Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:To jak się ktoś nie zgłosi, bo np. nie będzie miejsc w przychodni, to nie dostanie macierzyńskiego?
Anutka lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:No nie wiem na jakiej zasadzie to jest ale właśnie doczytałam ( nie wiem na ile świeży artykuł ) ale piszę że do końca 2 miesiąca więc wychodzi około 8-10 tygodni. A jeżeli nie zdążysz w tym czasie to nie mam pojęcia pewnie nici z becikowego. Bo macierzyński chyba tak czy tak się należy co??
-
Anutka wrote:temka Ci spada... nie chciałabym byc brutalna, ale chyba nic sie nie wydarzy... jak chcesz to powtórz test, ale za jakieś 2 dni
Wiem, że spada, tylko nie mam żadnych towarzyszących objawów, które już powinny być, dlatego się waham i dlatego się stresuję, bo sobie myślę, ze może mi progesteron spada, a tam fasol, ze może luteinę powinnam itp. Mój mózg tworzy takie scenariusze, ze maskara -
Złota wrote:Wiem, że spada, tylko nie mam żadnych towarzyszących objawów, które już powinny być, dlatego się waham i dlatego się stresuję, bo sobie myślę, ze może mi progesteron spada, a tam fasol, ze może luteinę powinnam itp. Mój mózg tworzy takie scenariusze, ze maskara
-
Melula wrote:dlatego też właśnie wybrałam termin we środę na wizytę, żeby nie przegapić tego "magicznego 10 tc" do becikowego, kasa niewielka, bo 1000 zł, ale to już na małą wyprawkę będzie
Anutka lubi tę wiadomość