Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to nie wiem co porobiłam, ale zniknęła mi wiadomość, którą napisałam...źle ze mną, zapominam się...
A pisałam, że Wy znów o lodach. Ja nawet chciałam swojego oddelegować do sklepu, ale nie mam takiej siły fizycznej ani psychicznej, żeby to zrobić...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ojjj juz lece
heheh
nie no jakos od kilku dni mam taka ciagote do lodowcieplych i zimnych
Magdas wrote:hej
my już w drodze do domuehh szkoda..
jednak zmiana otoczenia nie pomogła mojej @ ale za to objadłam się babcinych specjałówjuż całkiem w spodnie nie wlize
Jutro do gina i niech się dzieje co chce
Pozdrawiam
Zabko co sie stalo?Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
dobra to powiem wam jaki eksperyment osatnio jadlam..byylo to smaczne
sałatka : kiwi, ananas, rucola, i kurczak ( robiony jak gyros)mniam
-
Kasiu oj Ania chyba wlochate mysli chodza ci po głowie hehe
tak tak takmam chcice
i tylko czekam jak kopne w dupsko moja szanowna malpke ;P tak jstem sadysta
kope zwierzaki
takie jak ta comiesieczna malpa
Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Kasiu, nic
sama nie wiem co ja porobiłam, że wiadomości nie wysłałam i mi zniknęła
Aniu, odważna kombinacja, ale skoro smakowało, to eksperyment można udać za udanyWtedy też mąż Ci chleba nie zostawił?
Czy bardziej natchnienia dostałaś?
Ania_84 wrote:Kasiu oj Ania chyba wlochate mysli chodza ci po głowie hehe
tak tak takmam chcice
i tylko czekam jak kopne w dupsko moja szanowna malpke ;P tak jstem sadysta
kope zwierzaki
takie jak ta comiesieczna malpa
W sumie ze swoją małpą rozprawiła się błyskawicznie!
A ja też tak zawsze mam podczas @, że się mi chce, a nie mogę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 20:00
Ania_84, santoocha lubią tę wiadomość
-
Salatka brzmi przepysznie
kurcze chyba zaczne bawic sie jedzeniem hehe tylko kto to bedzie jadl...nas ttylko dwoje a ja czasmai jak sie rozpedze to masakra heheLittle Frog lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Kasiu, nic
sama nie wiem co ja porobiłam, że wiadomości nie wysłałam i mi zniknęła
Aniu, odważna kombinacja, ale skoro smakowało, to eksperyment można udać za udanyWtedy też mąż Ci chleba nie zostawił?
Czy bardziej natchnienia dostałaś?
Zaraz niech tu tylko Santoocha wpadnie, to Ci zaraz wytłumaczy jak się postępuje ze zwierzętamiW sumie ze swoją małpą rozprawiła się błyskawicznie!
A ja też tak zawsze mam podczas @, że się mi chce, a nie mogę!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Oj tam....zmontuje się jakąś maszynę do teleportacji i będzie
A dziś to bym zjadła wszystko, co tylko możliwe, chociaż ostro się pilnuję.
Mam jeszcze brzoskwinie i mandarynki w puszce, więc mandarynki mogą paść moją ofiarą
Ania_84, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe nie to jadlam u kolezanki
mezu za to ze niezostawil mi meza grzecznie i milo sie odplaca
Ahhh, a ja mam jeszcze ciastka i ptasie mleczko, którego nie lubię, ale na chwilę obecną wcale bym się tym nie przejmowała i zapychałam ręce słonecznikiemAnia_84, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
no właśnie, jak to jest, że jak jest @ to i ochota największa u mnie aż m. przede mną ucieka! szkoda że on nie lubi po błotku i musimy czekać
u mnie 8 dc i w ogóle jajniki nie bolą. za to śluz jest ( pewno dlatego że piję ziółka nr 3). chciałabym żeby to był właśnie ten cykl...Little Frog lubi tę wiadomość
-
Ja mimo mojej chcicy nie pozwole mojemu na brykanie po blotku inaczej jak juz tylko plamie ale nigdy w pierwszy drugi i trzeci dzien...nie probowalam i raczej nie zamierzam:D
Ania_84, Magdas lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ja mimo mojej chcicy nie pozwole mojemu na brykanie po blotku inaczej jak juz tylko plamie ale nigdy w pierwszy drugi i trzeci dzien...nie probowalam i raczej nie zamierzam:D
Poza tym ja to zawsze zdycham i z "kijem" nie podchodź
-
Kaśka28 wrote:hej biedactwo wiem co czujesz wspieram ja jednak zycze ci fasoliny wiesz o tym:D buziaki
Zabko co sie stalo?bo jak jechaliśmy mówie mu o matko czuje ,że mam już @ no byłam na 1000% pewna,że jest a tu zonk jak poszłam do wc to sam śluz. tak już od 2 tygodni czuję,że idzie idzie albo,że o już jest i pompa
kurczę no może ja jej za bardzo wyglądam i się wstydzi przyjść
no nie wiem zobaczę co gin na to powieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
ja tez dopero jak mam lekkie plamienia to moze ..
ale jak krew jest to niet..
Fachowa obsluge filutka moge zrobic ale tam na dole jest kłudka
Magdas, Lena87 lubią tę wiadomość