Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada0102 wrote:czasami ci starzy sa juz wypaleni zawodowo. Czytalas opinie o tej nowej na necie?
Nie znalazłam,ona nie jest ginekoogiem,robi specjalizacje dopiero,ale od niej po wizycie wyszlam szczesliwa,a od niego wkurzona bo nawet na monitorze nie pokazuje ani nic nie tlumaczy bo nie ma czasu,tylko,ze on jest naprawde dobry,pracuje w klinice nieplodnosci prywatnie i gdzies jeszcze ...ma dobre opinie,ze potrafi pomoc w ciazach zagrozonych,wszystko szybko wykrywa itd,ale nie wiem,spoznia sie min 2 godz zawsze,jak karze mi isc np do endykr to posyła mnie do swoich znajomych,a jak mowie,ze chodze tez do kliniki,ale na nfz to jest niezadowolony,bez sensu ,bo czy prywatnie czy na nfz to i tak tylko daja tabl i badaja tshTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Driada0102 wrote:pewnie chce żebyś chodziła do niego prywatnie. Tez raz mialam taka sytuacje, ze poszlam do lekarza na nfz a on mi dal wizytowke, że na nastepna wizyte to tylko prywatnie mnie przyjmie
On mnie jak narazie tez bierze co dwa tyg,ale nigdy nie moge zapytac o nic,usg trwa 2 min i koniec...,a ona taka z powolania jest.Tylko czy zauwarzy wszystko tak jak on z doswiadczeniem...hmm,ale chwala ja,ze jak nie jest pewna to kieruje dalej itdTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Driada0102 wrote:chodz do niej nawt jesli cos nie bedzie wiedziec, napewno poradzi sie znajomego specjalisty bo na pewno ma kogos takiego znajomogo co ją kieruje
Z tego co piszesz dziewczynie zalezy, żeby dobrze się Tobą zająć
No bo powiedziałam jej wprost,ze zalezy mi na dobrej opiece,ze chodze gdzie indziej,ale tam nie dostaje recept,skierowan itd,a jak mowiłam jej o badaniach prenatalnych to powiedziała zebym zrobiła u tamtego swojego gina bo jest w tym dobry i ma dobry sprzet,a ona nie,a prywatnie nie przyjmuje,7 ide do niego na wizyte ,a 8 na prenatalne do niego ,jak wszystko bedzie ok to przeniose sie do niej,a ogolnie ciaze trzeba u jednego gina prowadzic jak na nfz?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:aja dalejpraca i z 3 porcja lodow
mezu przyniosl mi lody z ciasteczkmi kruchymi i gruszkamniam
Ania,jak tak lubisz lody to przyjedz do mnie,oproznisz mi zamrazarke bo mam pelnaAnia_84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Ania,jak tak lubisz lody to przyjedz do mnie,oproznisz mi zamrazarke bo mam pelna
heheh
nie no jakos od kilku dni mam taka ciagote do lodowcieplych i zimnych
alka89 lubi tę wiadomość
-
ale zaszalejemy dopieor jak kupimy maszynke do robienia lodw
mniam
pamietam ten smak z dziecinstwaalka89, Natka098 lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:kurde,mnie cos kluje pod brzuchem,a jak nacisne to jest caly zbolaly
-
nick nieaktualny
-
Natka oo... jaaa ale wypas uwielbiam sorbety
matko ..juz mi bije w dekiel zamiast misiaczek przeczytalam maciczkaLittle Frog, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
hej
my już w drodze do domuehh szkoda..
jednak zmiana otoczenia nie pomogła mojej @ ale za to objadłam się babcinych specjałówjuż całkiem w spodnie nie wlize
Jutro do gina i niech się dzieje co chce
PozdrawiamLittle Frog, Kaśka28, Malenq lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.