Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:chciałabym wiedziec kiedy
potforzasta, Anutka, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dokładnie nawet ja
a co
Fasolka sobe robi z rodzicow barankow ;P i sie bawi w ciuciubabkeMy jesteśmy kulturalne i przepuścimy te co się im śpieszy
A w końcu ktoś nas zobaczy że w kolejce stoimy takie biedne i nam dadzą groszka
Anutka, Ania_84, Betty Boop, Natka098, Kaśka28, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Kuzwa to ja bede w dupsko kulturalna
bo przepuszczam mase stad
hehehe
Nawet tyczy sie teg o ze nawet po dlugch przejsciach i my bedziemyAnutka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kuzwa to ja bede w dupsko kulturalna
bo przepuszczam mase stad
hehehe
Nawet tyczy sie teg o ze nawet po dlugch przejsciach i my bedziemyJa przez 4 lata to już nie jedną przepuściłam
Ale mam nadzieję że właśnie mnie ktoś w tej kolejce zobaczył
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej ja po wizycie troszke w szoki bo tak okresu nie beda mi wywolywac ale po konsultacji z jakims tam profesorem kazali mi od dzis brac clo przez 5 dni i w sobote wizyta bo stwierdzili po usg ze moj oraganizm szykuje sie do owulacji wiec ja wspomoga. Teb profesor powiedzial,ze na dwa cykle clo bedzie bo wiecej nie przewiduje potrzeby :p
Mam pic tez wino ale nie dopytalam czy przy clo moge pic:/Z. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Hej ja po wizycie troszke w szoki bo tak okresu nie beda mi wywolywac ale po konsultacji z jakims tam profesorem kazali mi od dzis brac clo przez 5 dni i w sobote wizyta bo stwierdzili po usg ze moj oraganizm szykuje sie do owulacji wiec ja wspomoga. Teb profesor powiedzial,ze na dwa cykle clo bedzie bo wiecej nie przewiduje potrzeby :p
Mam pic tez wino ale nie dopytalam czy przy clo moge pic:/ja 1 na Clo ciekawe co sie wyhoduje
-
No magad a zszokowali mnie decyzja
ale skoro tak to moze
oki dziewczynki ja zmykam do domku
Buzia
co d wina .ja pilam po lampce rano clo a wieczorkiem lampka winkaAnutka lubi tę wiadomość
-
Kurde w szoku jestem bo ja pojechalam wywolywac.
Ale tamten prof przejrzal moje usg i mowi tu chyba nigdy owu nie bylo trzeba brac 2 tablno i tak mam 2 tabletki brac potem dopytywalam gin czy nie zaszkodze sobie to powiedzial ze nie . Matko aaa stracha mam przed tym clo
Anutka, sara_nar lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Kurde w szoku jestem bo ja pojechalam wywolywac.
Ale tamten prof przejrzal moje usg i mowi tu chyba nigdy owu nie bylo trzeba brac 2 tablno i tak mam 2 tabletki brac potem dopytywalam gin czy nie zaszkodze sobie to powiedzial ze nie . Matko aaa stracha mam przed tym clo
-
Anutka wrote:nie bój
tak czekalam na to clo a teraz stracha mam :p boje sie ze zaraz @ przyjdzie no ale wg usg sie nie zanosi
Anutka lubi tę wiadomość
Anutka wrote:nic gin nie mówił, ale mam mega zapas to robię
na mnie Clo działa, miałam co prawda cykle owulacyjne, ale z póxna owulacją, a teraz ładnie 16 dc
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.