Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kobietki!
Już po weselichu! Było super, ale z kościoła się wyjść nie dało. Taka ulewa się zerwała a potem grad - masakra.
Poza tym super zabawa i oczywiście wszyscy wkoło próbowali mnie upić...
Wytańczyłam się z umiarem, bez wielkiego szaleństwa, ale było super. Jedna babka siedzące z nami przy stole, spojrzała na mnie i powiedziała: "a Pani w ciąży?". A ja: "dlaczego Pani pyta i skąd takie stwierdzenie?". Ona: "tak mi Pani wygląda".
he he he - dziś na poprawinach małża bratowa tez tak ukradkiem zapytała... ale co, trzeba na razie zaprzeczyć... he he heKaśka28, Ania_84, Macierzanka:), Fidelissa, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Ja tez na weselu sie wybawilam bylo super ale pogode mielismy super od rana lalo i myslelismy ze nie przestanie ale takie slonce wyszlo ze normalnie momentalnie sie goraco zrobilo:D
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
U mnie pakiecik.. 1 czerwiec- chrzciny , 6 lipca - chrzciny 18 pazdziernika Wesele ..
wiec ja dopeiro zaczynam
i mam nadzieje ze do pazdziernika tez mi ktos powie a Pani w ciazy >>
Macierzanka:), Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:U mnie pakiecik.. 1 czerwiec- chrzciny , 6 lipca - chrzciny 18 pazdziernika Wesele ..
wiec ja dopeiro zaczynam
i mam nadzieje ze do pazdziernika tez mi ktos powie a Pani w ciazy >>
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej.
Wczoraj wybawiłam się z mężem na dyskotece za wszystkie czasy.
@ nadal nie ma.
Dziś odwiedziłam babcię.
Teraz idziemy pospacerować z mężulkiem
dziś byłam w kościele i poryczałam sie tak mocno juz na początku mszy bo śpiewali barkę.. a że ja mocno proszę papieża o pomoc to jakoś szczególnie to na mie podziałało wszystko..
no to lece.Z. lubi tę wiadomość
-
a ja sie cuzje jakbym miala napieta skore na podbrzucszku .. chyba musze jakas herbatke oczyszczjaca sobie strzelic
-
ale powiem wam, że Młody się domyśla... rozmawialiśmy o planach, mieszkaniu, dzieciach. Mówi, że też planują i że może razem się uda i tak spojrzałam na mnie i mówi: "chyba, że ja o czymś nie wiem".
Przemilczałam, ale uśmiechnął się i nie drążyłale dziś na pożegnanie powiedział, że chyba będzie okazja, aby nas odwiedzili
Jutro ostatni test i jak wyjdą II pewne to we wtorek idę na betęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 21:23
Ania_84, Fidelissa, Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Łojj tu jakbysmy odmowili to bysmy mieli przerabana- Pani młoda - Siostra meza, Pan młody mój najlepszy przyjaciel
hehe i sie smiejemy ze wszytsko zostaje w rodzinieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 21:22
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Macierzanko, no niestety... starałam się, ale on to już się powoli przyzwyczaja, że jak mam humory, to znaczy, że jest mniej więcej połowa cyklu
Melula, zawsze możesz powiedzieć, że jeszcze nie wiedziałaś, w sumie jest całkiem wcześnie
Aniu, to będziesz miała maraton -
Dziewczyny a ta modlitwa za nas wszystkie
. Przepraszam te które ominęłam niechcący pod wykresem.
Boże - Stwórco i Dawco wszelkiego życia - błagamy o Twoje hojne błogosławieństwo dla małżeństw, które proszą o upragnione potomstwo. Uświęć ich oczekiwanie, błogosław cichą nadzieję, przemień cierpienie w radość i spraw, by owoc ich ludzkiej miłości objawił się w łasce i darze nowego życia. Przez Chrystusa, Twego Boskiego Syna, który z Tobą żyje i króluje w jedności Ducha Świętego, Bóg przez wszystkie wieki wieków. Amen.
Święty Dominiku Savio. Módl się za nami.AnusiaM, Ania_84, Z., sara_nar, Anutka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak też będę się tłumaczyć
My kolejne wesele w lipcu, a w sumie przyjęcie, ale nie wiem czy pójdziemy. Tam będą tylko sami "starsi", rodzeństwo mojej cioci i młodej rodziców rodzeństwo oraz siostra Panny Młodej i chrzestni...
A my najmłodsi i ja jakbym w ciąży była, akurat 4 miesiącAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ojj maraton bedzie
Matko moj wczoraj pil a ja mam kaca.. znaczy wypilabym wszytsko co mi stoi na ocach ..
Ale za to jak ja bede w ciayz to o bedzie miał mdlosci i miotyLittle Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Łojj tu jakbysmy odmowili to bysmy mieli przerabana- Pani młoda - Siostra meza, Pan młody mój najlepszy przyjaciel
hehe i sie smiejemy ze wszytsko zostaje w rodzinieAnia_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
My akurat na ten pazdziernikowy czekamy z niecierpliwoscia ta sama sala , ten sam zespol co i u nas
nawet kosciol mial byc ten sam ...
i jakos tak nam sie troche przypomni
zebym sie nie pomylila i nie siadla na miejscu panny mlodej
hehehe
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:uciekam. padnięta jestem. brzuch mnie boli jak przed @ i w trakcie - niemiły ból...
spokojnej i ciepłej nocy