Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Ale się rozpisałyscie muszę nadrobić
Ale od wczoraj nie miałam czasu najpierw sianie warzywek potem jeszcze w domku porządki.
Dzisiaj mieliśmy gości i dopiero klapnęłam na tyłek
Idę wsiąść kąpiel i zabieram się za zaległości
Miłego wieczorkuMacierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Ania przytulam...wiem co czujesz...kazda ma chyba takie momenty...parszywe PMS....
Santoocha gratuluje opanowania naprawde ja chyba bym sie rozryczala...i przezywalabym jeszcze kilka dni to wszytko podziwiam cie:D bardzo fajnie sie zachowalas bo musisz dbac o swoja fasole a maz tez super sie zachowalDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bede miala pieska bede miala pieska bede miala pieska:D
Little Frog, Nati89, przedszkolanka:), Ania_84, Macierzanka:), Driada0102, Z., Fidelissa, Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Aniu, ze mną też dziś ciężko wytrzymać...pierwsze się oberwało mężowi, później jak rozmawiał z moim młodszym bratem i się go wypytywał o rower i mój brat mu powiedział, że teraz nie jeździ, bo ma popsuty, to mu powiedział, żeby go zawiózł do naprawy, a on zapłaci. Mojej mamie się nie przelewa, a tak jak sam z siebie to zaproponował, to aż mi się łezka w oku zakręciła...niby mały gest, ale dla mnie to wiele znaczy.
Santocha, biedactwo...czasami tak jest, że człowiek się zamyśli i zagapi..a mąż to super postąpił!No i tak jak napisałaś - w zasadzie to tylko stłuczka. Wiadomo, że szkoda kasy ale najważniejsze, że nikomu nic się nie stało
Kasiu, co to będzie za nowy domownik?Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
A takiego
jeden z nich bedzie moj ktorys bialy bo brazowy to suczka a my jednak pieska wolimy:D
musimy poczekac bo jeszcze malutki i niech bedzie przy mamie:D
tylko teraz sie zastanawiam czy moge tu na mieszkanie wziec pieska niby dostalismy mieszkanie z urzedu ale nie jest nasze wlasnosciowe...hmmmm mam nadzieje ze nie bedzie problemu...musze sie pytac zarzadcy budynku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 20:12
Nati89, Natka098, Little Frog, alka89, alka89, AnusiaM, Ania_84, Fidelissa, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
wlasnie ponoc nieduze ale patrzac po lapkach moze byc wiekszy...ale to nic od zawsze marzylam o piesku...tylko wszycy mi to odradzaja...ale ja mam w nosie
Little Frog, Z., Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:A takiego
jeden z nich bedzie moj ktorys bialy bo brazowy to suczka a my jednak pieska wolimy:D
musimy poczekac bo jeszcze malutki i niech bedzie przy mamie:D
tylko teraz sie zastanawiam czy moge tu na mieszkanie wziec pieska niby dostalismy mieszkanie z urzedu ale nie jest nasze wlasnosciowe...hmmmm mam nadzieje ze nie bedzie problemu...musze sie pytac zarzadcy budynku?
pies to fajne stworzenie
mój leży koło mnie ale go nie widac bo jest pod kocem
czasem trzeba uważać żeby nie usiasc na nia
aha
Dobry wieczórWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 20:22
-
cześć dziewczynki :*
Ania głowa do góry, PMS mija całe szczęście
Santoocha widzisz, stara baba rozumy pozjadała...
Kaśka zazdroszczecudowne sa
)
a ja mam doła...dwa dni po (niby) owu mam tempkę 36,2!! i szyjkę wysoooko... bezowulacyjny jak nic -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:cześć dziewczynki :*
Ania głowa do góry, PMS mija całe szczęście
Santoocha widzisz, stara baba rozumy pozjadała...
Kaśka zazdroszczecudowne sa
)
a ja mam doła...dwa dni po (niby) owu mam tempkę 36,2!! i szyjkę wysoooko... bezowulacyjny jak nic
kochana głowa do góry
damy rade
ja sie tak strasznie boje że jak teraz nie zajde to znow trzeba bedzie szukac przyczyny -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kasia a co to za rasa?
My chcielismy labradorka i już się zdecydowaliśmy ale już mąż nie jest taki przekonany i narazie cisza...
a ja mówiłam właśnie dzisiaj do męża że jak dziecko bedzie chciało kiedys pieska to kupimy mu labradora ale ja bym chciała czarnego albo czekolade
na razie mamy yorka 4kg i owczarka podhalańskiego - ok 60 kg -
przedszkolanka:) wrote:Kasia a co to za rasa?
My chcielismy labradorka i już się zdecydowaliśmy ale już mąż nie jest taki przekonany i narazie cisza...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasia - piesio pieknnyyy
cmok cmok
Zabko .. te babskie hormony wykoncza chyba naszych facetow
Ale moj wrocil z pracy zrobil mi mega pyszne łazanki i tak jak mi sie dzis chcialo bylo niezdrowo tłusto, smazona.. osiekalo tłuszczemmniam..to nic ze zaraz po tym mnie zemdlilo..na szczescie maz polecal z ratunkiem i wpierniczylam 2 Magnumy.. ale i tak mi niedobrze
Kaśka28, Little Frog, Z., Z. lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki! Dołączam dzisiaj do grona płaczliwych... ale to tak ogólnie dzisiaj
To nie PMS, ale chyba ogólne wzruszenie
Głowa do góry niektórym!
Anusia, nie myśl na zapas o tym! Bo sobie wkręcisz coś, a jedyne co Cię może dodatkowo zablokować to nie potrzebny stres!
Kasia, ja też bym sobie sprawiła pupila, gdyby to było moje mieszkanie... ale na swoim na pewno będzie piesior!
Santoocha, racja! Nie warto było się denerwować, to wbrew pozorom tylko samochód, Ty jesteś ważniejsza, ale ja "uwielbiam" takich znawców, jak ta babka, a potem łażą po ulicach i nie patrzą czy coś jedzie, czy są pasy... a do innych startują
Ania, PMS to drugie imie niejednej kobiety
Ja w sumie torochę mam go mniej odkąd bromka łykam
A Ty Zaba móisz, że się juz Twojemu dostało?A miałam prosić - Oszczędź!
Pozdrawiam z wieczoraBiorę się za papierkową... będę zaglądać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 21:08
Ania_84, Z., Anutka lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze chcialam goldena:D nawet nie wiecie jak sie ciesze na pieska...chociaz wiem ze na poczatku bedzie ciezko...bo wiadomo trzeba byc odpowiedzialnym za zycie hehe ale jak mamy nie miec dzieci to zajmiemy sie pieskiem:D
Ania_84, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️