Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moj maz dal czadu wczoraj..mowie co on tak długo myje te gary ..zaniepokojona zeszlam na dol do kuchni .. ten zrobil przemeblowanie
Lena87, Natka098, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heheh noo..
a jaki czysto mam w kuchni
dzis wstaje i mowi cholera po co ja pokazalem ze umiem tak sprzatacMalenq, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Heheh noo..
a jaki czysto mam w kuchni
dzis wstaje i mowi cholera po co ja pokazalem ze umiem tak sprzatac
Mój raz pokazał że potrafi kluski zrobić, mięsko piecmmm pychotka
Z racji tego że ma ciężką fizyczną pracę nie wykorzystuję Go często w tej kwestiiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:00
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja co do sprzatania nie mam litosci
sama calego domu nie wysprzatam..bo jest po porstu tego za duzo..skoncze na dole pojde na gore to juz na dole syf ;/
dlatego dzielimy sie np maz kuchnie dol i kibelek na dole ja 3 pokoje na kurze i lazienke
Melula pewnie ze takWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:00
-
nick nieaktualnyWróciłam z kawką, po jej wypiciu będę szła troszkę posprzątać domek
Poodkurzać, ziemniaczki naskrobać ..
Namoczyć storczyki, niektóre zaczynają " brzydko rozkwitać " .. aż oczyska się ciesząjedyne kwiatki o które dbam
Chodź kilka już wyrzuciłam ..
Jeśli chodzi o sprzątanie domu i gotowanie to moja rola
Sprzątanie jednego i drugiego auta, praca koło domu to już męża jest dział mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:42
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelula wrote:moje storczyki nie kwitną, same badyle zostały, ale nigdy nie miałam "ręki" do kwiatów
Ja też nie mamwkładam do wody na dwa dni - raz na dwa tygodnie bądź na miesiąc
Jeśli te twoje badylki są suche to obetnijkup pałeczki jedna wystarcza na 3 m-ce
i za jakiś czas znowu zakwitną
Mi wszystkie stały w miejscuw zimę zmieniłam im miejscówkę bo liście mi paliło na parapecie
-
nick nieaktualny