Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłej nocy Kasiu!
Oj, wypatrujesz jej...ale wcale się nie dziwię. A do tego ten śluz... Ale wizyta u gina tuż tuż, więc może się z nią rozmówi i rozwiąże zagatkę
Aniu, mój to już całkiem biedny, bo FOCHów nie robięAnia_84, Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:no mój mąż już się przyzwyczaił,że podczas @ nie ma szans
i czeka cierpliwie
hehehe
na to mu pozawalam niech robi masaz i je ujedrnia
Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
a wiecie co byliśmy w odwiedzinach u małej Kamilki i ona mi mówi wiesz ciociu będę miała siostrzyczki dwie ja się patrzę zdziwiona na jej mamę a ona mówi no tak jestem w ciązy ale jedno dziecko jest a Kamilka mówi tak ciociu jedno u mamusi a drugie u Ciebie w brzuszku to też będzie moja siostrzyczka prawda
i jak tu nie kochać takich dzieciaków
a ja odjeżdzaliśmy przyszła do mojego męża i mówi wujek wiesz co ja się z Tobą nie ożenię jednak :p ale dbaj o ciocieLittle Frog, Ania_84, Lena87, Nati89, santoocha, Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
My ostatnio eksperymentujemy wiec FOCH i FOB wchodzi w ruch
Magdas, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Miłej nocy Kasiu!
Oj, wypatrujesz jej...ale wcale się nie dziwię. A do tego ten śluz... Ale wizyta u gina tuż tuż, więc może się z nią rozmówi i rozwiąże zagatkę
Aniu, mój to już całkiem biedny, bo FOCHów nie robięoby do jutra do 11:20
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:a wiecie co byliśmy w odwiedzinach u małej Kamilki i ona mi mówi wiesz ciociu będę miała siostrzyczki dwie ja się patrzę zdziwiona na jej mamę a ona mówi no tak jestem w ciązy ale jedno dziecko jest a Kamilka mówi tak ciociu jedno u mamusi a drugie u Ciebie w brzuszku to też będzie moja siostrzyczka prawda
i jak tu nie kochać takich dzieciaków
a ja odjeżdzaliśmy przyszła do mojego męża i mówi wujek wiesz co ja się z Tobą nie ożenię jednak :p ale dbaj o ciocieMagdas lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Moj jedyna co wtedy tyka to (.)(.)
hehehe
na to mu pozawalam niech robi masaz i je ujedrnia
biedaczyna czeka do skończenia @ i co dzień pyta czy już poszła
Ania_84, Kaśka28 lubią tę wiadomość
Magdas wrote:a mój nie może dotykać wtedy nic
biedaczyna czeka do skończenia @ i co dzień pyta czy już poszła
Już nie możesz mieć! Okazuje się, że to zaledwie 2 dzień, a w 3 to też raczej nie można
Ania_84, Magdas, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
moj dzis kupil mi podpaski po drodze i mowi wiesz co kupilem ci takie wieksze moze ejdnorazowo wiecej sie wchlonie i szybciej sie skonczy
hehehe
Little Frog, Magdas, Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Kochana!
Ja się nie mogę doczekać, aż zjadę i w końcu będę mogła trochę pobyć z chrześnicą
Chyba za nią najbardziej tęsknię!
uff mam go tylko dla siebie
wogle o niej mogłabym opowiadać i opowiadaćnarysowała nam rysunek i mówi tu jesteś ty ciociu tu wujek tu wasz kot i wasze dzieci ( a tych dzieci było dziesięcioro
Ania_84, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
Magdas wrote:no ale ulżyło mi,że już nie chce jednak mojego męża
wogle o niej mogłabym opowiadać i opowiadaćnarysowała nam rysunek i mówi tu jesteś ty ciociu tu wujek tu wasz kot i wasze dzieci ( a tych dzieci było dziesięcioro
Magdas lubi tę wiadomość
-
Oni to mają pomysły
mój ciągle mówi kurczę czemu Ty masz tak długo to normalne zapytaj się lekarza może można skrócić
najlepiej by było jakby trwała 1 dzień
w sumie sama bym była zadowolona z takiej jednodniowej
Ania_84 lubi tę wiadomość
Magdas wrote:no ale ulżyło mi,że już nie chce jednak mojego męża
Musi Was uwielbiać
A to faktycznie głupio tak by było żyć ze świadomością, że jak już dorośnie, to będziesz musiała oddać męża w jej ręceAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Ahhhh...jak słodko!
Musi Was uwielbiać
A to faktycznie głupio tak by było żyć ze świadomością, że jak już dorośnie, to będziesz musiała oddać męża w jej ręce
Ona najchętniej by się z nami zabrała do nas ja bym chętnie ją wzięła na parę dni ale mieszka od nas 150 km i co by było jakby zaczeła płakać ale umówiłyśmy się,że w czerwcu przyjedzie do nas na pare dni z mamąa ona mówi do mnie ciociu ale wiesz,że będziesz mi robić kanapki z dżemem
heeeh
a ja jej się pytam jaki dżem najbardziej lubi i odpowiedziała,że trumalowyi zgadnijcie jaki to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 20:48
Ania_84, Little Frog lubią tę wiadomość
o cholerka moj umyl wszytskie gary i do mnei eska wyslala z dolu" kochnie umylem gary ..wiesz odciazylem cie zebys mogla lezec i odpoczywac z ta malpa ".. hehehe ...no nie.. chyba sie poczul do opowiedialnosci za swoj haniebny postepek zostawienia zony bez chleba
Little Frog, Magdas, Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
corcia naszej kolezanki ostatnio tak sie uczepila nogawiki meza i z tekstem do mamy mamo spakuj mi szczoteczke, i kilka rzeczy jade z wujkiem i ciocia
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:corcia naszej kolezanki ostatnio tak sie uczepila nogawiki meza i z tekstem do mamy mamo spakuj mi szczoteczke, i kilka rzeczy jade z wujkiem i ciociaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.