Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojjj ..
juz sie wbijam na sweizy chlebek
zownie do mojego i opierzielam go ze mi nie zostawil chleba .. a ten do mnei ale ty jestes wszystkozerna wiec pewnie cos wykombinujesz a ja musze miec chleb;D
no i fakt jajak ugotowalam patrze o pomidor..o szczypiorek no i do tego majonezik..wiec zrobilam mini salatke
mniam
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
podraznilam sie znim powiedialam ze skoro on mi chleba nie zsotawia to obiadu nie ma ;P i jak bedzie wracal z pracy ma cos wymyslec
uff niech pomysli o sushiLena87, martusia1986, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:podraznilam sie znim powiedialam ze skoro on mi chleba nie zsotawia to obiadu nie ma ;P i jak bedzie wracal z pracy ma cos wymyslec
uff niech pomysli o sushi
Wredota z CiebieJa już wczoraj upiekłam udka, dziś tylko ziemniaczki
Teraz tak myślę że dobrze zrobiłam bo @ znowu daje o sobie znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 11:07
Ania_84, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
heheh
a co
niech sie postara
kobieta glodna ( zarowno zoladkowo jak i sexyu) to kobieta zla
i tak mu zrobie barszczyk bo mu sie chcialo ostatnio wiec luzik
ojj mi wczoraj dawala popalic i to stro. az nie moglam pracowac .. lezalam i kwiczalam ;/ a moj tylk latal poherbatke z sokiem malinowyma to po czekolade..bo ja w I dzien to mam takie zachcianki ze masakra.. ale widzial ze nie moge zabardzo sie ruszac wiec dbal
dlategodzis zrobie mu ten barszczyk ale napisze mu eska o 15 bo o tej konczyniech mysli do tej pory
Lena87, martusia1986, Little Frog lubią tę wiadomość
-
zrobiłyście mi smaka na lody
może po obiadku spacerek z lubym i się kupi takie fajne włoskie, koniecznie smak czekoladowy
co do robionych lodów- mniam pychota, dość łatwo i szybko się robi a smak pamiętnyno i zdrowsze, bo ze świeżymi owocami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 11:22
Ania_84, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hhehe ja mam ostatnio faze na lody
mam tak co drugi rok
w jedne moge jjesc same arbuzy w drugi lody
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry jak samopoczucie ??
Hej. Dobrze,czekam z niecierpliwoscia na wizyte ,ktora mam 7,a 8 badania prenatalne. Kurde ,czytam i czytam i nie wiem jakie zrobic?Masz jakas wiedze o tym? Pisza o testach Pappa itd,a ja nie mam pojeciaAnia_84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
wiesz co z tego co kojarze to siostra miala te wszystki testy , usg w celu sprawdzenia czy wszytsko z maluchem jest ok
na poczatku ja nastraszyli ze maly moze miec zespol downa..ale okazalo sie ze facet mial zly sprzet poszla do normalnego co mial usg dobrej jakosci i wyszlook ..a testy z krwi potwierdzily ze wsyztsko jest ok ..
ewelinka na ploty ploeczki ostatnio robila te z krwi genetycznewiec mozesz jej si epodpytac
jest tam sporo dziewczyn co mialy juz je weic mysle ze od nich mzesz wiecej info dostac
-
Ania_84 wrote:wiesz co z tego co kojarze to siostra miala te wszystki testy , usg w celu sprawdzenia czy wszytsko z maluchem jest ok
na poczatku ja nastraszyli ze maly moze miec zespol downa..ale okazalo sie ze facet mial zly sprzet poszla do normalnego co mial usg dobrej jakosci i wyszlook ..a testy z krwi potwierdzily ze wsyztsko jest ok ..
ewelinka na ploty ploeczki ostatnio robila te z krwi genetycznewiec mozesz jej si epodpytac
jest tam sporo dziewczyn co mialy juz je weic mysle ze od nich mzesz wiecej info dostac
Ok ,dzieki,popytamAnia_84 lubi tę wiadomość
choc z tego co kojarze to pappa robia dopieor jak cos wychodzi nie tak na usg
ale u Ciebei bedzie na pewno wsyztsko ok
-
Ania_84 wrote:choc z tego co kojarze to pappa robia dopieor jak cos wychodzi nie tak na usg
ale u Ciebei bedzie na pewno wsyztsko ok
piopytam na bierzaco bo nie chce mi sie cofacAnia_84 lubi tę wiadomość
Hej
Mi gin powiedział, że skoro nie jestem obciążona, tzn nie jestem w wieku >35 lat, nie mamy w rodzinie osób z wadami genetycznymi, to o ile usg wyjdzie ok, to on nie zaleca robić testu PAPPA.
My zaraz jemy obiadek u siostry i ruszamy w droge powrotną, znów 5 godzin w samochodzie. Dziś znów złapały mnie poranne wymioty, Boże jakie to jest okropne!
Ale teraz czuję się dobrze, tylko jak mnie nagle złapie głód, to musze coś natychmiast wszamać, bo jest źle.
Byliśmy dziś na grobie mojej Mamy, miesiąc temu była ekshumacja, przenieśliśmy ją do grobu rodzinnego rodziny mojego Taty. Ale to długa historia, wyszły przy pogrzebie różne rodzinne spory itp, dopiero teraz udało się wszystko naprostować.
Dostaliśmy oficjalnie zaproszenie na wesele mojego kuzyna na koniec lipca, więc mogę zacząć rozważać w co się ubiorę w 24 tyg ciąży...
Dziś klienci dają mi święty spokój, pewnie jutro sobie odbiją
Miłej niedzieli Kochane!