kostce rosolowej i dodajesz potem smietanki?Z. lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Ja robie z koncentratu bo kiepska ze mnie kuchareczka
Ale moja babuszka kiedys robila taka dobra na przecierze pomidorowym ktory robila sama ze świeżych pomidorkow mmmm... to dopiero była pomidorowa!
Bo ja robie dwie.
1 .tzw szybka z koncentratu
2 zupka krem z 2 puszek z pomidorkami i mix i tez jest pyszna i do tego kluseczki lane
mniam:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 16:32
Z. lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:mniam szczawiowa z jajkiem na twardo:))
Sara robisz ja na kostce rosolowej i dodajesz potem smietanki?
A szczawiowa robie z ryżem i z jajkiem ospróbujcie pycha jest
sara_nar, Nati89 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017