Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
a Kamilka mówi do swojego taty : tato strzel mi fotke z ciocią i wujkiem i sobie schowam pod poduszką
jeju ja ja bym chciała takiego szkraba mieć w domu na codzieńLittle Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
my sie smiejemy bo zawsze jak do nich idziemy to maz nie ma jak nawet pogadac ze znajomymi bo mala sobie go wypozycza i uczy go, rysuje z nim, bawi sie gra.. i jedyne iedy maz moz epogadac z nami to jak mala idzie do Wc albo jak idzie sie kapac przed spaniem
Magdas, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
To my tak mamy z Kamilką
nie da się porozmawiać bo trzeba rozmawiać tylko z nią
a mój mąż jak pojedziemy do siostrzenic jego to jest rozrywanynie ma tam życia
Ania_84 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Little Frog wrote:Hehehe, dziewczyny, za chwilę pakuję walizkę i wracam do domu! Ja tu niestety nie mam zbyt wielu znajomych, a z dziećmi to już wcale. A w Polsce to większość moich kumpeli ma takie słodkie szkrabki!
w końcu i my się doczekamy
Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość
Ania_84 wrote:moze mialas owz dóch jajnikow
owulacja moze nastapic miedzy jedna a druga w ciagu nie dluzszym niz 24h
tzw podwojna owulacja
Własnie dlatego powinno si miec monitoring przynajemniej jeden na cykl po clo ..zeby zobaczyc w 10-12 dc jak pecherzyki wzrosly i ile ich jestAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:podwojna radosc
od 2 dni czuję pikanie tylko lewego jajnika... chwilowe co kilka godzin, co to ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 21:26
-
Anutka wrote:długa droga
ale to serducho na koncu to nasze II na tescie
ktore zobaczymy