Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Usłyszałam wezwanie, przywracam Was do porządku- nie można pastwić się nad zwierzętami!
(ps- małpa okresowa nie jest zwierzęciem)
Ale miałam dziś erotyczne sny! I takie realistyczne, że rano powiedziałam mężowi, że na kilka dni czuję się zaspokojona
Wczoraj jechaliśmy w mega korku na siódemce, coś strasznego. A potem jak już byliśmy dalej usłyszeliśmy w radiu, że był wypadek. Na szczęście my byliśmy daleko.
I ledwie zajechaliśmy do domu, zaraz musiałam pędzić do pracy, bo jakiś kot rozciął sobie nogę tuż powyżej ścięgna achillesa. Ale było roboty z szyciem...
Od rana siedzę w papierologii, przygotowuję dokumenty dla księgowego.
Bleee...Lena87, Little Frog, Ania_84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Witam witam
JA mam dzisiaj mega energie nie wiem skądPosprzątałam we wszystkich szafkach w domu muszę jeszcze zetrzeć kurze, odkurzyć dywany i pomyć podłogi a do wieczora tak daleko i co ja będę robić??
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:nie, Anutka, idę we środę, choć wiem, że to i tak za wcześnie... ale to najbliższa wizyta a potem dopiero 10.06, więc wybrałam ten termin
od 6 tygodnia moż ebyć cos widac na USG
ale kto wie
u kumpeli w 5 był bombelek
-
potforzasta wrote:Witam witam
JA mam dzisiaj mega energie nie wiem skądPosprzątałam we wszystkich szafkach w domu muszę jeszcze zetrzeć kurze, odkurzyć dywany i pomyć podłogi a do wieczora tak daleko i co ja będę robić??
heheh trzeba korzytać, jak wracam o 17:00 to uwierzcie mi, ż ejuz na nic nie ma ochoty
poza mężeusiem oczywiście - on zawsze i wszędzie
ostatnio na basenie
w przebieralni
Nati89 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:do 10 TC trzeba się zgłosić żeby macierzyki dostać... takie bzdury teraz wymyslili
Melula mogę wpaść i ogarnąć u CiebieTy musisz odpoczywać
Anutka lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:To jak się ktoś nie zgłosi, bo np. nie będzie miejsc w przychodni, to nie dostanie macierzyńskiego?
-
Złota wrote:Dziewczynki, wczoraj robiłam test i był negatywny. Powinnam go jutro powtórzyć, czy poczekać jeszcze? Stres mnie ZJADA.